Ja ne mislim o njima uopste.
Pored svih problema koje imam, gdje imam vremena i volje i njima se bavit.
Moderator: Krokodil Behko

Ja ne mislim o njima uopste.

Isto razmisljamouvijek_kontra wrote: 26 Oct 2025, 20:57Ja ne mislim o njima uopste.
Pored svih problema koje imam, gdje imam vremena i volje i njima se bavit.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Cekaj cekaj cekaj. cekaj,pizarro wrote: 26 Oct 2025, 21:35 a skoro sam sanjao i morgen, ali nisam ispricao jer ce se gara odmah ufurati.

Nakon 10 mjeseci opet sam ovo sanjala, ista zena, samo sam se ovaj put s njom posvadjala i otisla. Onda mi je palo na pamet (i dalje u snu) da mi ustvari nije nista i da sam to sano sanjala.Maja wrote: 23 Jan 2025, 09:37 Jednom sam sanjala, ima minimalno 6, a max 12 mjeseci, stvarno ne znam tacno, da sam isla na UZ kod ginekologa i da mi je otkrila rak jajnika. Sinoc, znaci poslije toliko vremena, sanjam da sam dosla na kontrolu kod te iste dr (inace ne znam ko je) u ISTU ordinaciju (koju sam samo vidjela u snovima) i pricamo nas dvije o tom mom slucaju. Kao bila nekad operacija, sad dosla na kontrolni UZ da vidimo jel se bolest vratila. Srecom probudim se pa ne saznam sta je bilo.
A neku vece sam isto sanjala da je Calla umrla
kao poznajemo se vec.

U mene u 90% snova nakvi cetnici i ustase, gonjam se po planinama s njima i onda na odmoru nadjem kakvu custu i eto tiironman wrote: 11 Nov 2025, 11:03 Najbolje kad ne sanjam nista.
Jer nikad ko normalan insan ne sanjam stajaznam..sise kakve il sta..
Ja i kad bi to sanjao onda bi to bio sisati zombie![]()

I meni je to od onda ostalo siguran sam.ElTriconi wrote: 11 Nov 2025, 18:37U mene u 90% snova nakvi cetnici i ustase, gonjam se po planinama s njima i onda na odmoru nadjem kakvu custu i eto tiironman wrote: 11 Nov 2025, 11:03 Najbolje kad ne sanjam nista.
Jer nikad ko normalan insan ne sanjam stajaznam..sise kakve il sta..
Ja i kad bi to sanjao onda bi to bio sisati zombie![]()
Zombije nisam nikad sanjo![]()

Maja wrote: 18 Nov 2025, 19:49 Olivera Mlakara na kasi u nekoj prodavnici. Pozdravila sam ga, osmjehnuo mi se.
Pozivi i on bgt

Zgubired.Maja wrote: 18 Nov 2025, 19:49 Olivera Mlakara na kasi u nekoj prodavnici. Pozdravila sam ga, osmjehnuo mi se.
Pozivi i on bgt
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests