Bosna Šapatom Pade

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 25100 times
Been thanked: 10890 times
Status: Offline

Re: Bosna Šapatom Pade

Post by Nice » 07 Nov 2025, 19:28

Laser to svima govori, ne uzbuđuj se :D.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10291 times
Been thanked: 12161 times

Post by Krokodil Behko » 07 Nov 2025, 23:31

Fuddo wrote: 07 Nov 2025, 17:32

Ovaj cojek je mozda i najveci debil u moru debila koji su se ikad pojavili na javnoj sceni.
Kako ovoliki komad budale dodje u poziciju da ga se nesto pita, bice ozbiljan predmet na katedrama sirom svijeta.
Pod uslovom da budale prezivimo.

Znači, po njegovom je sva sreća da je izginulo samo 12 ljudi.
Da je više, bila bi to katastrofa.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14768 times
Been thanked: 25247 times

Post by Fuddo » 08 Nov 2025, 08:04

Dozvolite da se obratimo

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 27414 times
Been thanked: 28046 times

Post by ironman » 08 Nov 2025, 08:12

A od prvog dana sam to govorio..nije u pitanju sda nego da se nasli oni koji su pristali da se ne postuje volja naroda..
I tacno je vako,nisam jednom i nisam sa jednim kultistom pricao..sve matrica naucena napamet..jednostavno naslo i okupilo one koji bi oca prodali za status koji svojim rukama nikad stvorili ne bi.
dream of spring...

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14768 times
Been thanked: 25247 times

Post by Fuddo » 08 Nov 2025, 08:25

ironman wrote: 08 Nov 2025, 08:12 A od prvog dana sam to govorio..nije u pitanju sda nego da se nasli oni koji su pristali da se ne postuje volja naroda..
I tacno je vako,nisam jednom i nisam sa jednim kultistom pricao..sve matrica naucena napamet..jednostavno naslo i okupilo one koji bi oca prodali za status koji svojim rukama nikad stvorili ne bi.
Nemam ja bas puno prava o svemu srat
Ja sam cak i drzavljanin zemlje koja je pobila bogaoca da bude drzava, i bivsi vojnik i te zlo drzave i te moje dezave, i koristim sve benfite zla
Al me pojede jebote
I nacrtas mu
Al dzaba
Dozvolite da se obratimo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4199 times
Been thanked: 3884 times

Post by Naseef Mushroom » 08 Nov 2025, 08:31

ironman wrote: 08 Nov 2025, 08:12 A od prvog dana sam to govorio..nije u pitanju sda nego da se nasli oni koji su pristali da se ne postuje volja naroda..
Čim to viče da neće sa nacionalistima a hoće sa HDZ i SNSD, odmah znaš koliko je sati
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 08:33

Fuddo wrote: 08 Nov 2025, 08:25
Nemam ja bas puno prava o svemu srat
Ja sam cak i drzavljanin zemlje koja je pobila bogaoca da bude drzava, i bivsi vojnik i te zlo drzave i te moje dezave, i koristim sve benfite zla
Al me pojede jebote
I nacrtas mu
Al dzaba
Imas svako pravo. To nikad ne sumnjaj..a i te price pobili ..daj mi jednu koja nije pobila..Skandinavija danas uzor,cvijece u proljece i mir i sve a sta su radili ybn vikinzi..da ne davim znamo na sta ciljam..
Imamo u zivotu,kroz zivot sreli smo.ona sorta il nesorta.oni paraziti od ljudi koji misle da kad si na poziciji da si tako posto neko i nesto..
Ne znam objasnit,ybosebimajku nikad nije zaradio hiljadu eura rukama svojim pa to onda pretvorio u 20 hiljada pa kola kupio il pokuso napravit sta..
To su oni kojima platis 100 eura da ti sredi papir a mogo si ga dzaba dobit al platis govnetu jer ako ne platis poslace ti nekog da nadje da u papiru ne valja nesto ..
I svi su ko jedan i ovdje i u Sa i u Mo ko da ih je sve i jednog jedno gladno spolovilo pravilo.
A bez pozicije su karina obicna. Ma ne znam objasnit al msm da svi znamo na koju nesortu msm.
dream of spring...

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Nov 2025, 08:53

Pa pogledajte reakcije, bilo ko na nekom forumu, portalu ili profilu na društvenim mrežama,
postavi neko obično pitanje kao npr. zašto je Fadil uhapšen a ne Jerka, zašto je Fikret uhapšen a ne ona Ana koja je sa njim skupa isto radila.

Umjesto nekog skromnog odgovora poput “ybg brate, sve si u pravu ali moralo je se od nekle krenuti” ili nekog suludog objašnjenja gdje te zaboli glava, ali bar ćeš povjerovati da taj čvrsto vjeruje u te gluposti,

dobiješ kao odgovor “Joooj Fodila vam uhapsiše :D. :D. :D.
bez ikakvog objašnjenja za Jerku i Anu.
(Samo napomena, iako je to očigledno pa se ne bi trebalo ni pominjati, koji narod daje djeci imena Fadil i Fikret s koji narod daje imena Jerka i Ana).

Ne samo da ignorišu da nije nikada bio problem u SDA, oni to čak trljaju u lice i smiju ti se u facu.

I nije problem kada to neki Karamatić izjavi, razumljivo je zašto se takvi naslađuju, boli kada to izjave oni gdje nas je Bog kaznio da pripadaju mom narodu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 09:11

Naseef Mushroom wrote: 08 Nov 2025, 08:53 Pa pogledajte reakcije, bilo ko na nekom forumu, portalu ili profilu na društvenim mrežama,
postavi neko obično pitanje kao npr. zašto je Fadil uhapšen a ne Jerka, zašto je Fikret uhapšen a ne ona Ana koja je sa njim skupa isto radila.

Umjesto nekog skromnog odgovora poput “ybg brate, sve si u pravu ali moralo je se od nekle krenuti” ili nekog suludog objašnjenja gdje te zaboli glava, ali bar ćeš povjerovati da taj čvrsto vjeruje u te gluposti,

(Samo napomena, iako je to očigledno pa se ne bi trebalo ni pominjati, koji narod daje djeci imena Fadil i Fikret s koji narod daje imena Jerka i Ana).

Ne samo da ignorišu da nije nikada bio problem u SDA, oni to čak trljaju u lice i smiju ti se u facu.

I nije problem kada to neki Karamatić izjavi, razumljivo je zašto se takvi naslađuju, boli kada to izjave oni gdje nas je Bog kaznio da pripadaju mom narodu.
i jos su militarizovani..jarane nije pozeljno ni da pitas,jer znas,to se ne smije,,sunce ti poljubim.
dream of spring...

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Nov 2025, 09:43

ironman wrote: 08 Nov 2025, 09:11
Naseef Mushroom wrote: 08 Nov 2025, 08:53 Pa pogledajte reakcije, bilo ko na nekom forumu, portalu ili profilu na društvenim mrežama,

i jos su militarizovani..jarane nije pozeljno ni da pitas,jer znas,to se ne smije,,sunce ti poljubim.
Eno na onom tamo forumu. Da bi uputio i najmanju kritiku vezanu za Trojku, moraš kod posta koji se sastoji od 10 rečenica, bar prvih 5 rečenica posvetiti tome koliko ti se gadi SDA.

Znači na političkim temama gdje se piše o greškama aktuelne vlasti, mora se prvo napisati protiv prijašnje vlasti.

A i zanimljivo je, onima kojima su puna usta cjelovite države i koji su protiv torovskih podjela (a time mislim one grlate članove stranaka i njihove botova), njih interesuje samo šta se dešava na relaciji od čaršije do Marin Dvora.
Interesuje ih SDA ali ne SNSD i HDZ.
Ko je direktorica kliničkog centra u Sarajevu i njene diplome a ne ko je direktor u Banjaluci i njegova diploma, hapšenja političara u Sarajevu a ne u Širokom.

Isto tako, ako ste primjerili, te stranke kojima su puna usta građanske države a ne muslimanske države koji želi SDA, te stranke se kreću u predizbornoj na istoj lokaciji kao SDA :oo

I ako postoje druga mjesta, tu SDA već godinama ima sjedište i predizborne skupove, jer su se oni prvi probili tu da bi ovi mogli doći na gotovo i vikati “Vidte nas! Ovo je znak da je za mlnas sve ovo Bosna i Hercegovins!”

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 09:48

gleaj ovo
Image
dream of spring...

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23488 times
Been thanked: 21531 times

Post by Masamune » 08 Nov 2025, 10:18

Kao da ovdje niste militarizovani :D.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 10:18

Mi smo demilitarizovani mladicu.
dream of spring...

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 08 Nov 2025, 10:20

Jašta ste :D.

Samo druga strana iste kovanice.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 10:23

Rezolutno odbijam takve klevete.
dream of spring...

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 08 Nov 2025, 10:25

Još vazda neke priče o izdaji i slično. Samo populističke fraze dok si opozicija, a kad se dočepaju vlasti onda će ti praviti kompromise sa dušmanima kao što su i u prošlosti.

Nema se tu šta izdati. Davno je osnivač te stranke također potpisao Dejton da bez kompromisa sa druga dva naroda ne možeš ni pedalj dalje od onog na čemu si.

Bošnjaci nemaju nadmoć, tako da tu nema nekog materijala o takvoj priči kad je izdaja u pitanju.
Last edited by Masamune on 08 Nov 2025, 10:31, edited 1 time in total.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 10:29

Masamune wrote: 08 Nov 2025, 10:25 Još vazda neke priče o izdaji i slično. Samo populističke fraze dok si opozicija, a kad se dočepaš vlasti onda će ti praviti kompromise sa dušmanima.

Nema se tu šta izdati. Davno je osnivač te stranke također potpisao Dejton da bez kompromisa sa druga dva naroda ne možeš ni pedalj dalje od onog na čemu si.

Bošnjaci nemaju nadmoć, tako da tu nema nekog materijala o takvoj priči kad je izdaja u pitanju.
Kakve veze Dayton i rahmetli Alija imaju sa izdajnicima Bosnjacima koi su pristali da budu nametnuti u vlast uinat svome narodu i naocigled direktnom krsenju volje svog naroda i suspeniziji Ustava,o tome ja pisem ..
dream of spring...

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 08 Nov 2025, 10:34

ironman wrote: 08 Nov 2025, 10:29
Masamune wrote: 08 Nov 2025, 10:25 Još vazda neke priče o izdaji i slično. Samo populističke fraze dok si opozicija, a kad se dočepaš vlasti onda će ti praviti kompromise sa dušmanima.

Kakve veze Dayton i rahmetli Alija imaju sa izdajnicima Bosnjacima koi su pristali da budu nametnuti u vlast uinat svome narodu i naocigled direktnom krsenju volje svog naroda i suspeniziji Ustava,o tome ja pisem ..
Zato što su smatrali da mogu bolje od prethodnika, pa su sebi pucali u nogu jer su ispali nesposobni. Nije to nikakva izdaja i to je šuplja priča za glasačko tijelo.

SDP-ovci su kao ljevičari u Americi. Misle da su pametniji, inteligentniji i sve ostalo od SDA, a kad dobiju moć sami ili kroz koaliciju ispadnu isti ili čak gori od prethodnika. Ponavlja se ta priča svako malo.

I jedni i drugi prave kompromise sa dušmanima i uvijek su pravili.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 08 Nov 2025, 10:41

Masamune wrote: 08 Nov 2025, 10:34
ironman wrote: 08 Nov 2025, 10:29
Zato što su smatrali da mogu bolje od prethodnika, pa su sebi pucali u nogu jer su ispali nesposobni. Nije to nikakva izdaja i to je šuplja priča za glasačko tijelo.

SDP-ovci su kao ljevičari u Americi. Misle da su pametniji, inteligentniji i sve ostalo od SDA, a kad dobiju moć sami ili kroz koaliciju ispadnu isti ili čak gori od prethodnika. Ponavlja se ta priča svako malo.

I jedni i drugi prave kompromise sa dušmanima i uvijek su pravili.
Kako nije izdaja.
Pa to su dokazani izdajnici.
Od zakona o mjestu prebivalista pa do danas.
Nema to veze sa time ko je na vlasti,,jebe mi se i za sda i za bilo kojom strankom..pisem ono sto mislim da je ispravno.
A onda me se pokusava ubacit u stranacke torove da bi se obesmislila moja prica.
To je onako..zalosno,diskurs kod nas se svede na to da ako prigovoris nekome odma ti se nalijepi da to pises iz koristi..licno nikad ni jedan fening niti bilo kakvu korist ni od jedne stranke il od politike uopce nisam imao..ne treba mi to hB a ne bih mogao i da sam gladan..isao bih radio nesto bilo sta.
dream of spring...

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 08 Nov 2025, 10:43

Ma nema priče o izdaji. Previše usko gledaš na to.

Budi pametniji od Srba i Hrvata koji puše te iste priče o izdaji srpstva i hrvatstva, pa su zbog toga Čović i Dodik ovoliko dugo moćni uz podršku Zagreba i Beograda. Ljudi se trebaju izdići iz tog plemenskog mulja.
Last edited by Masamune on 08 Nov 2025, 10:45, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Politika u BiH”