Mutevelija - sanjao sam ga sinoc

Drag, miran i usmjeren momak sa znakovitim avatarima koji nam uvijek salju pametnu poruku. Ne srlja i suzdrzava se zachatavanja. Vrlo oprezno pristupa forumasicama kod kojih je koliko vidim popularan. Cesto koristi c/p da bi dokazao ili podupro svoje stavove. Sto je u redu, ali bih licno volio citati malo duza misljenja i stajalista s vlastitim potpisom.
Zloćko_tokmak - ima zanimljiv spoj izraza u nicku, na ciji pomen mi padne na um neki animiran lik. U sto mu se avatar djelomicno i uklapa, mada Mario nije niti jedno niti drugo.
Pomalo je distanciran i javlja se rijetko, pretezno zato da bi replicirirao Maji s kojom ima bolju komunikaciju nego s ostalima. Sto je steta, jer su mu postovi zanimljivi pa bi bilo zgodno da pravi cesce i svestranije vizite.
Dobre Vibracije - mi je ne znam zasto postao drag vec na prvu loptu. Opusten, pozitivan i kako je vec jednom Vila rekla za Rethnu - virtuelnim zivotom neopterecen. Mozebitno suzdrzan, pa se stice utisak da mu je veci uzitak citati nase mudrolije od iskazivanja vlastitih. Sto je kao i u prethodnom slucaju steta za nas, pa se nadam intenzivnijem bombardovanju zanimljivim slovcima.
Fazlija
Gospodja Brams
Im_ex
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.