Primera
Moderator: pizarro
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10289 times
- Been thanked: 12149 times
- Status: Offline
Re: Primera
Večeras je finale super kupa i Classico.
Pobjedu odnosi onaj čija odbrana bude manje katastrofična.
Barcelona ni nema nikakve štopere, a za Real bi bilo bolje nema ono što ima u odbrani.
Arapi ponudili 100 miliona za Raphinhu, a spremni su podići na 150 i njega zatrpati parama.
Al ne vjerujem da će tu biti nešto. Ako bi on to prihvatio, nek se pozdravi s 10-kom u reprezentaciji
Pobjedu odnosi onaj čija odbrana bude manje katastrofična.
Barcelona ni nema nikakve štopere, a za Real bi bilo bolje nema ono što ima u odbrani.
Arapi ponudili 100 miliona za Raphinhu, a spremni su podići na 150 i njega zatrpati parama.
Al ne vjerujem da će tu biti nešto. Ako bi on to prihvatio, nek se pozdravi s 10-kom u reprezentaciji
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 967 times
- Been thanked: 1455 times
ja nezz kad se igra el classico ako ima bespotrebnija a rizicnija utakmica istovremeno
ovdje ko izgubi cesto mentalno grohne i jedva se oporavi do kraja sezone, a grohno je zbog neceg sto u vrijednosti titule i u vrijednosti novcane nagrade ne vrijedi skoro nista znacajno
ovdje ko izgubi cesto mentalno grohne i jedva se oporavi do kraja sezone, a grohno je zbog neceg sto u vrijednosti titule i u vrijednosti novcane nagrade ne vrijedi skoro nista znacajno
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23486 times
- Been thanked: 21525 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29210 times
- Been thanked: 33469 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Bolja Barca dosta.
Ovi iz Reala ni sami ne znaju kako su dali dva gola.
Mada moram reći nije ovo onaj el clasico kao nekad ni blizu... prije nisi mogao propustiti, a sad mi isto gledao ovo ili neki bezveze film. Et koliko su mi interesantni.
Mada moram reći nije ovo onaj el clasico kao nekad ni blizu... prije nisi mogao propustiti, a sad mi isto gledao ovo ili neki bezveze film. Et koliko su mi interesantni.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- tuzlak1212
- Inventar foruma

meni je svaki sport smor postao, garnat sam ostario, pogotovo klubska takmicenja, Messi, Cristiano, Federer, Nadal, Lebron, Kobe su unistili sve sportove koje sam gledao, nakon njih nema nista dobroMasamune wrote: 11 Jan 2026, 21:56 Bolja Barca dosta.
isto ko kad izgledas LOTR filmove pa pustis Hobbite koji su sasvim dobri filmovi al zbog LOTR-a ih nemos smislit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Masamune wrote: 11 Jan 2026, 21:56 Bolja Barca dosta.
Jesu bili bolji.
Ne možeš pobijediti, u ovakvoj utakmici ako držiš protiv Barcelone manje posjeda nego Leganes neki.
Koherentniji tim, više kombinacija, itd.. Ovi samo iz (polu)kontre bace Vinicijusu pa ako šta bude.
Sudija je jeo govna. Realovi startali đonom bar tri puta i nisu dobili ni žutog.
Osjetio se pritisak s Mbapeovim ulaskom.
Ali to je već svima jasno. Karte su bačene na kvalitet pojedinaca u napadu.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
A jeste, stari se ili nemaš više ni vremena. Ja najviše pratim Euroligu u zadnje vrijeme. Više nego NBA.tuzlak1212 wrote: 11 Jan 2026, 22:06meni je svaki sport smor postao, garnat sam ostario, pogotovo klubska takmicenja, Messi, Cristiano, Federer, Nadal, Lebron, Kobe su unistili sve sportove koje sam gledao, nakon njih nema nista dobroMasamune wrote: 11 Jan 2026, 21:56 Bolja Barca dosta.
isto ko kad izgledas LOTR filmove pa pustis Hobbite koji su sasvim dobri filmovi al zbog LOTR-a ih nemos smislit![]()
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Jesu lomili su Yamala čitavu utakmicu baš ono mesarski. Al kad jednog lomiš ima Raphinha s druge strane. Džaba im.Krokodil Behko wrote: 11 Jan 2026, 22:12Masamune wrote: 11 Jan 2026, 21:56 Bolja Barca dosta.
Jesu bili bolji.
Ne možeš pobijediti, u ovakvoj utakmici ako držiš protiv Barcelone manje posjeda nego Leganes neki.
Koherentniji tim, više kombinacija, itd.. Ovi samo iz (polu)kontre bace Vinicijusu pa ako šta bude.
Sudija je jeo govna. Realovi startali đonom bar tri puta i nisu dobili ni žutog.
Saće se opet žaliti na suđenje na svojoj televiziji.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Masamune wrote: 11 Jan 2026, 22:14Jesu lomili su Yamala čitavu utakmicu baš ono mesarski. Al kad jednog lomiš ima Raphinha s druge strane. Džaba im.Krokodil Behko wrote: 11 Jan 2026, 22:12
Jesu bili bolji.
Saće se opet žaliti na suđenje na svojoj televiziji.
Trebali bi se žaliti na trenera.
Alonsova strategija je bila precrt Ancelotijeve iz prošle sezone "Da ne bi upadali u ofsajde nećemo ni napadati".
Da su napadali kako treba, pošto je Barcina odbrana odron, mogli su pobijediti.
Kounde, Cubarsi, pa ono je za premlatiti ih i ostaviti na klupi do kraja sezone.
Ono je za izučavanja, kakve kikseve pravi Barcina odbrana, baš kao što je za izučavanja i Realova odbrana, a takođe je i vrlo hrabar potez Peresa, da uđe u sezonu sa nula kvalitetnih igrača u sredini.
Onaj Kamavinga je karikatura od igrača, Čouameni najviše liči na neki direk, a na par momenata mogli smo primjetiti i Bellinghama.
Zaboravio sam iz kojeg engleskog kluba dovedoše ovog Hiujsena, ali koji god da je znaj da je tu Real opljačkan za 40 miliona. Smiješna reakcija kod gola Lewandowskog.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ova dva kluba, neće napraviti ništa u Evropi. Već su ih tarcali Liverpool, City, Chelsea i PSG.
Fale još Arsenal i Bayern,, možda i Inter.
Fale još Arsenal i Bayern,, možda i Inter.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Real ako opet naleti na Arsenal ispadaju sigurno. Ne mogu oni meda protiv nas.
Barca je malo jača, ali odbrana im je užasna. Saka, Madueke, Martinelli, Eze i Trossard bi ih uništili, a naprijed bi Yamal i ekipa naletili na granit.
Barca je malo jača, ali odbrana im je užasna. Saka, Madueke, Martinelli, Eze i Trossard bi ih uništili, a naprijed bi Yamal i ekipa naletili na granit.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

taj granit i dalje ima kulturu da se rastopi ko sol u vodi prije ili poslije kad je najpotrebnije, jos to nije pobjednicki mentalitet da se neki pobjednik plasi njih, moraju osvojit i dokazat da su to sto se tvrdi
ne brine mene Arsenal ni 1% ako bi Barca prva zabila gol, to bi bio voz u propast za Arsenal
al da su oba kluba losa i nekonkurentna jesu 100%
ne brine mene Arsenal ni 1% ako bi Barca prva zabila gol, to bi bio voz u propast za Arsenal
al da su oba kluba losa i nekonkurentna jesu 100%
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Arsenalu samo treba da probije taj led, jer sve drugo imaju. Najbolja ekipa na planeti, jer nigdje nema ovakvog balansa. Na svakoj poziciji top zamjene također.
Samo što Arteta ovu ekipu previše drži pod ručnom nažalost. Ovaj Arsenal bi samljeo PSG prošle sezone.
Samo što Arteta ovu ekipu previše drži pod ručnom nažalost. Ovaj Arsenal bi samljeo PSG prošle sezone.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27408 times
- Been thanked: 28038 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Alonsno (očekivano) odletio s klupe a preuzima Alvaro Arbeloa.
To im je valjda privremeno, do kraja sezone.
Ne znam za vas, ali ja Alonsa vidim u Liverpoolu, makar nakon završetka ove sezone.
Može biti da je Peresu zasmatala ona sinošnja Alonsova izjava, kako je superkup najnebitniji trofej.
Msm, trebali su ga ostaviti još malo. Pomalo ovo oholo, smijenili ga nakon prvog neuspjeha.
Ne znam ni koga bi naljeto doveli. Nema dobrih slobodnih trenera, a Klopp im neće doći.
Maresca im je slobodan, a kako sada stoje stvari biće i Slot
Ne znam za vas, ali ja Alonsa vidim u Liverpoolu, makar nakon završetka ove sezone.
Može biti da je Peresu zasmatala ona sinošnja Alonsova izjava, kako je superkup najnebitniji trofej.
Msm, trebali su ga ostaviti još malo. Pomalo ovo oholo, smijenili ga nakon prvog neuspjeha.
Ne znam ni koga bi naljeto doveli. Nema dobrih slobodnih trenera, a Klopp im neće doći.
Maresca im je slobodan, a kako sada stoje stvari biće i Slot
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7363 times
- Been thanked: 8794 times
- Status: Online
meni vise djeluje da alonso nikad nije ni imao dobru podrsku pereza, dok se igraci ovako ponasaju.Krokodil Behko wrote: 12 Jan 2026, 19:04 Alonsno (očekivano) odletio s klupe a preuzima Alvaro Arbeloa.
Maresca im je slobodan, a kako sada stoje stvari biće i Slot![]()
uz to, ovo ponasamje mbappea govori da nije klub iznad svega, nego najveca zvijezda u timu. tako su se igraci ponasali u unitedu poslije fergusona i vidimo sad gdje su.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

pizarro wrote: 13 Jan 2026, 10:58meni vise djeluje da alonso nikad nije ni imao dobru podrsku pereza, dok se igraci ovako ponasaju.Krokodil Behko wrote: 12 Jan 2026, 19:04 Alonsno (očekivano) odletio s klupe a preuzima Alvaro Arbeloa.
Maresca im je slobodan, a kako sada stoje stvari biće i Slot![]()
uz to, ovo ponasamje mbappea govori da nije klub iznad svega, nego najveca zvijezda u timu. tako su se igraci ponasali u unitedu poslije fergusona i vidimo sad gdje su.
Sve se vrti oko Mbapea. Sve.
Markentiški potez Peresa
Ništa novo od Peresa.
Već smo sto puta konstatovali, skuplja lik zvijezde fudbala, gomila nadajući se novim galktikosima.
Al ima jedan problem, koliko god nakamaraš tih world class igrača, treba tu izgraditi tim koji drži teren.
Npr, Bellingham je bez sumnje vanserijski igrač, ali je smao prvu sezonu odigrao odlično, dok su ut još uvijek bili Kroos i Modrić. Sad je na njemu da radi taj posao, a on jednostavno nije taj profil.
Nemere ni u napad, stigao Mbape pa je i tamo gužva.
Vinicius i Mbape jesu opasni, opasan je i Rodrygo, al šta vrijedi kad se mora preskakati ta sredina terena, bacati duge lopte na njih i uzdati se u kiks protivničke odbrane. Preksinoć je pobijedio bolji tim, sa svim svojim manama u odbrani, ali ipak su dominirali najveći dio utakmice.
Barcelona je dovela Cancela, a to znači da vraćaju Koundea na štop i tako malo učvrste odbranu.