Jos samo fali da dodje pod gasom i kaze, a jesi ga nasla cistiti po ovom kijametu, i to je to.
Ma haj neka malo
Ne valja ni kad je sve postimano
Moderator: VIP

Jos samo fali da dodje pod gasom i kaze, a jesi ga nasla cistiti po ovom kijametu, i to je to.

E mi to ne radimo. Jebajga

Ma nisi ti debela, ti si chubbyspacebound wrote: 03 Feb 2026, 07:41 Jucer, bolesna
Screenshot_20260203_073844_Samsung Health.jpg
I opet debela![]()

Fuddo wrote: 03 Feb 2026, 07:44Jos samo fali da dodje pod gasom i kaze, a jesi ga nasla cistiti po ovom kijametu, i to je to.
Ma haj neka malo
Ne valja ni kad je sve postimano

Je li godišnji ili krank u smislu bolovanja?spacebound wrote: 03 Feb 2026, 07:37 Ja sam nakon 6 slobodnih dana trebala danas na posao, ali posto sam prehladjena nazovem jucer i kazem jos 2 dana sam kuci, krankKud cu ovakva, kisem, smrcem, bole me kosti i glava.
Kako ljudi lako postanu nezadovoljni Njemackom jer sve pocnu shvatatu zdravo za gotovi i da je svugdje i svakom tako, bas jucer kontam.

Brojala sam, pojedem oko 1500 dnevnoHAVANA wrote: 03 Feb 2026, 07:43Probusi tanjir,prebroj kalorije.Eee.spacebound wrote: 03 Feb 2026, 07:41 Jucer, bolesna
Screenshot_20260203_073844_Samsung Health.jpg
I opet debela![]()

To je super preventiva, znas koliko kuca izgori jer ne vode brigu o tome, ovdje kod nas. Ili jos gore, umru ljudi. Mi sami ocistimo pec i sve, ali opet, oni to profesionalno i ociste i namazu i sve.

Bolovanje, 3 dana mozes bez doktora uzeti.Masamune wrote: 03 Feb 2026, 07:48Je li godišnji ili krank u smislu bolovanja?spacebound wrote: 03 Feb 2026, 07:37 Ja sam nakon 6 slobodnih dana trebala danas na posao, ali posto sam prehladjena nazovem jucer i kazem jos 2 dana sam kuci, krankKud cu ovakva, kisem, smrcem, bole me kosti i glava.
Kako ljudi lako postanu nezadovoljni Njemackom jer sve pocnu shvatatu zdravo za gotovi i da je svugdje i svakom tako, bas jucer kontam.

Uzmi bona starih novina i naguraj u dimnjak, onda sve zapali.uvijek_kontra wrote: 03 Feb 2026, 07:51To je super preventiva, znas koliko kuca izgori jer ne vode brigu o tome, ovdje kod nas. Ili jos gore, umru ljudi. Mi sami ocistimo pec i sve, ali opet, oni to profesionalno i ociste i namazu i sve.
Aliii me svejednooo nerviraaaaa sto kasnniiiii..![]()

Fuddo wrote: 03 Feb 2026, 07:54 Uzmi bona starih novina i naguraj u dimnjak, onda sve zapali.
Bude ko nov.

E to je top što možeš bez doktora uzeti. To kod nas ni za 50 godina neće biti.spacebound wrote: 03 Feb 2026, 07:53Bolovanje, 3 dana mozes bez doktora uzeti.
A 6 sam imala onako slobodno, posto sam puno radila u decembru, 30 prekovremenih sati, a i na ovom odjelu se obicno radi dosta dana u cugu, pa onda vise slobodnih u cugu, sad sam trebala radit 10, pa imam 5 slobodnih, pa opet 10 radnih, pa 4 slobodna.

Upoznata sam sa tim, zato kazem da ovdje kad dodju mnogi nasi pocnu s*at po sistemu nakon 4 mjeseca jer zaborave sta sve ima i kako im je bilo.Masamune wrote: 03 Feb 2026, 08:00E to je top što možeš bez doktora uzeti. To kod nas ni za 50 godina neće biti.spacebound wrote: 03 Feb 2026, 07:53
Bolovanje, 3 dana mozes bez doktora uzeti.
A 6 sam imala onako slobodno, posto sam puno radila u decembru, 30 prekovremenih sati, a i na ovom odjelu se obicno radi dosta dana u cugu, pa onda vise slobodnih u cugu, sad sam trebala radit 10, pa imam 5 slobodnih, pa opet 10 radnih, pa 4 slobodna.
Ja opet 95% vremena kad sam bolestan koristim dane godišnjeg. Bolovanje otvaram samo kad nemam dana ili nemam dovoljno, a to je baš rijetko.
I onda neki dan dolazi upozorenje za radnike da ubuduće kad koristimo dane kad smo bolesni trebamo obavezno otvarati bolovanja i da više neće biti moguće da se koristi godišnji kad se ne osjećamo dobro... ja ne znam ko je ovdje lud ili ja ili oni, ali sa ovim poslodavac samo sebi pravi dodatni problem i još uvodi restrikcije za budale poput mene koji su 95% odluka donosili u korist firme još od dana zaključivanja ugovora o radu.

Fuddo wrote: 03 Feb 2026, 07:17![]()
Ojjj, Arslan nece nista da jede kako je krvosrk otisla
Smrso dva paunda
Aje ludog cuke jebo mater svoju
Jos mu ja svasta iznesem, al nista
Sam gleda u vrata![]()

Poslacu ti javelinuvijek_kontra wrote: 03 Feb 2026, 07:58Fuddo wrote: 03 Feb 2026, 07:54 Uzmi bona starih novina i naguraj u dimnjak, onda sve zapali.
Bude ko nov.![]()
![]()
Optimisticki. Dok on zavrsi pola kuce ce mi bit ko u hororu. Kao usisa komade i prah, aha, hoce.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests