I nyc da se preimenuje u Trump City .
A Bernie I'ma od IRS tuzbu da plati 1.6 miliona dollars poreza na prihod ili ce da ide u club fed na odmor
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

I nyc da se preimenuje u Trump City .

Pa, nije proletioMelek wrote: 07 Feb 2026, 18:12 Samo, čudi me da mu je i ovaj najnoviji rasistički ispad sa Obamom u principu proletio relativno blago. Djeluje da je onaj zdravi dio Amerike ipak poprilično mlohav, bez obzira na sve.

Sjetih se nesto onoga filma Gorile u Izmaglici cinimi se dobio je OskaraMelek wrote: 07 Feb 2026, 18:12 Samo, čudi me da mu je i ovaj najnoviji rasistički ispad sa Obamom u principu proletio relativno blago. Djeluje da je onaj zdravi dio Amerike ipak poprilično mlohav, bez obzira na sve.

Vidis to ti je propagandni rat I manipulacija.

Čekaj, zar tebi nije to alarmantno? Predsjednik jedne velesile javno prosipa rasizam. Je li to ok?rocko wrote: 07 Feb 2026, 18:39Sjetih se nesto onoga filma Gorile u Izmaglici cinimi se dobio je OskaraMelek wrote: 07 Feb 2026, 18:12 Samo, čudi me da mu je i ovaj najnoviji rasistički ispad sa Obamom u principu proletio relativno blago. Djeluje da je onaj zdravi dio Amerike ipak poprilično mlohav, bez obzira na sve.

Kako znaš da nije rasizam? Uostalom, hajde eto, i da nije rasizam - priliči li jednom predsjedniku da emituje takva sranja u eter? Meni, barem koliko je do sad poznato, predsjednik kad se instalira na tu poziciju, ostavi po strani medjupartijske čarke i bavi se državničkim poslovima, dok ovaj imbecil više djeluje ko rasijani tiktoker nego bilo šta drugo. Ma da sam trorepublikanac, ako imalo imam pedigrea u sebi bilo bi mi više nego dosta toga. On je totalno preinačio ustanovu predsjednika, totalno izvitoperio percepciju te ustanove, kod onog dijela manje razumnog biračkog tijela.

Sto neprilici hajde ba nije mu prvi put.Melek wrote: 07 Feb 2026, 19:40Kako znaš da nije rasizam? Uostalom, hajde eto, i da nije rasizam - priliči li jednom predsjedniku da emituje takva sranja u eter? Meni, barem koliko je do sad poznato, predsjednik kad se instalira na tu poziciju, ostavi po strani medjupartijske čarke i bavi se državničkim poslovima, dok ovaj imbecil više djeluje ko rasijani tiktoker nego bilo šta drugo. Ma da sam trorepublikanac, ako imalo imam pedigrea u sebi bilo bi mi više nego dosta toga. On je totalno preinačio ustanovu predsjednika, totalno izvitoperio percepciju te ustanove, kod onog dijela manje razumnog biračkog tijela.

Moji psi.imaju pedigre , ja Imam porijeklo iz ugledne begovske familije.Melek wrote: 07 Feb 2026, 19:40Kako znaš da nije rasizam? Uostalom, hajde eto, i da nije rasizam - priliči li jednom predsjedniku da emituje takva sranja u eter? Meni, barem koliko je do sad poznato, predsjednik kad se instalira na tu poziciju, ostavi po strani medjupartijske čarke i bavi se državničkim poslovima, dok ovaj imbecil više djeluje ko rasijani tiktoker nego bilo šta drugo. Ma da sam trorepublikanac, ako imalo imam pedigrea u sebi bilo bi mi više nego dosta toga. On je totalno preinačio ustanovu predsjednika, totalno izvitoperio percepciju te ustanove, kod onog dijela manje razumnog biračkog tijela.

Pedigre ti nije samo riječ za pseće genetsko porijeklo, to ti se koristi u raznoraznim kontekstima (kao npr “pedigree in politics”, proguglaj). Ali ako republikance porediš s psima, samo izvoli.rocko wrote: 08 Feb 2026, 02:52Moji psi.imaju pedigre , ja Imam porijeklo iz ugledne begovske familije.Melek wrote: 07 Feb 2026, 19:40
Kako znaš da nije rasizam? Uostalom, hajde eto, i da nije rasizam - priliči li jednom predsjedniku da emituje takva sranja u eter? Meni, barem koliko je do sad poznato, predsjednik kad se instalira na tu poziciju, ostavi po strani medjupartijske čarke i bavi se državničkim poslovima, dok ovaj imbecil više djeluje ko rasijani tiktoker nego bilo šta drugo. Ma da sam trorepublikanac, ako imalo imam pedigrea u sebi bilo bi mi više nego dosta toga. On je totalno preinačio ustanovu predsjednika, totalno izvitoperio percepciju te ustanove, kod onog dijela manje razumnog biračkog tijela.
Davno je to izvitoprreno za vrijeme legendarnog silovatelja clintona I tuzi te me Obame. O Bajdi ne bih pricao na sta je Taj cirkus licio, cisto zlostavljanje stare osobe. Samo.kada se sjetim poslije debate Veliki Trump ga unistio on jadnik izgubljen Jill mu dize ruku ko djetetu sa specijalnim potrebama I vice odlicna debata Joe, mi I Dan danas neznamo ko je bio te 4 godine stvarni Predsjednik USA.
Samo hajmo pricati kao sve bilo PO ps-u do Velikog Trumpa
Clintonovi kad su napustali Bijeli Kucu pokrali namjestaj Jos govna razmazali PO zidovima.
Narodu zna , Veliki Trump je vec ispunio 12 od 20 predizbornih obecanja u prvoj godini a Jos su 3 godine pred nama

Pa drugo je kad javno, putem socijalnih medija, otvoreno vrijedjaš političkog oponenta iako je i to sto posto neprimjereno jednom nazovi predsjedniku jedne nazovi velesile, a drugo je kad otvoreno i javno, putem istih tih medija vrijedjaš cjelokupni jedan soj ljudi zbog njihovog porijekla i boje kože. Meni koliko je poznato nijedan od tih drugih predsjednika to nije radio. Znam za sijaset skandala koji se u principu svima prišivaju, ali ovdje uopšte to ne diskutujemo već diskutujemo (ili barem pokušavamo) infantilnost, neuračunljivost, čudan pristup i ponašanje u ulozi jednog predsjednika jedne USA. Zar je stvarno primjereno da jedna takva gestalta bude tiktoker i da se ponaša kao ekscentrični influencer rasističkog dijela bijelih republikanaca umjesto da bude predsjednik svih gradjana USA? A ne da otvoreno propagira kako su jedni gradjani bolji od drugih pa čak i da odobrava da jedni gradjani bivaju ubijani od strane drugih. I to evidentno imamo.rocko wrote: 08 Feb 2026, 02:20Sto neprilici hajde ba nije mu prvi put.Melek wrote: 07 Feb 2026, 19:40
10 godina uvrijeda od strane rukovodstva Demokratske partije glupave izjave Obame I Bajdena da je Veliki Trump prijetnja demokratji sto je dovelo do vise pokusaja atentata,
I hajde sve to vazda je bilo familije se ne diraju I onda je OK da se Melanija vrijeda kao mail order bride prostitutka sto je zenofobija kojom se implicira da su sve zgodne zene iz centralne I istocne Europe prostitutke I onda tako nesto ponovi zavedeni Bosnjo koji se ubijedio da se dem.partija bori za njega.
Sto kaze Nas narod sto sijes to zanjes.
Zna on sta radi sada ce Demokrate potrositi vrijeme na tu raspravu dok budjet za dhs istekne I onda fema, tsa budu na skeleton crews a on ce proglasiti ice neophodnim.
A sezona proljetnih odmora dolazi pa fema usporena tsa linje na aerodromima se vuku satima sto raspizdi narod I onda ko glasa protiv on je narodni neprijatelj.
Sve sracunato postavio gdje 99.99% ljudi nebi znalo da pogleda da mediji nisu potrcali da kreiraju situaciju sto je on znao da ce uraditi

Kakvog ba politicking oponenta hos uradke gdje se vrejedjaju sve I pozivaju na nasilje Prema onim koji glasaji za republikance ili Hillary basket of deplorables pa do nazivanje Melanija mail order bride I prostitutkom sto je xenophobic izjave kojima se sve zene iz centralne I istocne evrope svode na nivo prostitututki nesto se nesijecam da se nesto pravio problem oko takvih izjavaMelek wrote: 08 Feb 2026, 04:12Pa drugo je kad javno, putem socijalnih medija, otvoreno vrijedjaš političkog oponenta iako je i to sto posto neprimjereno jednom nazovi predsjedniku jedne nazovi velesile, a drugo je kad otvoreno i javno, putem istih tih medija vrijedjaš cjelokupni jedan soj ljudi zbog njihovog porijekla i boje kože. Meni koliko je poznato nijedan od tih drugih predsjednika to nije radio. Znam za sijaset skandala koji se u principu svima prišivaju, ali ovdje uopšte to ne diskutujemo već diskutujemo (ili barem pokušavamo) infantilnost, neuračunljivost, čudan pristup i ponašanje u ulozi jednog predsjednika jedne USA. Zar je stvarno primjereno da jedna takva gestalta bude tiktoker i da se ponaša kao ekscentrični influencer rasističkog dijela bijelih republikanaca umjesto da bude predsjednik svih gradjana USA? A ne da otvoreno propagira kako su jedni gradjani bolji od drugih pa čak i da odobrava da jedni gradjani bivaju ubijani od strane drugih. I to evidentno imamo.rocko wrote: 08 Feb 2026, 02:20
Sto neprilici hajde ba nije mu prvi put.
10 godina uvrijeda od strane rukovodstva Demokratske partije glupave izjave Obame I Bajdena da je Veliki Trump prijetnja demokratji sto je dovelo do vise pokusaja atentata,
I hajde sve to vazda je bilo familije se ne diraju I onda je OK da se Melanija vrijeda kao mail order bride prostitutka sto je zenofobija kojom se implicira da su sve zgodne zene iz centralne I istocne Europe prostitutke I onda tako nesto ponovi zavedeni Bosnjo koji se ubijedio da se dem.partija bori za njega.
Sto kaze Nas narod sto sijes to zanjes.
Zna on sta radi sada ce Demokrate potrositi vrijeme na tu raspravu dok budjet za dhs istekne I onda fema, tsa budu na skeleton crews a on ce proglasiti ice neophodnim.
A sezona proljetnih odmora dolazi pa fema usporena tsa linje na aerodromima se vuku satima sto raspizdi narod I onda ko glasa protiv on je narodni neprijatelj.
Sve sracunato postavio gdje 99.99% ljudi nebi znalo da pogleda da mediji nisu potrcali da kreiraju situaciju sto je on znao da ce uraditi
A da sad ne govorim o tome kako glup moraš biti da ne odgledaš jedan video do kraja i opet ga tutneš u socijalna medija s ciljem vrijedjanja i ismijavanja nekog drugog, ako se o takvom nečemu radi. Zar smije uopšte jedan predsjednik jedne velesile biti tako priglup i površan?

Opet valjas izraze kojima neznas znacenje mani google isao si u jugi u skolu .Melek wrote: 08 Feb 2026, 03:59Pedigre ti nije samo riječ za pseće genetsko porijeklo, to ti se koristi u raznoraznim kontekstima (kao npr “pedigree in politics”, proguglaj). Ali ako republikance porediš s psima, samo izvoli.rocko wrote: 08 Feb 2026, 02:52
Moji psi.imaju pedigre , ja Imam porijeklo iz ugledne begovske familije.
Davno je to izvitoprreno za vrijeme legendarnog silovatelja clintona I tuzi te me Obame. O Bajdi ne bih pricao na sta je Taj cirkus licio, cisto zlostavljanje stare osobe. Samo.kada se sjetim poslije debate Veliki Trump ga unistio on jadnik izgubljen Jill mu dize ruku ko djetetu sa specijalnim potrebama I vice odlicna debata Joe, mi I Dan danas neznamo ko je bio te 4 godine stvarni Predsjednik USA.
Samo hajmo pricati kao sve bilo PO ps-u do Velikog Trumpa
Clintonovi kad su napustali Bijeli Kucu pokrali namjestaj Jos govna razmazali PO zidovima.
Narodu zna , Veliki Trump je vec ispunio 12 od 20 predizbornih obecanja u prvoj godini a Jos su 3 godine pred nama
Ovaj tipus se za razliku od svih ti navedenih drugih predsjednika ne ponaša kao predsjednik svih američkih gradjana nego samo kao lider bijelog rasističkog dijela republikanaca. A sad, ako si stvarno potomak jedne “ugledne begovske familije” onda bi barem trebao znati dvije stvari. Prva je gdje staviti tačku, zarez i veliko slovo, a druga je šta ta bijela rasistička republikanska skupina misli izmedju ostalog i o tebi i o tom tvom porijeklu. To ti se onda kosi sa zdravim razumom, da sebe smatraš njihovim pripadnikom. Crnci, musliman i ostale “niže rase” valjda ne mogu biti dio te bratije. Kakva ti je to matematika? To ti dodje malo ko onaj Mulalić u štabu Draže Mihailovića…
The term "pedigree" refers to a genealogical record or lineage, often used for animals or people to show their ancestors, or for the brand of dog food called Pedigree. A pedigree can indicate the purity of a purebred animal's breed, a concept the Pedigree dog food brand associates with the quality of their food products.

Nije valjda da ne znaš za šta se sve riječ “pedigre” koristi, i to na mnogim jezicima pa tako i na onim našim? Ovdje se govori o političkom pedigreu a ne o psećem. To ti proguglaj.rocko wrote: 08 Feb 2026, 08:19 Opet valjas izraze kojima neznas znacenje mani google isao si u jugi u skolu .
Sve su to moj zemo pascad jel to u politici profesionalni govno je to..
Posto volis Google Evo ti sa GoogleThe term "pedigree" refers to a genealogical record or lineage, often used for animals or people to show their ancestors, or for the brand of dog food called Pedigree. A pedigree can indicate the purity of a purebred animal's breed, a concept the Pedigree dog food brand associates with the quality of their food products.
Kod Nas u Bosanskom pedigre je za pse a ljudi imaju porijeklo.
Izigravanje nastavnika Bosanskog jezika I ispravljanje ili ukazivanje na pravopisne greske je pouzdan pokazatelj da sugovornik je malogradjanin.
Nigdje nikad Niko iz republikanske stranke nije izjavio takvih nesto .
Opet propaganda .
Realno liberali oni ti vole strance crnce Muslimane koji ribaju hale masu taracem I zive u bijedi a nemogu smisliti te iste strance crnce Muslimane kad su uspjesni od njih.
Sta je mulalica bilo kod drazena.
Ti imas ideju kao jednu I zli drugi dobri znam za obame nije crncu stranicu muslimanu dlaka sa glave pala mnogo su izgubili kompletnu glavu

Jok kod Nas na Bosanskom pedigre Ili rodoslov SE koristi da dokazes da znas ko su ti roditelji od PSA od kojih krvnih linija vuce, vidio si cak I na Engleskom pedigre je krvna linija pasa.Melek wrote: 08 Feb 2026, 09:23Nije valjda da ne znaš za šta se sve riječ “pedigre” koristi, i to na mnogim jezicima pa tako i na onim našim? Ovdje se govori o političkom pedigreu a ne o psećem. To ti proguglaj.rocko wrote: 08 Feb 2026, 08:19 Opet valjas izraze kojima neznas znacenje mani google isao si u jugi u skolu .
Sve su to moj zemo pascad jel to u politici profesionalni govno je to..
Posto volis Google Evo ti sa Google
Kod Nas u Bosanskom pedigre je za pse a ljudi imaju porijeklo.
Izigravanje nastavnika Bosanskog jezika I ispravljanje ili ukazivanje na pravopisne greske je pouzdan pokazatelj da sugovornik je malogradjanin.
Nigdje nikad Niko iz republikanske stranke nije izjavio takvih nesto .
Opet propaganda .
Realno liberali oni ti vole strance crnce Muslimane koji ribaju hale masu taracem I zive u bijedi a nemogu smisliti te iste strance crnce Muslimane kad su uspjesni od njih.
Sta je mulalica bilo kod drazena.
Ti imas ideju kao jednu I zli drugi dobri znam za obame nije crncu stranicu muslimanu dlaka sa glave pala mnogo su izgubili kompletnu glavu
Ama nisam ti ja nikakav malogradjanin, pišeš totalno nečitko, kadkad i nepovezano, rastrgano, tako da treba vremena protumačiti to. Jednostavno je tako.
Druga je stvar kad neki sitan pijun iz neke stranke izvali javno rasizam pa zato bude kažnjen, dok je sasvim druga stvar kad jedan predsjednik jedne USA to izvali i još na kraju kaže da ne žali zbog toga. Ni jedan USA predsjednik do sad nije bio javni i samodeklarisani rasista na sceni do ovoga a posebno nikom nije na um padalo da formira vlastite paravojske i pusti ih da ubijaju gradjane neistomišljenike i to bez ikakvih pravnih posljedica. Suludo je i porediti i Clintona i Obamu sa ovom nakaradom.
Ponoviću, on ne predsjednikuje, on je u suštini influenser radikalne bijele desnice a ti sebe, kao musliman, smatraš dijelom njih, što je totalno nakaradno.

Ko SE ba slizao sta podguzna muha dodik kojega je smijenio Veliki Trump prica su njegove zelje , drugog je realnost.Krokodil Behko wrote: 08 Feb 2026, 09:45 Uglavnom, teumpisti se nakon cionista slizase i s cetnicima. Vice Dodik, Evropa propala, okrećemo se Americi i Rusiji.
Ono kad te natjeraju, da voliš EU, bez obzira da li su zasluzili
Users browsing this forum: Masamune and 6 guests