Znas covjeka?Melek wrote: 09 Jan 2026, 22:10Četnik - do zuba naoružan lopov, bandit i zločinac koji ubija nenaoružane civile, dok je istovremeno talašika u svim drugim sferama i vrlo brzo podvije rep dok osjeti promil opasnosti. Ovaj tvoj paše u ulozi 1000%.rocko wrote: 09 Jan 2026, 21:53 Jeste blokira cestu nece da voze PO trotoaru I biciklistickoj stazi, kakvi ba cetnici Jel zoves policajce u Swedskoj cetnicima? NE ide
normalno policija je ovdje naoruzana a ovi iz Patrole AR, Sacmare, H&K MP5 I UMP , to nenaoruzano nepije vode u ovom slucaju naoruzana autom, sto gledamo lijevo I desno prije nego sto predjemo cestu da nebi stali ispred auta u pokretu, nebih rekao da je talasika jer profesionalno znam da uzme 100 aplikanta da zaposle 1-og koliko je DHS rigorozan posbno imigraciona 100 000 aplikanat zaposle 1000 , masa fakultetski obrazovanih, cist ko suza pred zakonom . A da podviju rep neznam odakle ti to ovi su mozda I najopasniji u USA, sjecas SE kada Sam rekao Fuddi mojne SE zajebavat SA Border Patrol oni marisu, rokaju Jer oni idu jedan agent hapsi 40,50 ,60 illegalaca u pustinji Sam samcijat a medju tih 40.,50,60 I'ma jedno 10 iz cartela.
zamisli koliko muda za Tako Nesto trebaju , Sam u pustinji u PO noci.
Ovo ja znam ko fakt, znas da zivim u pustinjskoj drzavi