Kako sam ko on, ja sarajka, rođena, on zeničanin, vrhunac kulturnog uzdizanja mu je čimburijada.
Čuj ja ko on
Moderator: Krokodil Behko

Kako sam ko on, ja sarajka, rođena, on zeničanin, vrhunac kulturnog uzdizanja mu je čimburijada.

HAVANA wrote: 17 Jan 2026, 23:11 Zisko je iz gorazda bolan.A kike je bas budalike.Frajer pertle prodavo na pijaci grbavica ...I dojadile mu valjda sta li.

Ja ne znam koje bi on to pare trosio u luksuznim buticima, kad znamo da su novinarske plate bjedne.Fuddo wrote: 17 Jan 2026, 17:42 Radi za gazdu koji je strajbo milione ukradene love u medijski krmetnjak zvani avaz, citavu karijeru proveo u hrakanju neistomisljenika i pisanju poeticnih tekstova o plasticnim sisama sa dalekog Zapada, jedan dan se probudi i naumpadne mu da ima izakuce michelin restoran da more dedu odvest na biftek od 600 dolara. Pa cojek je zasluzio sestoaprilsku ko izpicke.

Sta ce u zenici, kad dodje dijaspora za bajram i novu godinu guzvu naprave nemas dje kola parkirat. Neka ih vama u sarajevoZana wrote: 18 Jan 2026, 11:16 Prirodni biseri Kantona Sarajevo privukli više od 400.000 posjetilaca https://share.google/5LeQFaulJNfQgr92K
Ovolko gostiju u Zencu nije došlo otkako postoji nicaZe![]()

Kae rugo se lonac loncu

i u Banja Luci je zrak sranje, oni su za nas brdjane ravnicaironman wrote: 18 Jan 2026, 12:15 Fakat je da u BiH ko god je u kotlini nayebo je s kvalitetom zraka.

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests