Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23312 times
- Been thanked: 21357 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Drugo su Fudo, rocko i ostali koji tamo žive već decenijama. Njih ne uzimam u obzir jer je to nešto skroz drugo.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14699 times
- Been thanked: 25022 times
Ako ja sad napisem da smo njima najslicniji ti ces reci da sam lud.Masamune wrote: 07 Feb 2026, 18:11Ako ćemo iskreno zbog američkog uticaja putem medija, interneta, filmova, muzike i ostalog je nastala ta neka veza pored njihove uloge tokom rata. Pogotovo je uticalo na nas mlađe.ironman wrote: 07 Feb 2026, 16:44
Nacin zivota.
Razmisljanje.
Vrijednosti.
Pogled na zivot i na ljude ..
Ma neam pojma.
Ybg..blizi sam SAD nego arspskom nacinu zivota..ili kineskom ..
Ako gledamo kroz industriju zabave - da, i meni su bliski spram Arapa.
Način života i razmišljanje - diskutabilno. Ok nemamo šerijat i tako to, pa smo više naklonjeni Evropi i njima. Po mnogo čemu smo više istoku. Neka smo zlatna sredina.
Vrijednosti - daleko različite... da ne seciram ovaj dio trebalo bi mi 20 minuta tako da ću ostati na ovome.
Pogled na život i na ljude - Amerikanac je drugom Amerikancu životinja. Svako vrti oružjem na svaki manji nesporazum. Također mi ne patimo od kompleksa superiornosti.
Kad im dodaš budalu tipa Trumpa multipliciraj razlike za 5x.
Sve sto krasi nas, bahatost, nekultura, sirovost, svojstveno je i amerima, takorec, braca smo
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Sta smo mi drugo?Masamune wrote: 07 Feb 2026, 18:16 Drugo su Fudo, rocko i ostali koji tamo žive već decenijama. Njih ne uzimam u obzir jer je to nešto skroz drugo.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa sto ti mislis sto se nas narod olako integrisao u ovo drustvo?
Rodjo, govna ko i mi
Isto da nismo od kuce ni otisli, dosli medju svoje
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Zato što smo mi takvi. Mi bi se integrisali i u Etiopiji.
Po vezama smo bliži zemljama EU. Daleko smo po bliskosti kad je u pitanju Amerika.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma jok, mi sa svabama nemamo ama nikakve slicnosti.Masamune wrote: 07 Feb 2026, 18:21Zato što smo mi takvi. Mi bi se integrisali i u Etiopiji.Fuddo wrote: 07 Feb 2026, 18:20
Pa sto ti mislis sto se nas narod olako integrisao u ovo drustvo?
Rodjo, govna ko i mi
Isto da nismo od kuce ni otisli, dosli medju svoje![]()
Po vezama smo bliži zemljama EU. Daleko smo po bliskosti kad je u pitanju Amerika.
Ovi su svi ko da su iz Kalesije, vjeruj mi.
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 57553 times
- Been thanked: 10325 times
Dodik se posra u obraz nolkim velikanima muslimanima koji su rizikovali svoj a i zivot svoje porodice da zastite srbe i jevreje u drugom svjetskom ratu. Sacuvas ga da bi te sutra klao, pa jaironman wrote: 07 Feb 2026, 11:23kad sam ja morao ratovat s bolidima objasnjavajuc zasto je Trump nada svim neprijateljima BiH.U šokantnom intervjuu Dodik, kojeg je novinarka predstavila kao "predsjednika Republike Srpske", govorio je o nezavisnosti entiteta RS kao svom konačnom političkom cilju, ali iznio i niz skandaloznih tvrdnji o Bošnjacima i odnosima dva naroda u BiH.
- Od nas pokušavaju da naprave da smo manjina u većinskom okruženju muslimana. Ti muslimani su saradnici Irana i mali protivnici Izraela i Jevreja. U Drugom svjetskom ratu su bili na strani Hitlera i organizovali su koncentracione logore za moj narod. Kuriozitet tog vremena je činjenica da su oni organizovali koncentracione logore za djecu. Djeca su odvajana od majki i slana u logore. 45.000 djece je umrlo u tim logorima - rekao je Dodik.
Na pitanje kako bi funkcionisalo proglašenje nezavisnosti RS-a, Dodik je odgovorio:
- Oni bi imali svoju zajednicu, mi svoju. Ovako mi ne možemo da se bavimo našim poslovima jer nam se nameće iz Evrope centralizacija i potpuna minimalizacija naše uloge. Kad sam pošao ovamo prije tri dana, u lokalnim sredinama gdje su muslimani većina oduzimaju našu imovinu, naše crkve, i knjiže to na njihovu javnu vlast. Da bi sačuvali srpsku zajednicu mi moramo imati nezavisnu zemlju. Mnogi će reći – nas ima milion i 200 hiljada, za kriterije ove velike zemlje (SAD) to je malo, ali najmanje pet država sa manjim brojem stanovnika danas imaju status nezavisne države.“
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2854 times
- Been thanked: 1320 times
Mislim da na koaliciju kakva je nekada bila možete zaboraviti.rocko wrote: 07 Feb 2026, 08:33Nista od nove administracije, znaci kupuj oruzje Ili uci ruski.amidza idriz wrote: 06 Feb 2026, 22:44
Neka nam je Bog na pomoci.
Ova americka administracija sve radi da napusti EU i NATO i da nas prepusti na iskusenje Rusije.
Nije sve tako jednostavno jer je ekonomija a i odbrana toliko uvezana da je nemoguce sve to presjeci preko noci a kada svane, nadati se novoj americkoj administraciji.
Trump nas ucjenjuje da kupujemo vise njihovog oruzja inace ce on izaci iz NATO. Bujrum. Imate dovoljno neprijatelja pa vam treba jos i EU.
Neka sada krene Amerika u neki rat, nece vise biti kao ranije, cijela EU ga slijedi pa Kanada, Australija...nego ce sami sa Izraelom to odradjivati.
Ludnica neka. Ko prezivi pricat ce.
Mi Smo demonstrirali da mozemo sami protiv sviju. Al eto kad imas kojekakvih drugih u koaliciji voljnih Malo lijepse izgleda onako ko to medjunarodna operacija.
Prije će biti da bi vas oni tukli.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 295 times
- Been thanked: 194 times
- Status: Online
Ma kazem ti nisu bili od neke koristi moglo se I bez njih samo izgledas legitimnije kad je koalicija ti razumijes mi.ukinemo pristup satellitma I ugasimo nasu opremu I onda citav NATO se vrati na nivo 1955-1956amidza idriz wrote: 08 Feb 2026, 01:17Mislim da na koaliciju kakva je nekada bila možete zaboraviti.rocko wrote: 07 Feb 2026, 08:33
Nista od nove administracije, znaci kupuj oruzje Ili uci ruski.
Mi Smo demonstrirali da mozemo sami protiv sviju. Al eto kad imas kojekakvih drugih u koaliciji voljnih Malo lijepse izgleda onako ko to medjunarodna operacija.
Pitaj Madura I Ajatolaha kako je lako Nas tuci
- rocko
- Inventar foruma

Kakav ba zlodjela ICE ljudi rade svoj posao a budalasi misle da su oni neki gestapo jer mrze Velikog Trumpa pa kao bore se protiv ICE a oni normalno rade svoj posao u drugih 49 drzava eno I Minnesota saradjuje juce poceli.protestovati pred Tim Waltz kucom sto saradjuje sa ICE sto mora PO zakonu.Laser wrote: 07 Feb 2026, 15:42Zašto je bitno kome sam ja bliži? Kad je neko krmak onda je krmak, makar mi brat bio.ironman wrote: 07 Feb 2026, 14:48
A ne znam.
Marfi da,bilo je to iz Bidenove administracije .
Ali da su isti ,za mene nisu.
I to nema veze sa pogresnim misljenjem da mane nisu vidljive ako se kaze da SAD smatra svetionikom planete.
Ne .
Pogledaj konkurenciju.
Sve odreda .
Pa onda reci kome si blizi.
Zapadu a kojeg predvodi SAD.
Il ovima sto zele vidjeti da SAD gori.![]()
I čemu ta priča o Bidenovoj i Trampovoj administraciji? Kad ćeš jednom prestat sa tim?
Sve je to Amerika.
Ne možeš abolirati Ameriku od postupaka bilo koje njene administracije. Ne možeš abolirati Srbiju i sve svaliti na Miloševića. Ne možeš abolirati Hrvatsku od UZP i sve svalit na Tuđmana i ekipu.
Sve su to državni projekti.
Sutra će neko drugi doći umjesto Trumpa, ali to ne abolira Ameriku od zlodjela koja su počinili ICE krmci, kao ni od mnogih drugih zlodjela koja su počinjena i koja će tek biti počinjena.
Ne želim reći da je svaki Amerikanac zao, ali Amerika jest zla i uvijek je bila zla. Samo što je sada sve ogoljeno.
Zašto je neko odlučio sve ogoliti? Na to pitanje još uvijek nema jasnog odgovora, time će se jednog dana baviti povjesničari koji su sada u osnovnoj školi.
160 optuznica podignutih do sad u Minnesota za ometanje federalnih agenata ICE
Eno ti onog silajdzica u hrvatskoj prica istjerali ga Tek onako a u njega dosijeu ko gradska bibioteka
Kad ih vidis 10 , 2 su iz ice, 3 iz border patrol 1 iz FBI 1 dea 1 atf 2 su US Marshall
Taki su zlocinci ljudi im cijeli dan pisce sa pola metra vrijedjaju ih I ovi se iz koze izvijaju da ih nepolome.
Zamisli sad kad su.pljackali oni iz srbije onu zlataru u Zivinicama da se narod zaletio na zandara pa.posao da pisti vrrijeda ih sto pucaju na.pljacksse.
Mozes zamisliti 1992 upo arkani druga cetnicka bratija i.hodaju ulicom a Bosnjaci ih prate pisce u pistaljke krpe im mamu I od tave drzak.
Neznaju ovi sta je teror Al eto sve ce gevare dok ih ne uhapse onda placu.
Last edited by rocko on 08 Feb 2026, 03:53, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Jok ba zna se ko poteze oruzje za sitnice hint ti glasaju za Demokrate .Masamune wrote: 07 Feb 2026, 18:11Ako ćemo iskreno zbog američkog uticaja putem medija, interneta, filmova, muzike i ostalog je nastala ta neka veza pored njihove uloge tokom rata. Pogotovo je uticalo na nas mlađe.ironman wrote: 07 Feb 2026, 16:44
Nacin zivota.
Razmisljanje.
Vrijednosti.
Pogled na zivot i na ljude ..
Ma neam pojma.
Ybg..blizi sam SAD nego arspskom nacinu zivota..ili kineskom ..
Ako gledamo kroz industriju zabave - da, i meni su bliski spram Arapa.
Način života i razmišljanje - diskutabilno. Ok nemamo šerijat i tako to, pa smo više naklonjeni Evropi i njima. Po mnogo čemu smo više istoku. Neka smo zlatna sredina.
Vrijednosti - daleko različite... da ne seciram ovaj dio trebalo bi mi 20 minuta tako da ću ostati na ovome.
Pogled na život i na ljude - Amerikanac je drugom Amerikancu životinja. Svako vrti oružjem na svaki manji nesporazum. Također mi ne patimo od kompleksa superiornosti.
Kad im dodaš budalu tipa Trumpa multipliciraj razlike za 5x.
Manje ba filmova .
Iskreno mi smo najblizi ukrajincima rusima madzarima postkomunisticke postsocijalisticke drzave
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2854 times
- Been thanked: 1320 times
Nije vas nimalo sramota izginulih Engleza, Francuza, Nizozemaca...u Afganistanu, Iraku...rocko wrote: 08 Feb 2026, 02:28Ma kazem ti nisu bili od neke koristi moglo se I bez njih samo izgledas legitimnije kad je koalicija ti razumijes mi.ukinemo pristup satellitma I ugasimo nasu opremu I onda citav NATO se vrati na nivo 1955-1956amidza idriz wrote: 08 Feb 2026, 01:17
Mislim da na koaliciju kakva je nekada bila možete zaboraviti.
Znamo da ucjenjujete koje cime EU ali ne zaboravi i da Amerika u mnogo cemu zavisi od EU.
Prije neki dan iz EU su porucili da Amerika vise zavisi od EU nego mi od Amerike...ali vi vjerujete kretenu koji vas vodi.
...samo nemojte za njim preko litice.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- rocko
- Inventar foruma

Takav je to biznis znas da sutra mozes sehidit, neka I'm je cast I pokoj I idemo dalje .amidza idriz wrote: 08 Feb 2026, 14:44Nije vas nimalo sramota izginulih Engleza, Francuza, Nizozemaca...u Afganistanu, Iraku...rocko wrote: 08 Feb 2026, 02:28
Ma kazem ti nisu bili od neke koristi moglo se I bez njih samo izgledas legitimnije kad je koalicija ti razumijes mi.ukinemo pristup satellitma I ugasimo nasu opremu I onda citav NATO se vrati na nivo 1955-1956
Znamo da ucjenjujete koje cime EU ali ne zaboravi i da Amerika u mnogo cemu zavisi od EU.
Prije neki dan iz EU su porucili da Amerika vise zavisi od EU nego mi od Amerike...ali vi vjerujete kretenu koji vas vodi.
...samo nemojte za njim preko litice.
Do sad u Ukrajini poginulo vise od 100 Amerikanca jel placu za njima PO EU ?
Pa znas moze se bez svakoga a Ako EU neslusa I'ma jedan Vladan on ti je nesto ko utjervac dugova ili platis reket ili ti Vladan slomi nogu i ruku
Uz Velikog Trumpa u Velike pobijede
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4564 times
- Been thanked: 3566 times
EU drži USA za muda preko državnih obligacija vezanih za enormne dugove tamo. To ti dodje malo ko onaj catch 22. U ostalom, kad kažeš ”mi” a misliš na USA, radije nemoj. I ti i mali ste trenutna USA anomalija, sutra vas neima takoreći.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27033 times
- Been thanked: 27615 times
Kaze dok se ovi slikaju sa maga celnicima najveci uspjeh nase vanjske politike je ukidanje Hayata na Moja tv 
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Bilo bi super da je teko jednostavno, drze, al drze i sebe.Melek wrote: 08 Feb 2026, 18:55 EU drži USA za muda preko državnih obligacija vezanih za enormne dugove tamo. To ti dodje malo ko onaj catch 22. U ostalom, kad kažeš ”mi” a misliš na USA, radije nemoj. I ti i mali ste trenutna USA anomalija, sutra vas neima takoreći.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jesu oni gomila glupana kojoj je plafon objava na fejsbuku neke zajebane mantre, al ruku na srce kod ove administracije nemaju sta da traze. Ovdje sad prolazi samo najgore zlo, sto se vidi iz prilozenog koga ugoscuju i s kim se druze.ironman wrote: 09 Feb 2026, 12:52 Kaze dok se ovi slikaju sa maga celnicima najveci uspjeh nase vanjske politike je ukidanje Hayata na Moja tv![]()
Valja nam izdrzati do novembra, a onda kom opanci, kom obojci.
Ko prezivi, pricace.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27033 times
- Been thanked: 27615 times
Tjt..Fuddo wrote: 09 Feb 2026, 15:55Jesu oni gomila glupana kojoj je plafon objava na fejsbuku neke zajebane mantre, al ruku na srce kod ove administracije nemaju sta da traze. Ovdje sad prolazi samo najgore zlo, sto se vidi iz prilozenog koga ugoscuju i s kim se druze.ironman wrote: 09 Feb 2026, 12:52 Kaze dok se ovi slikaju sa maga celnicima najveci uspjeh nase vanjske politike je ukidanje Hayata na Moja tv![]()
Ko prezivi, pricace.
A sve mu ybm..
Znas ono kad ti kazes treba se samo pit i drogirat..
Al bgm.
Razmisljat realno o svemu.
Samo se covjek sjebe..a opet da pustim..ne mogu .
I ovo si dobro reko.
Nema tamo( kod ove administracije) niko od nasih sta trazit.
Gledam fotku na njoj Hegset i lazljivo krme. Nesto mu krme na karti pokazuje a ovaj ko gleda.
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Krmku je ovo bio dobar pr za domace trziste, citaj, zombije dogodinase i sl fukaru.ironman wrote: 09 Feb 2026, 16:04Tjt..Fuddo wrote: 09 Feb 2026, 15:55
Jesu oni gomila glupana kojoj je plafon objava na fejsbuku neke zajebane mantre, al ruku na srce kod ove administracije nemaju sta da traze. Ovdje sad prolazi samo najgore zlo, sto se vidi iz prilozenog koga ugoscuju i s kim se druze.
Ko prezivi, pricace.
A sve mu ybm..
Znas ono kad ti kazes treba se samo pit i drogirat..
Al bgm.
Razmisljat realno o svemu.
Samo se covjek sjebe..a opet da pustim..ne mogu .
I ovo si dobro reko.
Nema tamo( kod ove administracije) niko od nasih sta trazit.
Gledam fotku na njoj Hegset i lazljivo krme. Nesto mu krme na karti pokazuje a ovaj ko gleda.
Sem ako nije izvalio bas veliku gutu para, a to je u milijardama koje nema, ova mraka ga ne registruje. Cak sta vise, mogu mu zabit do balcaka jer ga mrze iz dna duse. On je za njih shit hole krmak iz neke vukojebine koja im ne znaci nista.
Ako pogledas kako se rukuju sa njima, sa ispruzenim kaziprstom, to nije slucajno.
Al, nadoce, kad bude kasno.
Dozvolite da se obratimo