Ja mislio ti poletna, onako od dragosti skaces..
Ima i takvih
Moderator: VIP

ElTriconi wrote: 27 Feb 2026, 11:36Mene muce more, ne mogu bas puno jest a pogotovo ne mogu svasta jest. Dobar sam sad kako nekad zna bit ruzno, ljeti pogotovo. Zeljan svega budem a ne mogu nista. Sreca pa imaju one tablete pa premostim nekako vrucine![]()

100%ironman wrote: 27 Feb 2026, 11:37 Jarane to i tako izgleda nezdravo..pohovano i slicne gluposti..
Ako zelis da ostanes pushach a pretpostavljam da da ,,nije ti kasno presijeci i ostavi to..
Tunjevine,purece sunke pa barem tamo imas izbor za pojesti ..voce i kretanje..ovo zadnje,kretanje je kljuc.
Ja da nisam u formi bio a kretanje me dovelo u formu garantujem da ne bih bio ovdje ..
Hrana je ok i vecim kolicinama ako se dovoljno kreces..stvar je logike,kolko goriva strpas u sebe moras sagorit ili ce se nalijepit bilo kao salo bilo kao naslaga na venama..

A to ti je investicija u samog sebe..38 godina ..to je super,imas vremena ispravit sve to ,,sam sebi ces bit zahvalan za 10 godina..Duminjo wrote: 27 Feb 2026, 11:45100%ironman wrote: 27 Feb 2026, 11:37 Jarane to i tako izgleda nezdravo..pohovano i slicne gluposti..
Ako zelis da ostanes pushach a pretpostavljam da da ,,nije ti kasno presijeci i ostavi to..
Tunjevine,purece sunke pa barem tamo imas izbor za pojesti ..voce i kretanje..ovo zadnje,kretanje je kljuc.
Ja da nisam u formi bio a kretanje me dovelo u formu garantujem da ne bih bio ovdje ..
Hrana je ok i vecim kolicinama ako se dovoljno kreces..stvar je logike,kolko goriva strpas u sebe moras sagorit ili ce se nalijepit bilo kao salo bilo kao naslaga na venama..
Ja sam zadnjih 4-5 godina totalno neaktivan.
Godinama u nazad ne mogu se sjetiti da sam jedan dan prešo 5 hiljada koraka (osim ono par mjeseci kad sam išo na termine). Mislim da mi je prosjek oko 2000.
Baš cu se zaletiti u kupiti sat da podjem i to mjerit.
A kupio materi prošle godine sat i tjeram je da svaki dan prelazi 5 hiljada i zena fakat prelazi.. Vidi sad belaja. Gol iz drugog plana![]()

Ljeti odem u granap i gledam sta cu kupit, u 90% slucajeva to je ono sto ce mi najmanje naskodit, nije ono sto bih volio. Al stasShadow wrote: 27 Feb 2026, 11:42ElTriconi wrote: 27 Feb 2026, 11:36
Mene muce more, ne mogu bas puno jest a pogotovo ne mogu svasta jest. Dobar sam sad kako nekad zna bit ruzno, ljeti pogotovo. Zeljan svega budem a ne mogu nista. Sreca pa imaju one tablete pa premostim nekako vrucine![]()
Imamo slican problem. Ma cega god da sam zeljna, kad stavis to pred mene nije vise to, to.

Neki dan sam hodo pet sati i preso deset kilometara, imo sam opciju uzet auto. Izabro pjese, pa jaDuminjo wrote: 27 Feb 2026, 11:45100%ironman wrote: 27 Feb 2026, 11:37 Jarane to i tako izgleda nezdravo..pohovano i slicne gluposti..
Ja sam zadnjih 4-5 godina totalno neaktivan.
Godinama u nazad ne mogu se sjetiti da sam jedan dan prešo 5 hiljada koraka (osim ono par mjeseci kad sam išo na termine). Mislim da mi je prosjek oko 2000.
Baš cu se zaletiti u kupiti sat da podjem i to mjerit.
A kupio materi prošle godine sat i tjeram je da svaki dan prelazi 5 hiljada i zena fakat prelazi.. Vidi sad belaja. Gol iz drugog plana![]()

Najgore je bilo prve cetri godine, sad sam poravnio

Ne mogu jest sto pozelim, jer mi ne odgovara.ironman wrote: 27 Feb 2026, 11:53 Ma ti mozes jest sta pozelis..
Koliko se kreces nikad neces gram debljine imat.

Sto se tice mog mozga, ja nikad nisam rahatElTriconi wrote: 27 Feb 2026, 11:57 Hodanje dodje ko neka vrsta meditiranja, ne diras mobitel i kompjuter. Mozak na ispasu i onda kontas. To je mozda jedino kad si rahat sto se tice mozga![]()

To ti je nesta drugo vec, sa tim nemam problemaShadow wrote: 27 Feb 2026, 12:00Sto se tice mog mozga, ja nikad nisam rahatElTriconi wrote: 27 Feb 2026, 11:57 Hodanje dodje ko neka vrsta meditiranja, ne diras mobitel i kompjuter. Mozak na ispasu i onda kontas. To je mozda jedino kad si rahat sto se tice mozga![]()
.
Da mi je dan da ne mislim, et'samo jedan dan
![]()

Kolko si puta prestajo, jel
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests