tuzlak1212 wrote: 02 Jan 2026, 17:34
Krokodil Behko wrote: 02 Jan 2026, 15:36
Šta god da je ostaje pitanje, jer kad je Izrael u pitanju, obično smo za sve koji su protiv njega i u ovom kontekstu, u kontekstu vijesti o podršci Palestincima, njegov šiizam (ma kakav bio i ma kome bio blizak) apsolutno bi trebao biti nebitan.
Tako da se vraćamo na oon što sam rekao, puštamo li Palestince niz vodu, jer više mrzimo gejeve i lezbare, nego što volimo Palestince, Irance, Saudijce, Indonežane, Ujgure, BiH, mater rođenu, isl?
A ko je tebe slagao i na kojem jeziku da je Zohran protiv Izraela i da zbog tog treba stati uz njeg? Ili jos gore, ko je te slagao da je Zohran uz Palestinu sa svojim politickim kapacitetima i resursima? I sta njegovi politicki kapaciteti mogu protiv Izraela ili u korist Palestine?
Fudaga ti je dobro odgovorio, al možda nije primjetio tvoj poriv da izofiraš ovu strašnu vijest o protivniku Izraela koji eto, podržava i LGBT. Nisam ja ni sumnjao da nećeš izdržati. Očekujemo Nazija i Parlekina, da nastave.
Sve jasno ko dan.
Boli vas q za Palestince. Vi ste sebe same, takvi kakvi i jeste, projicirali u tog Trumpa, pa mislite da je on zapravo vi. Očekujete da radi samo one stvari. koje biste vi radili na njegovom mjestu.
Nije Hitler bio najveći fašista u historiji

To je bio sasvim običan čovjek, frustriran, ogorčen vlastitim autsajderlukom, istovremeno oduševljen sobom samim, svojim idejama za "spašenje svijeta", svojom veličinom i odlučni u naumu da isprave sve "nepravde" koje su pretrpjeli od dip stejta, liberala, lezbara i smrdljivih naučnika.
Utom, pojavi se neki šarlantan s obećanjima i samoprojekcija sebe samog u tog lika može da počne.
VEOMA VAŽNO:
Desetine miliona ljudi, svakodnevno se pitaju, kako vođa nekog kulta može da nekima bude značajniji od domovine, religije, porodice, naroda i svega ostalog.
Odgovor sam već naveo. Ne vole oni toliko svog firera, koliko sebe same projicirane u njega. Vide sebe same u njemu.
Najpametniji sam na svijetu, ovo još niko nije napisao