Zašto su šale na račun seksa toliko popularne?

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 27432 times
Been thanked: 28080 times
Status: Offline

Re: Zašto su šale na račun seksa toliko popularne?

Post by ironman » 23 Mar 2026, 13:52

Mjera je zakon u svemu...pa kome kinky um nije privlacan i sexy..al s mjerom..
Obicno pretjerivanje unisti citavu poentu..
dream of spring...

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2973 times
Been thanked: 2521 times

Post by Calla » 23 Mar 2026, 14:45

Calla wrote: 25 Apr 2013, 16:37 valjda nam je dijalog na seksualne teme otezan zbog ogranicenosti prikladnih intimnih rjeci i pravog upoznavanja intimnih djelova jer stid i zabrana kao glavna metoda odgoja su uvjek jaci od dobroobavjestavajucih institucija
U svakom drustvu je jednostavnije provuci vic o Muji i Fati i dobiti titulu seksualno duhovit naspram one druge osobe koja samo prica o seksu ,naime takva osoba se pod obavezno odstembilja kao (seksualni manijak)i uvjek se pomisli ,vidi nesto mu fali????
Ovo sve Sto napisah 2013 ,mogu potvrditi i 2026 godine ,
Sve sto je religiozni potencijal stanovnistva veci,jaci je stid i jaci su vicevi i veca zabrana uzivanja u otkrivanju svog najintimnijeg djela
Pricati otvoreno i jasno o seksualnim akcijama , odnosima vecini ljudi je neugodno jer smatraju da su otvorene rasprave sa stidnim organima ,neprimjerene,
Ja smatram da su otvoreni razgovori vazni ,
krajnje je vrjeme za promjenu .
Zakljucak bi bio
Polni organi i seksualna energija ne bi trebala da bude velika kocnica ni ovdje u natipkanim razgovorima .
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1397 times
Been thanked: 4629 times

Post by Laser » 23 Mar 2026, 15:02

Calla wrote: 23 Mar 2026, 14:45
Calla wrote: 25 Apr 2013, 16:37 valjda nam je dijalog na seksualne teme otezan zbog ogranicenosti prikladnih intimnih rjeci i pravog upoznavanja intimnih djelova jer stid i zabrana kao glavna metoda odgoja su uvjek jaci od dobroobavjestavajucih institucija
U svakom drustvu je jednostavnije provuci vic o Muji i Fati i dobiti titulu seksualno duhovit naspram one druge osobe koja samo prica o seksu ,naime takva osoba se pod obavezno odstembilja kao (seksualni manijak)i uvjek se pomisli ,vidi nesto mu fali????
Sve sto je religiozni potencijal stanovnistva veci,jaci je stid i jaci su vicevi i veca zabrana uzivanja u otkrivanju svog najintimnijeg djela
Pricati otvoreno i jasno o seksualnim akcijama , odnosima vecini ljudi je neugodno jer smatraju da su otvorene rasprave sa stidnim organima ,neprimjerene,
Zakljucak bi bio
Polni organi i seksualna energija ne bi trebala da bude velika kocnica ni ovdje u natipkanim razgovorima .
U prijevodu, nek smustafi ko koga stigne. :D.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2973 times
Been thanked: 2521 times

Post by Calla » 23 Mar 2026, 15:09

Netacan odgovor,,
Za promjenu da pricamo otvoreno o zabavnim zbunicima ,mackicama a da ne pomislimo da ovaj ili onaj hoce nesto od mene . E na tu razinu razgovora ja cekam.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 23 Mar 2026, 17:29

Image
:D.
dream of spring...

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1743 times
Been thanked: 3322 times

Post by Mutevelija » 23 Mar 2026, 17:51

ironman wrote: 23 Mar 2026, 17:29 Image
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1762 times
Been thanked: 1566 times

Post by Tokmak » 23 Mar 2026, 18:27

Masamune wrote: 23 Mar 2026, 13:19 Nešto baš i ne volim te šale, a kako starim sve manje ih volim. Često me smaraju pogotovo oni koji svoj humor samo okreću na to. Hajd kad je čojk mlađi pa hajd svašta bude i svašta se priča, ali da odrasla osoba u kasnim tridesetim skoro cijeli svoj humor svodi na zajebancije o sexu meni to ne ide u glavu. Često me bude blam da sjedim sa takvim ljudima na istom mjestu.

I u užem krugu društva ja to često najmanje potenciram izuzev kad mi nešto dođe kao kec na desetku pa ne mogu da prešutim i provalim nekog. I na forumu ćete rijetko vidjeti šale od mene u tom smislu upravo zbog naprijed navedenog.

Neko će vjerovatno reći da sam partibrejker. Za mene je konstantno forsiranje takvih šala partibrejk i to baš smara.
Lako je za tridesete...kad netko u srednjim pedesetima samo o tome misli i zbija šale ma tu foru i prosto se izražava, onda baš dosadi i to ubrzo. :rol
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 25550 times
Been thanked: 28541 times

Post by Shadow » 23 Mar 2026, 18:56

A gdje su popularne tacno? Ne ide mi u glavu da se salis s nekim tamo o tome. Idi sa materom se tako sali. Da vidim kako ce reagovat.
Ima i zena, bas nemaju mjeru.
Prije par mjeseci, jaranica mi (ako se to moze tako nazvati), sad vec bivsa, uglavnom razvedena je.
Prica ona meni i sad treba on da dodje da vidi dijete.
Zvacu ga veli unutra ali nece htjeti.
A ja cu njemu; sta ti je, gledam te ko brata.
A on ce meni: brat ga sestri uvijek smjesti :bua

E mozgu imal' te.
Acta non Verba

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 58324 times
Been thanked: 10465 times

Post by ElTriconi » 23 Mar 2026, 19:28

Tokmak wrote: 23 Mar 2026, 18:27
Masamune wrote: 23 Mar 2026, 13:19 Nešto baš i ne volim te šale, a kako starim sve manje ih volim. Često me smaraju pogotovo oni koji svoj humor samo okreću na to. Hajd kad je čojk mlađi pa hajd svašta bude i svašta se priča, ali da odrasla osoba u kasnim tridesetim skoro cijeli svoj humor svodi na zajebancije o sexu meni to ne ide u glavu. Često me bude blam da sjedim sa takvim ljudima na istom mjestu.

I u užem krugu društva ja to često najmanje potenciram izuzev kad mi nešto dođe kao kec na desetku pa ne mogu da prešutim i provalim nekog. I na forumu ćete rijetko vidjeti šale od mene u tom smislu upravo zbog naprijed navedenog.

Neko će vjerovatno reći da sam partibrejker. Za mene je konstantno forsiranje takvih šala partibrejk i to baš smara.
Lako je za tridesete...kad netko u srednjim pedesetima samo o tome misli i zbija šale ma tu foru i prosto se izražava, onda baš dosadi i to ubrzo. :rol
Sto coek more manje vise masta :valja
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta 🤗😊

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 8269 times
Been thanked: 7359 times

Post by uvijek_kontra » 23 Mar 2026, 20:00

Popularne? Fuj.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 🪷

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 23 Mar 2026, 20:19

:ooo
dream of spring...

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23507 times
Been thanked: 21540 times

Post by Masamune » 24 Mar 2026, 07:15

Tokmak wrote: 23 Mar 2026, 18:27

Eto u to spadaju npr. očevi jarani, a ima ih dvojica od jedno desetorice koji su stvarno blam sami po sebi. To sve sedamdeset kuka manje više.

Priđe skoro jednom jedan nama trojici jer je mene vidio pa da se pozdravi, pa viče gdje ste momci guzi li se šta odmah na prvu i još par komentara u tom fazonu. Pun kafić svi čuli, a njemu svejedno hoj mi se hoj. Mi htjeli u zemlju da propadnemo :grana Viču jarani ko ti je majke ti ovaj... rekoh ne pitajte me...

E njemu su sve takve šale i zajebancije. Pitam ja oca kako možeš izdržati sa tim likom za istim stolom skoro svaki dan... viče mi ja njegove te zajebancije uopšte ne registrujem ja pričam o politici i sportu :valja

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 24 Mar 2026, 07:24

Shadow wrote: 23 Mar 2026, 18:56 A gdje su popularne tacno? Ne ide mi u glavu da se salis s nekim tamo o tome. Idi sa materom se tako sali. Da vidim kako ce reagovat.
Prije par mjeseci, jaranica mi (ako se to moze tako nazvati), sad vec bivsa, uglavnom razvedena je.

E mozgu imal' te.
U muškom društvu znaju biti popularne, ali i u ženskom.

U mixu muškog i ženskog ne bude toliko tog forsiranja. Ako neko forsira uglavnom je muškarac bez obzira što možda tu ima i žena koje vole taj humor, ali mnogo češće budu rezervisane po tom pitanju.

Isto tako primjetno je da većina ljudi koji se smiju takvim ljudima to rade nazor pogotovo u većem društvu. Obično se tako ispostavi kasnije. I svi odreda neće da kažu stani malo, ohladi i slično jer ih strah da ne ispadnu partibrejkeri za ostale.

E ja sam prije šutio i smijao sam se uglavnom nazor. Sad otresem na prvu kad krene pretjerivanje ili neću da sjedim sa takvim ljudima.

Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 25550 times
Been thanked: 28541 times

Post by Shadow » 24 Mar 2026, 07:47

Masamune wrote: 24 Mar 2026, 07:24
Shadow wrote: 23 Mar 2026, 18:56 A gdje su popularne tacno? Ne ide mi u glavu da se salis s nekim tamo o tome. Idi sa materom se tako sali. Da vidim kako ce reagovat.

E mozgu imal' te.
U muškom društvu znaju biti popularne, ali i u ženskom.

U mixu muškog i ženskog ne bude toliko tog forsiranja. Ako neko forsira uglavnom je muškarac bez obzira što možda tu ima i žena koje vole taj humor, ali mnogo češće budu rezervisane po tom pitanju.

Isto tako primjetno je da većina ljudi koji se smiju takvim ljudima to rade nazor pogotovo u većem društvu. Obično se tako ispostavi kasnije. I svi odreda neće da kažu stani malo, ohladi i slično jer ih strah da ne ispadnu partibrejkeri za ostale.

E ja sam prije šutio i smijao sam se uglavnom nazor. Sad otresem na prvu kad krene pretjerivanje ili neću da sjedim sa takvim ljudima.

Ne znam. Kazem ti, ja ne mogu da zamislim da se sa nekim muskarcem segacim ha ha, pihi hi, na racun seksa, a da to nije partner. A ne znam ni sta se imam sa zenama salit.
Hajd vicevi, provale ok. Ali da se s namjerom salim ili neko sa mnom..prvo bi se zapitala a sto se ja bas oko toga salim s njim?
Acta non Verba

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 32299 times
Been thanked: 30178 times

Post by Morgen » 24 Mar 2026, 08:21

Najgore je biti u drustvu sa onima koji nemaju taj „humor“
Naprimer, neko nesto kaze i ja odmah skontam seksualnu konotaciju, i onda se ugrizes za jezik i razmenis poglede sa istomisljenikom 😂

A ono od onog čike od mase…“guzis li sta”
To je jednostavno samo prosto. Tu ne mozes ni nazor da se smijes jer je jednostavno uzasno neugodno, pogotovo kad dodje od matorca

Njima treba odgovoriti tako da se malo spuste
Npr. A kad si ti guzio zadnji put? Kad je tito umro?
Samo malo nesto da se prizemni

Jer on ne zeli biti duhovit, vec u centru paznje

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 24 Mar 2026, 08:36

A mislio sam da se podrazumijeva da se tako salimo sa bliskima sebi..
Prosipanje takvih sala okolo je samo primitivizam..
To je valjda jasno. A ujedno i razlog sto gledam da kafu pijem sam il onu za ponijet :D.
dream of spring...

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8534 times
Been thanked: 20244 times

Post by Maja » 24 Mar 2026, 10:53

Calla wrote: 23 Mar 2026, 14:45
Zakljucak bi bio
Nema to apsolutno nikakve veze sa stidom ili religijom. Bar kod mene. Jednostavno mi te sale nisu smijesne. Mozda bi bile da se plasiraju u normalnoj kolicini ali 90 posto ih je vezano za sex a uopste nisu smijesne

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8534 times
Been thanked: 20244 times

Post by Maja » 24 Mar 2026, 11:01

Evo npr ja puno koristim krizaljke i tu je sve puno ovakvih gluposti. Ne smetaju meni sale na racun seksa ako su dobre ali ta tema se koristi na maksimum i onda bude bas bezveze

viewtopic.php?p=1709593#p1709593

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 24 Mar 2026, 11:17

Morgen wrote: 24 Mar 2026, 08:21 Najgore je biti u drustvu sa onima koji nemaju taj „humor“
Naprimer, neko nesto kaze i ja odmah skontam seksualnu konotaciju, i onda se ugrizes za jezik i razmenis poglede sa istomisljenikom 😂
E vidiš, kod mene je suprotno. Najgore je kad sam u društvu tih koji ga forsiraju.
Za mene je to kindergarten humor... dobro ne baš kindergarten, ali za dob od 15-25 godina max do 30...
Daleko sam od toga da sam neko ko je lišen humora generalno. Jednostavno ne volim tu vrstu kad se forsira u određenim zrelim godinama.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2988 times
Been thanked: 5261 times

Post by Nora Ibsenova » 24 Mar 2026, 11:32

E mozgu imal' te.
Ko je on i ko ga gleda ko brata i otkud je doslo do te recenice :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Post Reply

Return to “Pričaona”