Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ali ni San Andreas ne bi takav bio da prije njega nije bio GTA III iz 2001. godine
Vice city
Ne bi bio ni Vice City takav bez GTA III
Imam sve tri igrice na PS2, kupio sam i kolekciju te tei igre za PS5 jer mi je PS2 i igrice u Bosni i draže su mi i VC i SA od GTA III
Čak mi ta igra izgleda danas dosadno i ne igram je dok ove dvije mi neće nikada dosaditi, ali moram priznati da je to revolucionarna igrica koja je otvorila vrata za sve GTA igre koje su došle poslije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Imam sve tri igrice na PS2, kupio sam i kolekciju te tei igre za PS5 jer mi je PS2 i igrice u Bosni i draže su mi i VC i SA od GTA III
Čak mi ta igra izgleda danas dosadno i ne igram je dok ove dvije mi neće nikada dosaditi, ali moram priznati da je to revolucionarna igrica koja je otvorila vrata za sve GTA igre koje su došle poslije.
Ne znam zašto, ali nekako u glavi mi nikako ne ide zajedno Nazif i GTA.
Naseef Mushroom wrote: 11 Sep 2024, 12:43
Ne bi bio ni Vice City takav bez GTA III
Ne znam zašto, ali nekako u glavi mi nikako ne ide zajedno Nazif i GTA.
Samo igram GTA sa modovima
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Rum wrote: 18 Sep 2025, 16:40
Za ovakav sistem zabave pocetkom osamdesetih godina morao si da imaš plantažu u Kolumbiji ili bar da budeš partijski komesar u Istočnoj Evropi
Maja wrote: 19 Sep 2025, 15:13
Nekad bi se iskrivila slova prevoda pa vidis prvi red i vrhove drugog reda i kontas sta bi moglo pisati.
Ili treperi slika, uvijek ukoso i udesno