nije se konsultovao s roćkom .... nema pobjede dok roćko ne kaže da su pobijedili .... a ovamo ih iranci ubili k'o mraz rasaduDuminjo wrote: 06 Apr 2026, 01:52 Ja mislio ovo gotovo.
Trump je prije mjesec dana reko da su pobijedili.
Šta je sad problem?
Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 1508 times
- Status: Offline
Re: Iran
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27782 times
- Been thanked: 28616 times
- Status: Online
I sta sad?
Evo gorivo dlaka do 4 marke.
Ako sutra epstejn koalicija udari a onda Iran uzvrati okolo,,,jel to laku noc ekonomiji?
Ako sutra epstejn koalicija udari a onda Iran uzvrati okolo,,,jel to laku noc ekonomiji?
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 989 times
- Been thanked: 1495 times
a jbg Ameri su u dugovima 40 triliona, nije da ih briga za ekonomijom u kojoj oni najvise duguju (sami sebi) a da ti rahat jedes avokado i mango u Tuzli, nikad u radnjama ne fali banana, kafe, kokosovog ulja, sasvim dobre tehnologije, da imas razne privilegije jedne Belgije a uz to duzan si samo 2KM telekomuironman wrote: 06 Apr 2026, 12:41 I sta sad?
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27782 times
- Been thanked: 28616 times
- Status: Online
Iskreno nisam ni mislio na nas..citava nasa ekonomija je otprilike ko predgradje nekog velegradatuzlak1212 wrote: 06 Apr 2026, 12:54a jbg Ameri su u dugovima 40 triliona, nije da ih briga za ekonomijom u kojoj oni najvise duguju (sami sebi) a da ti rahat jedes avokado i mango u Tuzli, nikad u radnjama ne fali banana, kafe, kokosovog ulja, sasvim dobre tehnologije, da imas razne privilegije jedne Belgije a uz to duzan si samo 2KM telekomuironman wrote: 06 Apr 2026, 12:41 I sta sad?
Ako sutra epstejn koalicija udari a onda Iran uzvrati okolo,,,jel to laku noc ekonomiji?![]()
Al dobro si poentirao..
dream of spring...
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1428 times
- Been thanked: 1762 times
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
prisutna je ko I kockarnice u Vegasu Al nema utjecaj ba na politiku , ovdje nije bitno da SI u prvom safu da ti bude siguran posao.Mutevelija wrote: 06 Apr 2026, 10:25Nemaš ti pojma o politiki i religiji.rocko wrote: 05 Apr 2026, 23:48
Mute nije ovo Bosna, boli koga racku STA prica biskup, separacija crkve I drzave, NEMA tu mrznje ,
Evo danas ti je Uskrs, vecina odvela maksume da idu na lov na jaja cokoladna , sto I'm je ostavio Uskrsnji Zeko I mozda Neko ko Malo vise religiozan CE da napravi sunku to ti oni prze Ili kuhaju zavisno of kraja USA I to je to NEMA nekakvog obiljezavanja da nemas kalendar nebi znao da je Uskrs.
Angosakonsks Crkva se ne slaže sa katoličkom crkvom, oni forsiraju Izrael i nekakvog meisju anglodaksonci, a katolička i pravoslavna crkva koje su izvorne kršćanske su protiv toga
Crkva je bitna za drzavu i uredne je nje jest odvojena od države ali opet je prisutna .
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 3330 times
Opet kazem nemam pojma nije bitno sta narod radi nego sta rade vjerske zajednice one upravljaju narodom, komunisti su govorili da je religija opijum za narod jer je religja uticajna na politiku i samim tim njihov neprijatelj, politka i religija su nerazdvojne , kao i nauka i politika.rocko wrote: 06 Apr 2026, 23:27prisutna je ko I kockarnice u Vegasu Al nema utjecaj ba na politiku , ovdje nije bitno da SI u prvom safu da ti bude siguran posao.Mutevelija wrote: 06 Apr 2026, 10:25
Nemaš ti pojma o politiki i religiji.
Angosakonsks Crkva se ne slaže sa katoličkom crkvom, oni forsiraju Izrael i nekakvog meisju anglodaksonci, a katolička i pravoslavna crkva koje su izvorne kršćanske su protiv toga
Crkva je bitna za drzavu i uredne je nje jest odvojena od države ali opet je prisutna .
Atesta Netenjahu koristi Bibliju jer to se "dobro" proda u narodu i izaziva emocije i ima veze sa Jevrejima, kao sto Denis Bećirović koristi Hagadu, a politicar. Zasto?
Pa ima uticaj.
Nema veze da li ko praktikuje religiju ili ne , bitno je sta vrh misli, pa sad to bio Trump oko kojeg se mole, sve sto utice na emocije moze se iskoristi i manipulirati narodom da se jedan cilj obavi, eh sad ti ciljevi mogu bit dobri ili losi.
Sa narodima je lahko manipulisati, samo je dovoljno napraviti velik pritisak.
Oni sa dna hijererhije nemaju nikakav utjecaj u drustvu, jer im se plasira ono sto "oni vole" i to njima i upravlja to sto oni vole navedi sve.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
U Americi realno vjerske zajednice su nebitne, Iftar u Bjeloj Kuci, Molitveni dorucak I to je to.Mutevelija wrote: 07 Apr 2026, 00:09Opet kazem nemam pojma nije bitno sta narod radi nego sta rade vjerske zajednice one upravljaju narodom, komunisti su govorili da je religija opijum za narod jer je religja uticajna na politiku i samim tim njihov neprijatelj, politka i religija su nerazdvojne , kao i nauka i politika.rocko wrote: 06 Apr 2026, 23:27
prisutna je ko I kockarnice u Vegasu Al nema utjecaj ba na politiku , ovdje nije bitno da SI u prvom safu da ti bude siguran posao.
Atesta Netenjahu koristi Bibliju jer to se "dobro" proda u narodu i izaziva emocije i ima veze sa Jevrejima, kao sto Denis Bećirović koristi Hagadu, a politicar. Zasto?
Pa ima uticaj.
Nema veze da li ko praktikuje religiju ili ne , bitno je sta vrh misli, pa sad to bio Trump oko kojeg se mole, sve sto utice na emocije moze se iskoristi i manipulirati narodom da se jedan cilj obavi, eh sad ti ciljevi mogu bit dobri ili losi.
Oni sa dna hijererhije nemaju nikakav utjecaj u drustvu, jer im se plasira ono sto "oni vole" i to njima i upravlja to sto oni vole navedi sve.
- Mutevelija
- Selonačelnik

To ti mislišrocko wrote: 07 Apr 2026, 00:12U Americi realno vjerske zajednice su nebitne, Iftar u Bjeloj Kuci, Molitveni dorucak I to je to.Mutevelija wrote: 07 Apr 2026, 00:09
Opet kazem nemam pojma nije bitno sta narod radi nego sta rade vjerske zajednice one upravljaju narodom, komunisti su govorili da je religija opijum za narod jer je religja uticajna na politiku i samim tim njihov neprijatelj, politka i religija su nerazdvojne , kao i nauka i politika.
Pa ima uticaj.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10429 times
- Been thanked: 12296 times
U Americi, razni ogranci protestantizma, veoma jako utiču na život pojedinaca koji tamo žive. Što je sredina manja, uticaj crkve je sve veći i veći. U principu, sveprisutni su i više se petljaju u život nego iranska ulema.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8477 times
- Been thanked: 7603 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2994 times
- Been thanked: 24774 times
Sace nam rocko objasniti kako je to u biti briljantno i da on to ne misli bas tako...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10429 times
- Been thanked: 12296 times
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1417 times
- Been thanked: 4699 times
To govorim Fuadu ima već tri mjeseca.Krokodil Behko wrote: 07 Apr 2026, 17:59HAVANA wrote: 07 Apr 2026, 17:48
Sace nam rocko objasniti kako je to u biti briljantno i da on to ne misli bas tako...
U pravu si, haman nećemo dočekati novembar i izbore za kongres
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 398 times
Jebo ga svak ali ono pasce Putin ispade pickin dim u odnosu na ovoh Velikog Kretena.Laser wrote: 07 Apr 2026, 20:33To govorim Fuadu ima već tri mjeseca.Krokodil Behko wrote: 07 Apr 2026, 17:59
U pravu si, haman nećemo dočekati novembar i izbore za kongres![]()
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1417 times
- Been thanked: 4699 times
Možeš mislit koji je to level ako je Putin u odnosu na njega ljudina.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Friendly fire , pogodili sinagogu u Iranu, inace poslije Izraela na Bliskom Istoku Jevreja najvise ima u Iranu.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik