BOJANA PRONAŠLA ZEMLJU GDJE JE STAN 100 EURA MJESEČNO: Zaradila u Hrvatskoj i zbrisala (VIDEO)
Moderators: Urednik foruma, VIP
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10301 times
- Been thanked: 12177 times
- Status: Offline
BOJANA PRONAŠLA ZEMLJU GDJE JE STAN 100 EURA MJESEČNO: Zaradila u Hrvatskoj i zbrisala (VIDEO)
Bojana Topalović iz Srbije podijelila je sa pratiteljima na društvenoj mreži TikTok kako izgleda njen život u dalekom Vijetnamu. Ono što je posebno iznenadilo javnost jeste podatak koliko je najam nekretnina u toj zemlji povoljan u poređenju sa prosječnim evropskim i regionalnim cijenama.
Luksuz na krovu zgrade
Dok zimi radi kao profesorica engleskog jezika u Ho Ši Minu, Bojana ljeti sezonski radi u susjednoj Hrvatskoj, ali ističe da bi mogla produžiti boravak u Vijetnamu jer je pronašla stan iz snova. Na svom profilu pokazala je detalje stana koji uključuje bazen, teretanu, pa čak i ličnu spremačicu.
"Počet ću od bazena koji se nalazi na posljednjem spratu, tu je i terasa gdje sam slavila rođendan. Na istom spratu se nalazi soba za vježbanje i teretana. Voljela bih da sve to koristim malo češće, ali bitno mi je da je tu", objasnila je Bojana, dodajući da je ovo najljepši prostor u kojem je do sada boravila.
Cijena koja ruši rekorde
Radi se o dvosobnom stanu sa dva kupatila i terasom sa koje se pruža prelijep pogled. Jedna soba je namijenjena gostima, dok druga služi kao spavaća soba sa vlastitim kupatilom. Posebno je naglasila da u cijenu najma ulazi i rad spremačice koja dolazi tri puta sedmično kako bi čistila stan i peglala veš.
"Najam je 670 eura, plus računi oko 70 eura mjesečno. Može se naći i jeftinije za nekih 100 eura, ali meni se ovaj stan odmah svidio i nalazim se u odličnom dijelu grada. Ugovor mi je na šest mjeseci", otkrila je Bojana. Na kraju je postavila pitanje pratiteljima kakav bi stan mogli dobiti na našim prostorima za taj novac, a sudeći prema reakcijama, standard u regiji ne može se ni približiti luksuzu koji ona uživa u Aziji.
Izvor: Dnevno.hr
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4154 times
- Been thanked: 1732 times
Re: BOJANA PRONAŠLA ZEMLJU GDJE JE STAN 100 EURA MJESEČNO: Zaradila u Hrvatskoj i zbrisala (VIDEO)
Ovdje bi mogla iznajmiti onaj storage, pa da sebi ugradi sve k'o onaj lik, a da je ne vide.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8534 times
- Been thanked: 20243 times
Re: BOJANA PRONAŠLA ZEMLJU GDJE JE STAN 100 EURA MJESEČNO: Zaradila u Hrvatskoj i zbrisala (VIDEO)
Bez videa stana od 100 eura necu da komentarisem 
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25550 times
- Been thanked: 28540 times
Povraca mi se na stanove vise. Ima jedan povoljan, mora da (onoj stvari), ne valja.
Acta non Verba