Ovo je terminisanje opasnosti.
Ovo je nezakonito ometanje saobracaja, ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti , opiranje hapsenju, bjezanje od policije I napad smrtonosnim oruzjem na federalnog agenta
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ovo je terminisanje opasnosti.

Sinoc pio u VFW sa trojicom iz.VIjetnamskog , par iz Prvog Zaljevskog I bilo Nas iz GWOT masa bas pricali kako smo przili.i.o razlikama. U.kvalitetu I kvantitetu

Jesi li vidjela njegovu gestikulaciju? Sve vice da mu nedostaje i da zeli da se vrati, a glavom klima "ne". Boze budala. U 99% muz bude taj koji ih ubije.Zana wrote: 08 Jan 2026, 16:28 Eno opet muž u Anerikama plače kofol za ženom, nestala. Isti Chris onaj Wats. Samo čekam da potvrde da je zvanično on ubio

Tijelo ne može sakriti istinu. Meni je ta nauka fascinantna. Nisam to vidjela ali čujem da govori o njoj u prošlom licuuvijek_kontra wrote: 08 Jan 2026, 17:06Jesi li vidjela njegovu gestikulaciju? Sve vice da mu nedostaje i da zeli da se vrati, a glavom klima "ne". Boze budala. U 99% muz bude taj koji ih ubije.Zana wrote: 08 Jan 2026, 16:28 Eno opet muž u Anerikama plače kofol za ženom, nestala. Isti Chris onaj Wats. Samo čekam da potvrde da je zvanično on ubio

Pa da, da se distancira od nje.Zana wrote: 08 Jan 2026, 17:08
Tijelo ne može sakriti istinu. Meni je ta nauka fascinantna. Nisam to vidjela ali čujem da govori o njoj u prošlom licu

Molim te bez ad hominem ok ,spacebound wrote: 08 Jan 2026, 13:07 Nego, stalno mi u glavi film Don't Look Up, mi zivimo takvu kolektivnu svijest
Evo ovaj dusevni bolesnik rocko brani ovo ubistvo, sve jasno, snimak je tu, ali oni interpretiraju kako im vodja sekte kaze, ne kako oci vide i racionalan um razlozi.

Ma nebi on Snezanu povrijedio. vidi se fini covjek smjestaju mu zli zandari rasistiuvijek_kontra wrote: 08 Jan 2026, 17:11Pa da, da se distancira od nje.Zana wrote: 08 Jan 2026, 17:08
Tijelo ne može sakriti istinu. Meni je ta nauka fascinantna. Nisam to vidjela ali čujem da govori o njoj u prošlom licu
Pogledaj jos jednom pazljivo. Dodiruje nos, izbjegava ocni kontakt, klima glavom.. Sve je tu.

Jel.ono kad je silovo Kamilu ovaj CamiluZana wrote: 08 Jan 2026, 17:21 Ćazim prvi put u zatvoru u Americi - Dje ti je pita https://share.google/XswVTblSnAPEul6PA
Ako ko nije čito![]()

Sto zato sto je Kamalu I tampon Tim izgubili izboreironman wrote: 08 Jan 2026, 13:28 Trump je ostarjeli kvrgavac i sve sto ce biti nakon isteka mandata nista mu ne znaci.
Ali stoka tipa Noemove,Hegseta ili onog kokain sefa fbi..
Nadam se da ce ih sve pohapsit i na dozivotnu bacit.

A sta ce biti ejsplodirace guma ko u filmovimauvijek_kontra wrote: 08 Jan 2026, 13:41 Jadni ljudi sto zive u takvoj zemlji.
Pa valjda je trebao da puca u gumu, ako vec, da je zaustavi, a ne ubije. Gdje ovo vodi? I sad krece prica o njoj, napakovat ce joj ko zna sta, a zena se vjerovatno samo prepala.. Tuga.

Tablice iz Kansas Citi tu joj Jos uvijek.adresa na licnojI poslusaj na zadnjem .uratku kada njrna zena govori da mora pokupiti 6 godisnje dijete i pita je frajer pa imasli ikoga da ti pokupi dijete I ona kaze nikoga nezna nikoga nemam mi Tek dosleMelek wrote: 08 Jan 2026, 15:27Good je ubijena svega nekoliko blokova od svog doma, na području koje se nalazi nedaleko od mjesta gdje je 2020. godine ubijen George Floyd, događaj koji je pokrenuo globalne proteste protiv policije.rocko wrote: 08 Jan 2026, 06:53 Nego ona je zivjela u Kansas City Missouri likvidirana u Minneapolis Minnesota za one koji neznaju geografiju USA distanca izmedju Kansas City Missouri I Minneapolis Minnesota je 706 kilometara. To je distanca ko od Sarajevo do Graza Austrija .
Tezak je zivotu profesionalnih prosvjednika
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ko-j ... /260108117
Opet izvrćeš činjenice u cilju trolanja na forumu. Opet bi te trebalo parkirati i to opet barem mjesec dana.

Zna da dolazi I njegov nalog za hapsenje zbog pronevjere I kradje 9 milijardi dollara kroz somaliske seme

Mojne vamo vidis kako je opasno ili ce gradjanski rat ili ce da te ubiju zli policajci eno idu sve na kamare slazu sto su poubijali

Zana wrote: 08 Jan 2026, 17:49
Evo, jedne prilike nisam poslušala policajca i prešla sam ulicu a nisam smjela jer je neka povorka nekih dužnosnika prolazila tuda autima.
Users browsing this forum: Mister No and 3 guests