Reci joj!Naseef Mushroom wrote: 22 Aug 2024, 19:45Moram reći ženi da nije u pravu da ću u džehenem jer mi je Morgen rekla da sam time zaradio dženetaMorgen wrote: 22 Aug 2024, 19:29
Pa imas pravo.
Ako ona to poveruje, nju ce to uciniti srecnom, i to je najvaznije. Govoriti joj, da joj sin ne dolazi će je jako rastužiti.
Mene naprimer moja majka zvala zadnje 3 godine Ljiljana, to joj je sestra, ja sam je ostavila da misli da sam njena sestra, jer ona već odavno nije znala da ima cerku.
Kad bih joj stalno govorila da sam ja njena cerka i da se zovem drugačije, to bi nju samo iritiralo i učinilo tuznom.![]()
Sjećam se jedne scene u Dr. House sa onim doktorom koji se zvao Eric, njega mati isto nije prepoznavala, i jednom kada joj je došao u posjetu ona je se sjetila njegovog imena, njemu drago što mu zna ime, zagrli je, a ona mu kaže “Kako neću znati tvoje ime? Imala sam sina koji je se isto zvao Eric”![]()
U dom gde je moja mama boravila, bio je jedan stariji gospodin sigurno preko 90 godina isto imao Alzheimer, on je mene zvao Elke, kad god sam došla rekao mi je ofarbala si kosu Elke, lepo ti stoji
Posle sam celo vreme razmišljala šta je ta Elke bila u njegovom životu. Jako sam bila tužna kad je umro. Uostalom jako je tužno vidjeti kako im retko dolazi rodbina u posetu