Pa jest, bona. On ima jak iman. Doduše, to što je slab na žene to ne umanjuje. I meni su žene slaba tačka.
Je li visina muskarca bitna za vezu ?
Moderator: spacebound
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4173 times
- Been thanked: 1733 times
- Status: Offline
Re: Je li visina muskarca bitna za vezu ?
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1372 times
- Been thanked: 4708 times
Joj ti i tvoje zene
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4173 times
- Been thanked: 1733 times
kazu dok je covjek ziv koliko je visak a kad umre koliko je dugacak je visok
Koliko je curama bitna visina?
Stalno na netu nailazim na to kako je hot kad je momak visok i slicno. Buduci da sam nesto ispod prosjeka to me pogadja i cini nesigurnim. Pa me zanima koliko je to zaista bitno?
-
Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 297 times
- Been thanked: 570 times
Re: Koliko je curama bitna visina?
Nikako...maxim wrote: 12 May 2026, 13:32 Stalno na netu nailazim na to kako je hot kad je momak visok i slicno. Buduci da sam nesto ispod prosjeka to me pogadja i cini nesigurnim. Pa me zanima koliko je to zaista bitno?
Ti moras biti humoristican i puno glupost pricati,jer to najvise cure privlaci.Visina onda neigra ulogu.
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5546 times
- Been thanked: 7012 times
Meni to nikad nije bilo bitno i/ili presudno. Bitno mi je da nije nizi od mene i da je ili, makar, kao ja ili visi. S obzirom na to da sam 164 cmmaxim wrote: 12 May 2026, 13:32 Stalno na netu nailazim na to kako je hot kad je momak visok i slicno. Buduci da sam nesto ispod prosjeka to me pogadja i cini nesigurnim. Pa me zanima koliko je to zaista bitno?
Da je lijepo da je muskarac visok, jeste, i mi smo (zene), kao i vi, vizuelna bica, prvo sto nas privuce je izgled ali i u izgledu postoje prioriteti: sta je nekome na prvom, drugom, trecem,...mjestu. To je, vec, individualno. Meni visina, kako gore napisah, nije presudna. Posto sam niska, negdje mi je uvijek bila pri dnu ljestvice.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 59471 times
- Been thanked: 10704 times
- Status: Online
I ja sam ispod prosjeka, prosjek je 1.82 a ja se neki dan mjerio 1.78. Imo sam 1.8 u srednjojmaxim wrote: 12 May 2026, 13:32 Stalno na netu nailazim na to kako je hot kad je momak visok i slicno. Buduci da sam nesto ispod prosjeka to me pogadja i cini nesigurnim. Pa me zanima koliko je to zaista bitno?
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

Lijep upis.Vanilla wrote: 12 May 2026, 16:22Meni to nikad nije bilo bitno i/ili presudno. Bitno mi je da nije nizi od mene i da je ili, makar, kao ja ili visi. S obzirom na to da sam 164 cmmaxim wrote: 12 May 2026, 13:32 Stalno na netu nailazim na to kako je hot kad je momak visok i slicno. Buduci da sam nesto ispod prosjeka to me pogadja i cini nesigurnim. Pa me zanima koliko je to zaista bitno?, to i nije nikad bio problem. Doduse, ja volim stikle a da mi se kojim slucajem svidio neko s kim ne bih mogla nositi stikle, odrekla bih ih se. Treba posloziti prioritete kako valja
![]()
Da je lijepo da je muskarac visok, jeste, i mi smo (zene), kao i vi, vizuelna bica, prvo sto nas privuce je izgled ali i u izgledu postoje prioriteti: sta je nekome na prvom, drugom, trecem,...mjestu. To je, vec, individualno. Meni visina, kako gore napisah, nije presudna. Posto sam niska, negdje mi je uvijek bila pri dnu ljestvice.
Samo ti sto kazes si sama niska. Ja sam sa 175 dosta nizak muskarac kod nas, pa bi opet mogla nositi stikle i da ne me presisas. Problem je sto su nase cure generalno visoke. Jako mnogo ih je i bez stikli tu negdje moje visine ili cak i vise.
Ali ja sam trenutno toliko nesiguran da se smatram nedovoljno visokim i za nize cure poput tebe. Dok za ove koje su tu negdje blizu kao ja znam da me otpisu u startu.
A ovo sto kazes da je lijepo sto je muskarac visok jer ste vizuelna bica. Jasno mi je da je izgled bitan i da ti neko treba biti privlacan. Ali meni je cudno sto vi stavljate toliki akcent na visinu. Jer nama je visina zene nebitna kad ocjenjujemo ljepotu.
Kakva su tvoja iskustva kao muskarac koji je ispod prosjeka?ElTriconi wrote: 12 May 2026, 16:58I ja sam ispod prosjeka, prosjek je 1.82 a ja se neki dan mjerio 1.78. Imo sam 1.8 u srednjojmaxim wrote: 12 May 2026, 13:32 Stalno na netu nailazim na to kako je hot kad je momak visok i slicno. Buduci da sam nesto ispod prosjeka to me pogadja i cini nesigurnim. Pa me zanima koliko je to zaista bitno?![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 59471 times
- Been thanked: 10704 times
- Status: Online
Mislio sam se nedavno ubit al zaboravio sam da sam odnio spag na poso i da je prekinut. Nemam ni zice u stanu.
Proslo me
Da sam pcela zelja mi je pusta

- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1773 times
- Been thanked: 3357 times
Ti ko onaj što se htio ubiti pored rijekei pukne grana padne u rijeku , i kaže , kad se ne utuših.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5546 times
- Been thanked: 7012 times
A ti, onda, gledaj ove nize djevojke.maxim wrote: 12 May 2026, 17:03Lijep upis.Vanilla wrote: 12 May 2026, 16:22
Meni to nikad nije bilo bitno i/ili presudno. Bitno mi je da nije nizi od mene i da je ili, makar, kao ja ili visi. S obzirom na to da sam 164 cm, to i nije nikad bio problem. Doduse, ja volim stikle a da mi se kojim slucajem svidio neko s kim ne bih mogla nositi stikle, odrekla bih ih se. Treba posloziti prioritete kako valja
![]()
Samo ti sto kazes si sama niska. Ja sam sa 175 dosta nizak muskarac kod nas, pa bi opet mogla nositi stikle i da ne me presisas. Problem je sto su nase cure generalno visoke. Jako mnogo ih je i bez stikli tu negdje moje visine ili cak i vise.
Ali ja sam trenutno toliko nesiguran da se smatram nedovoljno visokim i za nize cure poput tebe. Dok za ove koje su tu negdje blizu kao ja znam da me otpisu u startu.![]()
A ovo sto kazes da je lijepo sto je muskarac visok jer ste vizuelna bica. Jasno mi je da je izgled bitan i da ti neko treba biti privlacan. Ali meni je cudno sto vi stavljate toliki akcent na visinu. Jer nama je visina zene nebitna kad ocjenjujemo ljepotu.
Pokusaj poraditi na samopouzdanju, tebe tvoja ljepsa polovica negdje ceka
Da li bi ti smetalo da je djevojka visa od tebe?
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3108 times
- Been thanked: 1410 times
Od skora 183 cm.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14900 times
- Been thanked: 25562 times
Nije bitno tolko bit visok
Bitnije je bit sirok u pickumaterinu
Bitnije je bit sirok u pickumaterinu
Dozvolite da se obratimo
Meni ne bi smetalo. Ali mislim da bi 99.9% djevojaka smetalo da su one vise.Vanilla wrote: 12 May 2026, 22:32A ti, onda, gledaj ove nize djevojke.maxim wrote: 12 May 2026, 17:03
Lijep upis.
Ali ja sam trenutno toliko nesiguran da se smatram nedovoljno visokim i za nize cure poput tebe. Dok za ove koje su tu negdje blizu kao ja znam da me otpisu u startu.![]()
Pokusaj poraditi na samopouzdanju, tebe tvoja ljepsa polovica negdje ceka
Da li bi ti smetalo da je djevojka visa od tebe?
Da li se i to smatra niskim kod nas?
Sad vidim da ima osoba koje su glasale cak da mrze male muskarce u anketi.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32757 times
- Been thanked: 30620 times