A je li?
Otkad ti to vise ne volis, bosanski?

A je li?

Bilo je toga i kod moje babe na kosovu, stalno mi nudiöo

Ovo ne ide u pravom smijeru, bolje da ja prikocim

I dalje je

I ja bi euroblokironman wrote: 21 Jan 2026, 18:10 Pa kafu. I ybn euroblok.
Sad kupio na kiosku.
I valjda od hladnoce tvrdo ko kamen kad ne izvali donju vilicu dok otkidoh komadic.

ironman wrote: 21 Jan 2026, 19:55 Rahat lokum mogu,nako ..vanilija iz Badema moze proc.Al generalno nisam ljubitelj.
Bosanski lokum od Klasa,to mi jedno od 5 omiljenih za uz kafu..msm slatkih proizvoda,ne pricam o drustvu![]()
Kad sam kod Badema a mozda sam i ispricao kako tako idem jednom carsijom i bas kontam da svratim da uzmem sta slatka za ponijet kad neko zove..gospodine..a posto se osjecam tako okrenem se![]()
Kad pred vratima Badema radnica i kaze mozete li molim vas ulovit goluba uletio unutra u izlog.
Naravno superjunak proradi ,mogu nego sta..i sad ulazim a prokletinja se zavukla izmedju stakla od izloga i one vitrine a naravno ove tri radnice sto rade stale i gledaju plus izasle i one tamo sto budu pozadi na pakovanji ili sta..
I sta cu zavucem se zgrabim goluba i frknem ga kroz vrata ..naravno da su aplaudirale zezajuci me![]()
Bio sam na to i zaboravio..

Jesi li ti taj superhero trenutak iskoristio da posije razvalis golubarnik?ironman wrote: 21 Jan 2026, 19:55 Rahat lokum mogu,nako ..vanilija iz Badema moze proc.Al generalno nisam ljubitelj.
Bosanski lokum od Klasa,to mi jedno od 5 omiljenih za uz kafu..msm slatkih proizvoda,ne pricam o drustvu![]()
Kad sam kod Badema a mozda sam i ispricao kako tako idem jednom carsijom i bas kontam da svratim da uzmem sta slatka za ponijet kad neko zove..gospodine..a posto se osjecam tako okrenem se![]()
Kad pred vratima Badema radnica i kaze mozete li molim vas ulovit goluba uletio unutra u izlog.
Naravno superjunak proradi ,mogu nego sta..i sad ulazim a prokletinja se zavukla izmedju stakla od izloga i one vitrine a naravno ove tri radnice sto rade stale i gledaju plus izasle i one tamo sto budu pozadi na pakovanji ili sta..
I sta cu zavucem se zgrabim goluba i frknem ga kroz vrata ..naravno da su aplaudirale zezajuci me![]()
Bio sam na to i zaboravio..

Ponio se pravo ljudski, muminski

Ko De niro

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests