Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 08 Jan 2026, 17:55
Jbt jel moguce da branis i pravdas ubistvo zene ? Pa kriminalca najveceg ne smijes ovako ubiti.Zna se kako i sta.Nervozna,prepala se,zuri po dijete nebitno...Kako ba metak u glavu?
Ne metak u glavu,
Tri metka u glavu.
Jasno je to i njemu, samo nema tu insana nindo podne. Obolilo.
Fuddo pravac na cestu cim vidis prvog zandara da je zaustavio nekoga prepreijeci mu put autom, kada krene da te uhapsi naletili na njega autom,
Hey opalila je covjeka Koji je radio svoj posao autom, STA je trebao da joj napises pjesmu , kupi bomobnjeru. j... ga zivis ovdje 3 decenije Mani pretvarati SE da neznas sta moze sta nemoze SA zandarima.
Ovo sto demokrati rade je ravno kada Brizonja iz Laktasa proglasi SIPA I Sud Bosne I Hercegovine neustavnim I pocne nahuskavat srbadiju da ih napadne.
Last edited by rocko on 09 Jan 2026, 01:02, edited 1 time in total.
Zana wrote: 08 Jan 2026, 18:47
Bahko banuj ga, daću ti šta god hoćeš
Dragocjeno je vidjeti svu bijedu ovakvih likova.
On je danas, tu na forumu, otprilike deset puta upotrijebio termin "smrtonosna sila".
On obožava taj pojam i mašta o tomu da i on jednog dana koristi smrtonosnu silu.
Bolje vjeruj. Ovakvi su nekada prosto hrlili u NSDAP.
Autsajderi i samozaljubljenici, likovi koji su do jučer šlajfali na slike zgodnih crnkinja.
Likovi s propalim karijerama, ako su ih i imali, sad hvataju ovaj talas, kako bi i oni napokonp ostali neko i nešto.
A što se tiče davanja, pa bože moj, zaboravi sve ovo gore napisano, samo reci i on će odletiti zauvijek
Behko moj smrtonosna sila je pravni izrazi , ko Ono unistavanje neprijateljske zive sile,
Nebi da SE hvalim.
Mozda si ti slajfo na celave crnkinje koje su ljudino fake od kose do trepavica, noktiju , grudi , guzice moj Behko moj Fuddo zenstveni od 90% crnkinja.
Pitaj Fuddu one biraju perike ko ja I ti majice, moj Behko,
Daleko Sam ja od propale karijere, priberi SE. Ja Sam samo realan .
Last edited by rocko on 09 Jan 2026, 01:11, edited 1 time in total.
HAVANA wrote: 08 Jan 2026, 17:55
Jbt jel moguce da branis i pravdas ubistvo zene ? Pa kriminalca najveceg ne smijes ovako ubiti.Zna se kako i sta.Nervozna,prepala se,zuri po dijete nebitno...Kako ba metak u glavu?
Ne metak u glavu,
Tri metka u glavu.
Jasno je to i njemu, samo nema tu insana nindo podne. Obolilo.
Fuddo jasno pitanje Kako to da Januara 6-7-8 2021 ti si bio jedan od onih Koji su trazili dozivotne kazne za one sto su napali Capitol Police?
Ako je ovaj kriv STA cemo onda SA onim iz Capitol police sto je ubio Ashli Babbit za razbijanje prozora na sali Congressa.
Nemozes imati I pare I jare.
Good, a 37-year-old mother of one, was shot dead by an ICE officer in her vehicle as she tried to drive away when another officer attempted to open her door. Good's vehicle was one of several parked in the middle of a road as ICE was attempting to pass through. Democratic Minnesota Representative Ilhan Omar said Good has been observing ICE action.
The White House said the ICE officer's life was put in danger by Good's actions, because she drove toward him as he stood in front of the car, justifying his use of lethal force. But Democrats have disputed that characterization and described Good's death, which sparked large protests in Minneapolis, as a senseless and unjustified killing.
An Air Force veteran and a staunch supporter of President Donald Trump, Babbitt, 35, was a was fatally shot by U.S. Capitol Police Officer Michael Byrd on January 6, 2021, as she was attempting to enter the House Speaker's Lobby through a broken window of a barricaded door during the riot at the U.S. Capitol, despite warnings not to.
She was one of thousands of Trump supporters who rioted at the Capitol to try to block Congress from certifying Joe Biden's victory in the 2020 presidential election. Trump supporters argue that her death was unjustified and an overreaction by the officer because she was unarmed and posed no threat.
Writing on social media, commentators compared the two cases.
"Ashli Babbitt was wearing a 5-pound backpack while trying to climb through a window," MAGA influencer Vince Langman posted to X on Wednesday. "Renee Gold was driving a 4,000 pound SUV while trying to run over an ICE agent. Guess which situation has triggered the radical left?"
Last edited by rocko on 09 Jan 2026, 01:24, edited 1 time in total.
Fuddo wrote: 09 Jan 2026, 00:22
I evo noci, evo ludila
Rocko,
Ma neka SE zabavljaju vazda neke rezolucije od kojih nista NEMA osim slova na papiru.
Limiting Trump’s war powers: A handful of Republicans joined Democrats to advance a resolution limiting future US military force in Venezuela without congressional approval. The final resolution is not guaranteed to pass, but the vote deals a symbolic rebuke to President Donald Trump.
Last edited by rocko on 09 Jan 2026, 01:09, edited 1 time in total.
Fuddo wrote: 09 Jan 2026, 00:23
Ako ga veceras ne prikine, nece nikad
Rocko,
STA CE biti u Senatu I ko Ono Mora to potpisati u Zakon?
While the measure is destined to die in the Senate, Democrats and some Republicans hope it will lay the groundwork for a bipartisan agreement to tame skyrocketing health insurance premiums — the result of Congress allowing the tax credits to lapse Dec. 31.
Hoce Tampon Tim, onaj gradonacelnik Minneapolis I Illhan Omar.
Isuci ga malo na velkog
Zalim slucaj mi Smo pobijedili na izborima, nego placaj tax da mozemo kupiti vise opreme, razlika je da ja neglumim nekoga dobrog covjeka kad I ja I i ti placamo poreze od kojih SE financiraju rakete , bombe , dronovi sto rokaju PO cijelom svijetu I Tako decenijama.
Zalim slucaj mi Smo pobijedili na izborima, nego placaj tax da mozemo kupiti vise opreme, razlika je da ja neglumim nekoga dobrog covjeka kad I ja I i ti placamo poreze od kojih SE financiraju rakete , bombe , dronovi sto rokaju PO cijelom svijetu I Tako decenijama.
Auuuu
Mocno
Nego jeli bilo opravdana upotreba smrtonosne sile u slucaju Ashli Babbit?
Nego jeli bilo opravdana upotreba smrtonosne sile u slucaju Ashli Babbit?
Da sam bio nadlezan za bezbednost kongresa, nijedan ne bi prezivio napad na svetu zgradu kapitola.
Sad bi vladao mir.
Znaci napad na zgradu razbijen prozor je opravdanje za smrtnu kaznu znaci prvi amandman samo vazi Ako se ti slazes sa porukom?
A napad. Vozilom na federalnog agenta koji radi svoj posao je uredu ,jelde I da GA je pregazila I ubila to bi bilo uredu jer se ti neslazes sa njegovom poslom?
Idi potrazi dobrog psihijatra isprali su ti mozak.
Imaju ljudi pravo na drugacije misljenje.
Al bar si iskren
Nego sto ti nezblokiras kojeg zandara dok pise nekom tamo tebi nepoznatoj osobi kaznu I onda sto se nezaletis autom na tog zandara kada te krene uhapsit?
HAVANA wrote: 08 Jan 2026, 18:50
Uzas opasna.Te s gitarom i pjesnikinje su najgore.Jos ako ima troje djece,zlikovac pravi.Takvih nek se paze.
Ja Sam ponudio svakom forumasu Koji je u USA da kazu Sto to oni NE iskoce pred policajce kada pisu ticket za prebrzu voznju nekome, stanu autom ispred njih blokiraju ih i kada zandar pridje I kaze izlazi da nalete na njega autom,
Jesi primijetio Kako nijedan nije rekao NEMA problema nego tisina, znaju da bi izgubili glavu.
Trebala je mama 3 djece sjedili kuci , svirati gitaru a ne ometati federalne agente u izvrsenju zadataka.
Kao sto rece Chris Rock
fino objasnjeno
Moze neki clan zakona koji opravdava ovakav cin nad ovom zenom? Kada policajac smije pucati i ubiti covjeka u ovakvoj situaciji.Zasto nije pucao u gume,onesposobio vozilo ili nju na neki nacin kojih je bezbroj za jednog profesionalca itd I na kraju ljudskost,dje ona nesta u pm?Ubijes zenu,majku troje djece...
Sudovi se jebu mjesecima,po 15 clanova porote vijeca sta ce i kako sa raznim zlikovcima,koliko robije ce dobiti...Ovaj ubi zenu hladno,ni krivu ni duznu...A cifutima lizu guzove,pedofili im u vrhu sjede,guze malu djecu,pljackaju,otimaju tudje zemlje itditd Al pjesnikinju treba odma roknut.Zlo.