Al samo nek zaobiđu saudijski hotel

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Sikter.Superhik wrote: 14 Jun 2025, 12:36I kakvu to oni agenda guraju protiv nas? Vjerska organizacija koja svoje skupove održava neprimjetno, koga uopšte interesuju vjerska naklapanja grupe staraca?Laser wrote: 13 Jun 2025, 20:31 Bilo bi dobro da odete na oficijelni sajt CER, evo ga ovdje:
https://rabbiscer.org/
pa će vam biti jasno ko su ti likovi i kakvu agendu guraju.
I dalje smatram da tu gamad nije trebalo pustiti u Sarajevo.
Novinari su izmislili agendu o podršci ubijanja djece a mi odavno skrenuli u antisemitizam pa nadigli dreku. Srbi i Hrvati presretni.
Svako ima pravo iznajmiti salu u Sarajevu I održati bilo kakvu konferenciju koja nije protiv nas.
Sikter ćaći svom!Laser wrote: 14 Jun 2025, 14:19Sikter.Superhik wrote: 14 Jun 2025, 12:36
I kakvu to oni agenda guraju protiv nas? Vjerska organizacija koja svoje skupove održava neprimjetno, koga uopšte interesuju vjerska naklapanja grupe staraca?
Novinari su izmislili agendu o podršci ubijanja djece a mi odavno skrenuli u antisemitizam pa nadigli dreku. Srbi i Hrvati presretni.
Svako ima pravo iznajmiti salu u Sarajevu I održati bilo kakvu konferenciju koja nije protiv nas.
Odakle pajdo struja? Malo cumura iskopano, rudnici u dubiozi od poslije rata, malo vode ima. Jedino nas more spasit hiljada vjetrenjaca i sto duluma panelaironman wrote: 16 Jun 2025, 15:41 podbuhli nametnik strikes again.
Ako zelite da imate klima uredjaje i da se grijete na struju a zelite ekologiju onda struja mora bit skuplja-
Ukratko je porucio,nisam mogao citirat od slova do slova al tjt..
Poslusaj ga...ako niej objasnio bolje od svih onih koi se ubise pricom o ekologiji..ElTriconi wrote: 16 Jun 2025, 15:59Odakle pajdo struja? Malo cumura iskopano, rudnici u dubiozi od poslije rata, malo vode ima. Jedino nas more spasit hiljada vjetrenjaca i sto duluma panelaironman wrote: 16 Jun 2025, 15:41 podbuhli nametnik strikes again.
Ako zelite da imate klima uredjaje i da se grijete na struju a zelite ekologiju onda struja mora bit skuplja-
Ukratko je porucio,nisam mogao citirat od slova do slova al tjt..![]()
Ne bi me cudilo da nasi vlastelini prodaju rudnike cumura adriatic metalima za milion a da ih oni preprodaju za par milijardi za godinu dvijeironman wrote: 16 Jun 2025, 16:08Poslusaj ga...ako niej objasnio bolje od svih onih koi se ubise pricom o ekologiji..ElTriconi wrote: 16 Jun 2025, 15:59
Odakle pajdo struja? Malo cumura iskopano, rudnici u dubiozi od poslije rata, malo vode ima. Jedino nas more spasit hiljada vjetrenjaca i sto duluma panela![]()
Jel to umjetna inteligencija ne kreira +18 fotografije pa nisu mogli kreirati kako Čoviću pushi i tura glavu u shupak?
Šta veli, moramo biti potpuno sigurni da će poštovati institucije Bosne i HercegovineKonaković: Moramo biti potpuno sigurni da će oni koji dođu na čelo SIPA-e poštovati institucije BiH
![]()
Ja bi se kladila da je i sda imala svoje prste, da digne hampu medju ljudima Kako Nip dovodi jevreje, jos I'm iznajmili hotel, eto begi nije hotel znao kome iznajmljuje prostorije.Krokodil Behko wrote: 14 Jun 2025, 14:01 Ono fakat namjerno u koordinaciji s uzepeovcima.
Stičem utisak da je neko tu izlevatio Shmidta
Meni su jasni itekako.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 08:47 https://www.klix.ba/vijesti/bih/predrag ... /250618003
Meni ovi nisu jasni. Pa ako je došlo do ovog ideš silovito i napuštaš koaliciju. Nek se sve raspadne, ali zato će porasti u očima ljudi gotovo sigurno i dugoročno bi dobili veći broj glasača jer su neki koji ipak talasaju.
j.... li im budžetske fotelje, direktorske i druge pozicije pa zbog toga ništa ne poduzimaju kad bi trebali i morali. Fuj gade mi se svi kolektivno od SDA pa sve do Naše Stranke.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests