Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9972 times
- Been thanked: 8594 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Alejkumu selam
Fuddo, baČi tu cigaru, pij vode i na spavanje.
Hasta sam, viroza me uhvatila.
Na bolovanju sam, samo mi je dosadilo ležati.
Ja bih gdje u hodnju.
Fuddo, baČi tu cigaru, pij vode i na spavanje.
Hasta sam, viroza me uhvatila.
Na bolovanju sam, samo mi je dosadilo ležati.
Ja bih gdje u hodnju.
- Zizi
- Forum [Bot]
Idi na posao, neka te tamo pregledaju.spacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:13 Stomak me uzasno boli, a moram na posao
Kontam gdje cu sad javit da necu doci, a nije me ranije bolio, jeste pomalo, al to traje par dana, sad me bas, bas boli.
Mozda se otkravim na poslu![]()
Barem ćeš znati od čega te boli.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17080 times
- Status: Online
Mene kad sve saberem 2 dana u zivotu nije bolioMaja wrote: 08 Jan 2026, 10:25Mene je jednom u zivotu stomak bolio. Trajalo je 2 dana i uvijek bi popustilo nakon tople kamilice, malo jace napravljene u cvjetovima onaspacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:13 Stomak me uzasno boli, a moram na posao
Kontam gdje cu sad javit da necu doci, a nije me ranije bolio, jeste pomalo, al to traje par dana, sad me bas, bas boli.
Zvala sam na posao, ne mogu ovakva radit.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Ma jok, jednom sam s posla sisla u hitnu, nista, samo nadutost, pa radila kolo i gastro i test krvi na celijakiju, sve ok, super zdrav citav taj sistem organa. Zapala sam u neku tugu i letargiju mjesec dana nakon rezultata jer sam se radovala konacno nekoj dijagnozi pq da se s njom uhvatim u kostac. Ovako nista.Zizi wrote: 08 Jan 2026, 10:28Idi na posao, neka te tamo pregledaju.spacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:13 Stomak me uzasno boli, a moram na posao
Jedino mi je ostalo da vidim da nije endometrioza, to mi je rekla jedna kolegica koja ima preko 40 godina radnog iskustva. Ali to ne mogu ovdje jer je nemoguce doci do ginekologa.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24311 times
Ja mislim da ti imas Crohn’s diseasespacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:34Ma jok, jednom sam s posla sisla u hitnu, nista, samo nadutost, pa radila kolo i gastro i test krvi na celijakiju, sve ok, super zdrav citav taj sistem organa. Zapala sam u neku tugu i letargiju mjesec dana nakon rezultata jer sam se radovala konacno nekoj dijagnozi pq da se s njom uhvatim u kostac. Ovako nista.Zizi wrote: 08 Jan 2026, 10:28
Idi na posao, neka te tamo pregledaju.
Jedino mi je ostalo da vidim da nije endometrioza, to mi je rekla jedna kolegica koja ima preko 40 godina radnog iskustva. Ali to ne mogu ovdje jer je nemoguce doci do ginekologa.
Ne znam kako se to rekne na nasem.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24311 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8237 times
- Been thanked: 19384 times
- Zizi
- Forum [Bot]
Zeznuto...nadam se da ćeš uskoro otkriti od čega su bolovi, jer te to dugo muči.spacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:34Ma jok, jednom sam s posla sisla u hitnu, nista, samo nadutost, pa radila kolo i gastro i test krvi na celijakiju, sve ok, super zdrav citav taj sistem organa. Zapala sam u neku tugu i letargiju mjesec dana nakon rezultata jer sam se radovala konacno nekoj dijagnozi pq da se s njom uhvatim u kostac. Ovako nista.Zizi wrote: 08 Jan 2026, 10:28
Idi na posao, neka te tamo pregledaju.
Ako budeš u prilici uradi pregled i s kvantnom magnetnom analizom. Dosta su pouzdani ti pregledi i mogu ti dati smjernice za šta ti treba detaljnija dijagnostička obrada. Urade bukvalno pregled čitavog tijela.
- spacebound
- Urednik foruma

Radila sam CT, izrazen meteorizam (nadutost) to mi je uvijek prisutno i adenom na nadbubreznoj zlijezdi. To je od ranije poznato. I za to trebam endokrinologu, ali moram u drugi grad ici pa se ne mogu organizovati nikako.Zizi wrote: 08 Jan 2026, 10:48Zeznuto...nadam se da ćeš uskoro otkriti od čega su bolovi, jer te to dugo muči.spacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:34
Ma jok, jednom sam s posla sisla u hitnu, nista, samo nadutost, pa radila kolo i gastro i test krvi na celijakiju, sve ok, super zdrav citav taj sistem organa. Zapala sam u neku tugu i letargiju mjesec dana nakon rezultata jer sam se radovala konacno nekoj dijagnozi pq da se s njom uhvatim u kostac. Ovako nista.
Ako budeš u prilici uradi pregled i s kvantnom magnetnom analizom. Dosta su pouzdani ti pregledi i mogu ti dati smjernice za šta ti treba detaljnija dijagnostička obrada. Urade bukvalno pregled čitavog tijela.
- spacebound
- Urednik foruma

Kronova bolest, nije. Ona se otkrije kolonoskopijom. Uzeli su mi i uzorak za biopsiju s par mjesta u crijevima i zelucu. Sve top.Fuddo wrote: 08 Jan 2026, 10:41Ja mislim da ti imas Crohn’s diseasespacebound wrote: 08 Jan 2026, 10:34
Ma jok, jednom sam s posla sisla u hitnu, nista, samo nadutost, pa radila kolo i gastro i test krvi na celijakiju, sve ok, super zdrav citav taj sistem organa. Zapala sam u neku tugu i letargiju mjesec dana nakon rezultata jer sam se radovala konacno nekoj dijagnozi pq da se s njom uhvatim u kostac. Ovako nista.
Ne znam kako se to rekne na nasem.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22829 times
- Been thanked: 20925 times
Kad u BiH budes dolazila preporuka za endokrinologa je Husaric Senada u MIB-u u Tuzli. Ona je medju najboljim u BiH.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55348 times
- Been thanked: 9873 times
Klizavo pajdo moj, hodam ko po jajima. Moras drzat ravnotezu ko oni u cirkusu kad hodaju na spagu 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25278 times
- Been thanked: 28064 times
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25278 times
- Been thanked: 28064 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28474 times
- Been thanked: 32530 times
Kakvo je stanje?
A jest mi dan već dosadia
Crkoh
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9789 times
- Been thanked: 9959 times
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 1504 times
Kad bih ja uslikao abdomen, a nakanjujem se već godinama, nema koju dijagnozu mi ne bi našli... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 1504 times