Epstein files
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 4629 times
- Status: Offline
Re: Epstein files
Operacija Epštajn spada u sam vrh najžešćih obavještajnih akcija koje povijest bilježi.
Žešće je od ubijstva Kenedija.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2977 times
- Been thanked: 24657 times
Ima li iko da ga ovaj nije jebo? A jebaca za jaja drze i u saci,ovi njegovi nalogodavci...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27428 times
- Been thanked: 28080 times
Najblize istini.Laser wrote: 07 Feb 2026, 11:36 Operacija Epštajn spada u sam vrh najžešćih obavještajnih akcija koje povijest bilježi.
Onaj ciji je epstein bio uposlenik.
Tacno je znao sta radi.
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
I'ma Veliki Trump , Obama , Bajden svako ko je Malo doublje se zagledo otkrio bivsi ucitelj preko noci milijarder a firma prikazuje 0% ulaganja I zarade na poreskim dokumentima.HAVANA wrote: 07 Feb 2026, 11:45 Ima li iko da ga ovaj nije jebo? A jebaca za jaja drze i u saci,ovi njegovi nalogodavci...
Svako ko je imao I slusao svoj obavjestajnu ekipu ili se odmakao ili se nikad nije ni priblizio.
Najkrvavije je da jadnog Zohrana Mamdamija stadose prozivat jer mu je mati u Epstin dosijema I ona se hudnica druzala sa Epstinom i I Maxwell ( usput receno otac od Maxwell je visoko rangirani casnik Mossad)
Kaze htejli su I u Crnoj Gori graditi odmaraliste a Milio je kazu isao na otok da ugovori posao
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8269 times
- Been thanked: 7359 times
Kao i uvijek, distrakcija za nesto mnogo vece.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8269 times
- Been thanked: 7359 times
Ako je kriv, neka odgovara za to. Thumbs up sto hoce sve javno. A javnost bi trebala da zahtjeva da svako ko se spomene objasni relaciju s Epsteinom. A sve sto Trump radi, zadnje ovaj video Obame i njegove zene, jeftina distrakcija.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10240 times
- Been thanked: 17418 times
Sta mislite o ovim tvrdnjama i objavljenim mailovima da su jeli ljudsko meso, djecu, bebe...
Sve je ovo toliko odvratno i uvrnuto i prije tih tvrdnji da moj mozak odbija da povjeruje u ovaj dio. Evo, ne znam...
Sve je ovo toliko odvratno i uvrnuto i prije tih tvrdnji da moj mozak odbija da povjeruje u ovaj dio. Evo, ne znam...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32299 times
- Been thanked: 30178 times
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32299 times
- Been thanked: 30178 times
Jučer gledam emisiju o Epstein-u kako je on davo lim dovodio te mlade curice sebi u kuću da ga masiraju i davao im po 200 $
I sve kontam… pa kako… pa zar nije jasno sta se tu desava..
Da li bih ja sa 14 godina isto postupila??
Uzas..
Uzas..
- spacebound
- Urednik foruma

Pa sa 14 godina nisi imala zrelost i iskustvo kao danas, ja sad kad se sjetim, 15 godina rodici i meni, ljeto, ja u majici na bretele, ona u sorcicu, prosle kraj dzamije, vrijeme dzume, zene nas napale sto ljudima abdest kvarimo, ljudi 40, 50, 60 godinaMorgen wrote: 08 Feb 2026, 09:34 Jučer gledam emisiju o Epstein-u kako je on davo lim dovodio te mlade curice sebi u kuću da ga masiraju i davao im po 200 $
Uzas..
Umjesto da napadnu svoje prdonje kojima djeca mogu da pokvare namaz. Jos meni neugodno, a nikad nisam nista obukla da me neki prdonja gleda nit sam i pomisljala da bi neko tih godina ista htio i ocekivao od mene, jednostavno nisam imala svijest o tome, kao ni te djevojcice kojima je bilo receno samo da idu u kucu bogatasa i da ce tamo dobro zaraditi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23507 times
- Been thanked: 21540 times
Nije to prvi put samo što je sad dokumentovano.spacebound wrote: 08 Feb 2026, 09:26 Sta mislite o ovim tvrdnjama i objavljenim mailovima da su jeli ljudsko meso, djecu, bebe...
Unazad 30 godina postoje svjedočenja ljudi najviše oko Hollywood kreme da su bogataši održavali razne bolesne rituale, ali sve je to bilo u okviru teorija zavjere i javnost ih je proglašavala budalama. Razni neki kultovi od kojih su neki jedva pobjegli. To su ljudi sa vezama u svakom dijelu institucija države.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Neće se oni riješiti Epstein fajlova i priče oko toga čak i da zarate sa čitavim svijetom.
- rocko
- Inventar foruma

Da je tu bilo ikakvog materijala o Velikom Trumpu to bi Epstin iskoristio da ga natjera da ga pusti iz zatvora,uvijek_kontra wrote: 08 Feb 2026, 07:56 Ako je kriv, neka odgovara za to. Thumbs up sto hoce sve javno. A javnost bi trebala da zahtjeva da svako ko se spomene objasni relaciju s Epsteinom. A sve sto Trump radi, zadnje ovaj video Obame i njegove zene, jeftina distrakcija.
Zato je toliko I mrzio Velikog Trumpa to je Ono kaze spominje SE Veliki Trump pa normalno kada su ga ogovarali u emailovima Al sto SE kaze kod Nas za dobrim SE konjem prasina dize.
E sad da je Hilary pobijedila bio bi Epstin ziv zdrav I na otoku podvodio curice
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Definitivno Demokratama ne ide u korist što oni nisu objavili ove fajlove dok su vodili državu.
Vjerovatno nisu htjeli najviše zbog Klintona.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3615 times
E, vidiš, meni ipak nešto govori da je Veliki okusio dječji batak, bilo na tanjiru bilo seksualno. Sto posto.rocko wrote: 08 Feb 2026, 11:09Da je tu bilo ikakvog materijala o Velikom Trumpu to bi Epstin iskoristio da ga natjera da ga pusti iz zatvora,uvijek_kontra wrote: 08 Feb 2026, 07:56 Ako je kriv, neka odgovara za to. Thumbs up sto hoce sve javno. A javnost bi trebala da zahtjeva da svako ko se spomene objasni relaciju s Epsteinom. A sve sto Trump radi, zadnje ovaj video Obame i njegove zene, jeftina distrakcija.
Zato je toliko I mrzio Velikog Trumpa to je Ono kaze spominje SE Veliki Trump pa normalno kada su ga ogovarali u emailovima Al sto SE kaze kod Nas za dobrim SE konjem prasina dize.
E sad da je Hilary pobijedila bio bi Epstin ziv zdrav I na otoku podvodio curice
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- spacebound
- Urednik foruma

A mi pametni, sve se rugali teoreticarima zavjere, kad vidi vraga, to i nisu teoreticariMasamune wrote: 08 Feb 2026, 11:03Nije to prvi put samo što je sad dokumentovano.spacebound wrote: 08 Feb 2026, 09:26 Sta mislite o ovim tvrdnjama i objavljenim mailovima da su jeli ljudsko meso, djecu, bebe...
Unazad 30 godina postoje svjedočenja ljudi najviše oko Hollywood kreme da su bogataši održavali razne bolesne rituale, ali sve je to bilo u okviru teorija zavjere i javnost ih je proglašavala budalama. Razni neki kultovi od kojih su neki jedva pobjegli. To su ljudi sa vezama u svakom dijelu institucija države.
- rocko
- Inventar foruma

Kreteni stari vazda ih bilo sto SE okrecu za dijecom PO ulici I PO granapima a unuke imali tih godina.spacebound wrote: 08 Feb 2026, 10:27Pa sa 14 godina nisi imala zrelost i iskustvo kao danas, ja sad kad se sjetim, 15 godina rodici i meni, ljeto, ja u majici na bretele, ona u sorcicu, prosle kraj dzamije, vrijeme dzume, zene nas napale sto ljudima abdest kvarimo, ljudi 40, 50, 60 godinaMorgen wrote: 08 Feb 2026, 09:34 Jučer gledam emisiju o Epstein-u kako je on davo lim dovodio te mlade curice sebi u kuću da ga masiraju i davao im po 200 $
Uzas..![]()
Umjesto da napadnu svoje prdonje kojima djeca mogu da pokvare namaz. Jos meni neugodno, a nikad nisam nista obukla da me neki prdonja gleda nit sam i pomisljala da bi neko tih godina ista htio i ocekivao od mene, jednostavno nisam imala svijest o tome, kao ni te djevojcice kojima je bilo receno samo da idu u kucu bogatasa i da ce tamo dobro zaraditi.
A ovo je islo preko cure koja je svoje drugarice vrbovala a tada je 200 dollara bilo danasnjih 500 dollara, a one naivna dijeca, prvo podje SA 200 za masazu pa 2000 za spolni odnos to SE zove grooming , ostale dovodjene na pricu ceka karijera u Hollywood , itd.
- spacebound
- Urednik foruma

Gledala sam Netflixov dokumentarac o njemu, gledala sam i na ID, gledala i o onoj njegovoj, ime joj cudno, nikad ne znam napisati.
- rocko
- Inventar foruma

Larry Summners, Hakkim Jeffries nastavi lanacMasamune wrote: 08 Feb 2026, 11:10 Definitivno Demokratama ne ide u korist što oni nisu objavili ove fajlove dok su vodili državu.