Fuddo wrote: 16 Jan 2026, 16:15
Laser wrote: 16 Jan 2026, 16:13
Aminuj da je tako, ali nije.
A ne vidim nista u stvarnosti i svakodnevnom zivotu da se ista desava.
Jedino kad upalim internet pomislim tenkovi okolo
A nema nista rodjo, sve isto ko i prije
Sam me doduse vise jebu
Nadam se da je tako, ne radi vas citizena ko vas yebe zaslužili ste svako zlo, ali nadam se radi nas ostalih koji ćemo nayebat onda kad vi tamo između sebe zakrvite do zayebane mjere.
Iskreno, drago bi mi bilo čut da se dobro pokoljete, bilo bi ljekovito kako za vas, tako i za nas, ali bi u tom scenariju bilo preteško pa i nemoguće predvidjet sve druge procese, a kamo li upravljati njima.
Uglavnom, želim vam mnogo zla, ali da nas nekako zaobiđe, jer vas samo teško zlo može vratit u neku ravnotežu, kako vas je onomad građanski rat vratio.
Sve drugo je samo zavaravanje i kupovanje vremena.
Ponestalo je banana država za uništavanje, sada se baca oko na Grenland pa čak i na Island. Uskoro će to biti prijatne destinacije za naseljavanje u istoj mjeri u kojoj će npr Kalifornija postati nepodnošljiva.
Ide globalno zatopljenje, valja tražit podnošljivija podneblja, sve dok i ona ne postanu nepodnošljiva ili dok, iz nekog razloga, ne nastupi neko mini ledeno doba i dogodi se reset klime.
Sve je ovo mnogo veće od Trampa i cijele administracije, veće je i od njihovih nalogodavaca, sponzora i finansijera, doći će do tačke kad ni sami pokretači svega ovog neće moći čak ni prikočiti, a kamo li zaustaviti.
Snažno se puše u jedan zayeban balon, nisam siguran kad će to i da li će prestati.
Kako ti ono kažeš, da Bog lipi sačuva.
Rođo Laser, sincerely.

Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.