Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
skupo je ovo, bez obzira sto ce neko pravdat troskovi ovi il oni, ne krivim ja trgovca sto skupo prodaje ja sam kazem iz perspektive kupaca ovo je neodrzivo
tuzlak1212 wrote: 20 Jan 2026, 10:45
skupo je ovo, bez obzira sto ce neko pravdat troskovi ovi il oni, ne krivim ja trgovca sto skupo prodaje ja sam kazem iz perspektive kupaca ovo je neodrzivo
Sonoc uzmem malcu u pekari 3 lisnate s virslom i krosan, sebi jednu glupost, ode cener.
tuzlak1212 wrote: 20 Jan 2026, 10:45
Sonoc uzmem malcu u pekari 3 lisnate s virslom i krosan, sebi jednu glupost, ode cener.
3 nepune kese u bingu 140 KM, sve ovako neke sitnice za kuce, nista wow
sve je ovo lijepo, al nece ovo ljudi moci vjecno sve ce otic u pm s ovim tempom, sijat cemo ko u Titino vrijeme i slavit ako ima krompira
3 nepune kese u bingu 140 KM, sve ovako neke sitnice za kuce, nista wow
sve je ovo lijepo, al nece ovo ljudi moci vjecno sve ce otic u pm s ovim tempom, sijat cemo ko u Titino vrijeme i slavit ako ima krompira
U Bingo sad rijetko idem, jer ima Crvena Jabuka odma.pored, jos ljudi skontali ono s kuponima jos imas njihovu karticu gdje skupljas bodove.
Ja bas danas kupila ulje, uvijek uzmem na zalihu, na akciji bilo 1,99 €, inace je od 2,30 € pa gore. I uzela domace mlijeko, 1,80 €/litar, domaca pavlaka 2€ 250g i kiselo mlijeko 0.89 €, isto 250g, domaci maslac 150 g, 3 €. Super cijene, s obzirom da je domace sve.
Slikacu vam jednom obicne kruhove u Billa radnji..
500 g, 4 eura..
ali ne moze se kruh jesti sa spagetama..
to sam vidio, kad je jdan rodjak dosao iz Bosne..
i mi smo davno jeli sve sa kruhom, ali u danasnje vrijeme..
Matan wrote: 20 Jan 2026, 17:28
500 g, 4 eura..
U bosni se supa jede sa hljebom.
Hljeb je za sirotinju da se najede.
Matan wrote: 20 Jan 2026, 17:28
500 g, 4 eura..
U bosni se supa jede sa hljebom.
Hljeb je za sirotinju da se najede.
Ma znam i ja sam jeo, kad sam bio mali..
nisi se mogao najesti drugacije..
ali u danasnje vrijeme..
nas je troje i bude nam pola kruha tri dana..