Fuddo wrote: 22 Feb 2026, 19:21 Sto je utjesi zenu, svaka ti cast
Cuj, cim to udara u nogu, gotova si![]()
Nije smješno. To boli. A vježbanje ne dolazi u obzir tada.
Veco draga, kakvo vježbanje u akutnoj fazi
Moderator: VIP

Ja ne vjezbam ni kad me boli ni kad me ne boli.

Trebala si rec, nije ti nistaVeca wrote: 22 Feb 2026, 19:27Fuddo wrote: 22 Feb 2026, 19:21 Sto je utjesi zenu, svaka ti cast
htjela sam joj reci da je ozbiljno ako udara u nogu, sve ja to imam iza sebe i znam o cemu pricam...eto, ne mora ici u teretanu, neka nadje par vjezbi na youtjubetu, par minuta kod kuce neka radi, bit ce vjerojatno dovoljno, bar se nadam...sta sam trebala rec', super, samo nastavi tako kako radis?![]()

Shadow wrote: 22 Feb 2026, 19:23Ma dobro meni je od loma i osjeticu dugo jos.Veca wrote: 22 Feb 2026, 19:16
uf, Shadowko, ako ti udara u nogu, ne vjerujem da ce tako proci...ja sam imala veliku srecu sto mi nije krenulo u noge, a toga sam se bojana, onda bih morala doktoru otici...vjezbam ja i tak i tak, samo sam sada pauzirala zbog bolova, bila sam probala i pod bolovima, bilo je u redu dok sam bila na podu, a onda nisam mogla ustati i batalila sam, sad cu opet krenuti polako...razumijem da si umorna![]()
Ma uhvatim se da spavam na spravi, ono, baca me..pa bolje ne![]()
Uh mogu mislit kad nisi mogla ustat
Ako je lakse, onda kreni. Vidjela si Havane.

Fuddo wrote: 22 Feb 2026, 19:29Trebala si rec, nije ti nistaVeca wrote: 22 Feb 2026, 19:27
htjela sam joj reci da je ozbiljno ako udara u nogu, sve ja to imam iza sebe i znam o cemu pricam...eto, ne mora ici u teretanu, neka nadje par vjezbi na youtjubetu, par minuta kod kuce neka radi, bit ce vjerojatno dovoljno, bar se nadam...sta sam trebala rec', super, samo nastavi tako kako radis?![]()
Tako su meni vikali pa mi zamal nogu odsjekli
Jebemga, ti odmah ono najgore

Garant ce operisat za dvaes godina kicmu, nema joj drugeFuddo wrote: 22 Feb 2026, 19:21 Sto je utjesi zenu, svaka ti cast

Sto bi me preko koljena?Veca wrote: 22 Feb 2026, 19:34Shadow wrote: 22 Feb 2026, 19:23
Ma dobro meni je od loma i osjeticu dugo jos.
Ma uhvatim se da spavam na spravi, ono, baca me..pa bolje ne![]()
Uh mogu mislit kad nisi mogla ustat
Ako je lakse, onda kreni. Vidjela si Havane.
ja bih tebe preko koljena, pa sve po guzici
ja sam bila Havana prije dvajest godinasamo nek' trenira
![]()
usla sam u period heklanja, a treniram ja kod kuce, pomalo, odrzavam ovo sto imam, pa dokle ide, ide, uglavnom sam zadovoljna sa zdravljem, nije mi cilj stotu da dozivim, sacuvaj me Boze![]()

ides preko svojih, zdravstvenih, granica, zato ...i to me zabrine, vjeruj ako hocesShadow wrote: 22 Feb 2026, 20:26Sto bi me preko koljena?Veca wrote: 22 Feb 2026, 19:34
ja bih tebe preko koljena, pa sve po guzici
ja sam bila Havana prije dvajest godinasamo nek' trenira
![]()
usla sam u period heklanja, a treniram ja kod kuce, pomalo, odrzavam ovo sto imam, pa dokle ide, ide, uglavnom sam zadovoljna sa zdravljem, nije mi cilj stotu da dozivim, sacuvaj me Boze![]()
![]()
Ma na Havanu sam se osvrnula, misleci na to kako mu je bolje vjezbom. Ne mislim da ides igdje. A ziva ti meni bila 105 pa opet![]()
![]()

Veca wrote: 22 Feb 2026, 20:38ides preko svojih, zdravstvenih, granica, zato ...i to me zabrine, vjeruj ako hocesShadow wrote: 22 Feb 2026, 20:26
Sto bi me preko koljena?![]()
Ma na Havanu sam se osvrnula, misleci na to kako mu je bolje vjezbom. Ne mislim da ides igdje. A ziva ti meni bila 105 pa opet![]()
![]()
jok 105, a jos vise jok, pa opetmeni je i ovaj zivot previse
![]()

Shadow wrote: 22 Feb 2026, 20:41Veca wrote: 22 Feb 2026, 20:38
ides preko svojih, zdravstvenih, granica, zato ...i to me zabrine, vjeruj ako hoces
jok 105, a jos vise jok, pa opetmeni je i ovaj zivot previse
![]()
Znam, i ne idem sto hocu nego sto mi se eto tako namjestilo.
Ja bih ti rekla nemam vremena ni za to, kao sto i nemam![]()
Svima je ovaj zivot previse ja mislim.![]()

ElTriconi wrote: 22 Feb 2026, 21:30 Ih veco ako ti ne dobijes duplo vise kroz penziju nego sto si uplatila nece niko![]()

Tikva iz stambola, slatka ona sto se kuha sa secerom

Cilj svakog zivog bica je da sto duze penziju trosi, ha ja
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests