Nekrije se nista nema se sta kriti o Velikom Trumpu da je bilo objavili bi Bajdo I kamalatuzlak1212 wrote: 24 Dec 2025, 23:55 Na stranu sto se krije Trump pojedinac, kako ce se demokrati ko stranka oprat od ovog
Epstein files
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 164 times
- Status: Offline
Re: Epstein files
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10121 times
- Been thanked: 17172 times
Ne ide nikome, svi su isti.Masamune wrote: 24 Dec 2025, 19:36 Ne ide ni Demokratama u korist ovo otkrivanje svega.
Fokusirali su se na Trumpa isključivo i idu taktikom spaljene zemlje, a malo po malo neki njihov bivši Predsjednik ili drugi jači političar izađe na slikama sa Epsteinom.
Stvar je samo u ovim budalama sto Trumpa zivotom brane, jbt, pa nije im ni otac ni sin da ne zele vidjeti istinu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- rocko
- Inventar foruma

Veliki Trump je big daddy Trump, koju istinu da nikada Niko cak I glavna svjedokinja na epstinovom sudjenju koja je I u svojoj knjizi isto napisala sto je izjavila I na sudu kad Veliki Trump nije ni bio u politici da je Veliki Trump bio uvijek uzoran gospodin koji nikada nije nista neprimjereno uradio.spacebound wrote: 25 Dec 2025, 05:19Ne ide nikome, svi su isti.Masamune wrote: 24 Dec 2025, 19:36 Ne ide ni Demokratama u korist ovo otkrivanje svega.
Fokusirali su se na Trumpa isključivo i idu taktikom spaljene zemlje, a malo po malo neki njihov bivši Predsjednik ili drugi jači političar izađe na slikama sa Epsteinom.
Stvar je samo u ovim budalama sto Trumpa zivotom brane, jbt, pa nije im ni otac ni sin da ne zele vidjeti istinu.
Zalim slucaj Al s I ovi sto su se ubili svadajuci , hej prijete ljudi ko da ih je Kamala rodila , pjenili oko izbora za predsjednika drzave u kojoj ne zive to je definicija ludila nemogu.podnijeti da u Epstin dosijema nema Velikog Trumpa osim na par javnih dogadjaja a. Vecinom u drustvu Melanije
Dok je sva dem.partija koju su.podrzavali na Epstinovom otoku zlostavljala dijecu.
Znam tesko se suociti sa istinom.
- rocko
- Inventar foruma

Bice isti kada budemo. Vidjeli slike golih Velikog Trumpa ,W. Busha dok ih neka curica masira kao sto vidimo slike Bila pedofila npr.spacebound wrote: 25 Dec 2025, 05:19Ne ide nikome, svi su isti.Masamune wrote: 24 Dec 2025, 19:36 Ne ide ni Demokratama u korist ovo otkrivanje svega.
Do tada Veliki Trump , W. Bush , I ostali iz Rep. partije moralne vertikale I gromade.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10121 times
- Been thanked: 17172 times
Nemoj me citirat, nisam luda da te citam 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10088 times
- Been thanked: 11963 times
spacebound wrote: 25 Dec 2025, 05:19Ne ide nikome, svi su isti.Masamune wrote: 24 Dec 2025, 19:36 Ne ide ni Demokratama u korist ovo otkrivanje svega.
Pa to je to.
Nije Trump problem, nije ni Orban, Marina, itd.
Oni samo sračunato idu na to da organizuju ovakve kao što je Roćko, a oni su oduvijek takvi.
Mnogo je takvih povješano u Nirnbergu, s punim pravom.
Fašizam je u ljudima i to u svim ljudima.
Samo se pojave ovakvi opskurci, koji vješto iz ljudi to izvuku na površinu.
Dodajmo i to, da mi tu govorimo o sve samim autsajderima, kompleksašima i samoljupcima, koji su 100% uvjereni da zaslužuju bolje i više.
Sjajan sklad. S jedne strane diktatori kojima će ovi pomoći da preuzmu vlast, a s druge strane autsajderi koji će dobiti mrvice vlasti a usput će pljačkati i terorizirativ narod. To je pravilo, u historiji drugačiji primjeri ne postoje.
- rocko
- Inventar foruma

Moj Behko sto se kaze koje moga virovati lani da ce Bozic slavit liberali I parizaniKrokodil Behko wrote: 25 Dec 2025, 10:18spacebound wrote: 25 Dec 2025, 05:19
Ne ide nikome, svi su isti.
Pa to je to.
Oni samo sračunato idu na to da organizuju ovakve kao što je Roćko, a oni su oduvijek takvi.
Dodajmo i to, da mi tu govorimo o sve samim autsajderima, kompleksašima i samoljupcima, koji su 100% uvjereni da zaslužuju bolje i više.
Sjajan sklad. S jedne strane diktatori kojima će ovi pomoći da preuzmu vlast, a s druge strane autsajderi koji će dobiti mrvice vlasti a usput će pljačkati i terorizirativ narod. To je pravilo, u historiji drugačiji primjeri ne postoje.
- rocko
- Inventar foruma

Vec kad me spominjes jebe SE Meni za Orbana I Marinu , ja Imam druge ciljeve a to je da ostavim svojoj djeci I unucima normalnu USA, Bez Critical Race Theory koja ustvari gura rasizam I koja je dovela do mase problema poput Turtle Island liberation front I sl. teroristickih organzacija.Krokodil Behko wrote: 25 Dec 2025, 10:18spacebound wrote: 25 Dec 2025, 05:19
Ne ide nikome, svi su isti.
Pa to je to.
Ti si dovoljno star da SE sjecas nacionalnog kljuca I efekata istog , koliko je to doprinjelo raspadu Jugoslavije , za mladje narastaje na forumu to je bila ideja da SE manjina bolje osjeca Ako imaju kljucne funkcije u Drustvo u svojim rukama pa u gradu sa 70% Bosnjaka ( tada Muslimana) sve rukovodne pozicije od Direktora skola do Direktora preduzeca, do poslovodje u prodavnici u rukama manjina to jeste Ostoje i Ilije da budemo jasni nije svaki Ostoja I Ilija bio rukovodilaca Al svi rukovodioci u takvoj sredini su bili Ostoja I Ilija I to nebi bio problem da 50% njih su bili podobni a ne sposobni pa su preduzeca propadala ko da ih vode Pantic I Sojic.
E ja necu da gledam reprizu tog debakla u USA.
ideja da 80 miliona ljudi ( Zena, muskaraca, bijelaca, crnaca, azijaca,svih religija su glasali za Velikog Trumpa) da su oni svi neki kompleksasi, autsajderi I sl je glupost. je sama masa ti govori da nije moguce.
Drugo vecina glasac Demokratske partiju su socijalni slucajevi .
Demokrate su dale proglas da njihovih operativci na terenu I rukovodstvo prestane koristiti izraze Koji iritiraju glasace ( vazda me to posjeti na rahmetli Braciku Banjanovica I Zagija u studiju neke 1996-8 slagacu godinu kad Zagi ubacuje engleske izraze a rahmetli Bracika kaze :"Bolan ja I pola Bosne te nerazumijemo de pricaj Bosanski) Tako I Demokrate pola glasaca ih nerazumije a drugoj idu na kurac s tim izrazima vidi Kako Sam pametan tipa nije on beskucnik nego stambeno neobezbjedjen itd.
A to je zato sto su shvatili da Republikanci od Trumpa do zadnjeg oprativca na terenu pricaju narodnim jezikom I zato mogu prenjeti svoju poruku.
Kakav bolan Fasisam pusti gluposti I katastrofalnih scenarija, sto SE kaze u mom poslu kad cujes topot kopita misli konji a ne zebre. Sta je to uradio Veliki Trump da je fasisam,poceo sa provodjenjem zakona koje su predlozili tamo nekada I izglasali demokrati?
Nije ovo neka mitska borba zla protiv dobra nego borba za ocuvanje normalne USA vs USA bazirane na rasnom kljucu ( republikanci vjeruju da su svi ljudi isti I da SE mjere PO svojim sposobnostima) gdje djete tesara koje je najbolje u skoli zasluzuje mjesto na Ivy Leagu skoli a ne Kinez iz Kine cije caca moze platiti 1 million dollars za njegovo obrazovanje . Da na rukovodnjoj poziciji Treba biti sposoban a ne podoban. Da SE covjek cijeni PO znanju I sposobnosti a ne koliko laznih izjava napravi o svojoj Ljubavi Prema manjinama, da skola je tu do obrazuje I daje znanje mladim narastajima a ne agit-prop ko komunisticki komesari
Ja vazda hocu vise, to je Ono sto covjeka je izvadilio iz pecine I dovelo ga do putovanja u Svemir.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22996 times
- Been thanked: 21037 times
- Status: Online
Čuj šta je uradio da je fašizam. Pogledaj mu bolan kabinet sve budala do budale većina njih.
Et ne mora biti da je on sam takav. Njemu je politika čisti biznis i tako je tretira. Ali Pete i oni ostali... cirkus i to teški.
Kao da nije mogao bolje ljude odabrati, a jeste mogao. Imaju i Republikanci sile od političara, a on je našao budaletine. Na stranu Demokrate što su usrali i šefa i stanicu sa Bajednovim mandatom i tu treba biti realan, ali ovo sad je još gore.
Et ne mora biti da je on sam takav. Njemu je politika čisti biznis i tako je tretira. Ali Pete i oni ostali... cirkus i to teški.
Kao da nije mogao bolje ljude odabrati, a jeste mogao. Imaju i Republikanci sile od političara, a on je našao budaletine. Na stranu Demokrate što su usrali i šefa i stanicu sa Bajednovim mandatom i tu treba biti realan, ali ovo sad je još gore.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Bukvalno vam državu vode kao neki šamani nekih sela. Tako se ponašaju.
Trump ako grohne u narednim godinama najviše će grohnuti što se okružio takvim ljudima i ovo pored ovih fajlova.
Trump u momentima izražava i veliku dobrotu čač i prema protivnicima iako je to iz interesa kao sa Mamdanijem. Još uvijek na FOX news ne mogu sebi da dođu sa onim događajem u White House jer su očekivali da će ga uništiti, a zapravo dogodilo se suprotno.
Trump ako grohne u narednim godinama najviše će grohnuti što se okružio takvim ljudima i ovo pored ovih fajlova.
Trump u momentima izražava i veliku dobrotu čač i prema protivnicima iako je to iz interesa kao sa Mamdanijem. Još uvijek na FOX news ne mogu sebi da dođu sa onim događajem u White House jer su očekivali da će ga uništiti, a zapravo dogodilo se suprotno.
- rocko
- Inventar foruma

PO cemu su oni budale? To poznajes ljude Ili Tako cito u propagandnim uradtcima ? Sve ljudi ko zmajevi. Al to idalje nije fasizam.Masamune wrote: 25 Dec 2025, 19:26 Čuj šta je uradio da je fašizam. Pogledaj mu bolan kabinet sve budala do budale većina njih.
To I jeste trik sa Velikim Trumpom nepravi politicke odluke nego tretira svoj posao Kako I Treba ja generalni direktor vi tehnicki direktori I ja ocekujem rezultate Ako nemozes pokazati rezultate otpustam. Opet to nije fasizma nego fokusiranost na rezultate.
Svi su kompetentni za svoje poslove. Oni su ponavljam ti rukovodioci .
Sta fali Pete H. Major PO cinu, sluzio u Afghanistanu I Iraku ko nizi oficir I'ma bolju perspektivu o stanju na terenu I razumije vojnika u rovu bolje od Generala koji zadnjih 30 godina sa obicnim vojnikom je progovorio samo kada je zatrazio kafu Ili da mu sta iskopira .
Covjek zavrsio Princeton I magistrirao na Harvardu onako Bezveze skole ko univerzitet u Kiseljaku. Dobitnik
Bronze Star , Joint Service Commendation Medal, Army Commendation Medal , Combat Infantryman Badge
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ne može druže sve biti propaganda... ohani malo. Nisam ja Demokrata niti sam Republikanac. Boli me ćošak i za jedne i druge.
Gledam na to sve svojim očima. Ne mora mi drugi objašnjavati kako je i da mi puni glavu.
Gledam na to sve svojim očima. Ne mora mi drugi objašnjavati kako je i da mi puni glavu.
Last edited by Masamune on 25 Dec 2025, 19:53, edited 2 times in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14484 times
- Been thanked: 24479 times
- rocko
- Inventar foruma

j... ga ovi samani vode drzavu ko zmaj , bice da nam je to I trebalo , vec je Veliki Trump ispunio 12 od 20 predizobornih obecanja a Tek je 11 mijeseci Predsjednik. Kako ce Tek SVe da bude Dobro do kraja njegovog mandata.Masamune wrote: 25 Dec 2025, 19:31 Bukvalno vam državu vode kao neki šamani nekih sela. Tako se ponašaju.
Veliki Trump popularnosti na 86% medju Republikancima a medju svim glasacima 50% NEMA ga da je toliko bio popularan u prvoj godini drugog mandata cak je I Obama jedva dobacio do 43% na istoj tacki u drugom mandatu.
NEMA nista kompromitujuce o Velikom Trumpu, nije on pedofili ko SVe perijanice Demokratske partije.
Veliki Trump voli SVe ljude I cijeni sposobne a on zeli da Mandani uspije, veliki lideri zele uspijeh za svoj narod Bez obzira da li SE oni slazu Ili NE slazu sa osobom koja taj uspijeh donosi.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14484 times
- Been thanked: 24479 times
- rocko
- Inventar foruma

Ne gledas ti nista, ti citas propagandu a algorithm onog sto je zlostavljao PO Epsitnovom Otoku ti hrani demokratskim propagandom.Masamune wrote: 25 Dec 2025, 19:51 Ne može druže sve biti propaganda... ohani malo. Nisam ja Demokrata niti sam Republikanac. Boli me ćošak i za jedne i druge.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- rocko
- Inventar foruma

Pa moguce je da ce sva demokratsko rukovodstvo u zatvor za seksualno nasilje otici u zatvor nadamo SE da ce naci SE bolji da vode demokratsku partija.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4482 times
- Been thanked: 3467 times
- rocko
- Inventar foruma

Fuddo vazda ta tvoja gluposti bilo je prije par godina ista prica te zatvor za sve Koji su uz Velikog Trumpa, te zatvor za sve Koji nevicu Slava Ukrajine,
A vamo Veliki Trump opet Predsjednik ( nisu ovaj put mogli ukrasiti izbore , 3 puta pobijedio na izborima) onda ide JD I Mali Marko narednih 8 godina.
a dok mi o spasavanju USA vi o zatvorima u svojim fasistickim/nacistickim/staljinistickim tekovinam, zatvori ubiji one sa kojima sa ne slazes.