..mi smo.hrvati..a pirocani su carapini il oni iz krusevca..onada iz vojvodine lale...u tom smislu smo dalmosi....zasto forsirate da smo dalmatinci ...samo da nismo hrvati..Nole wrote:Danas sam pričao sa drugarima o detinjstvu...slučajno se setim da sam u Dalmaciji kao klinac ubrao jedan nar, kad me nisu ubili....vi Dalmatinci ste poreklom Piroćanci. ( najškrtiji na svetu)statebriga wrote:Dalamtinci su nekad bili odvojena grupa,ali postankom drzave HR,su danas Hrvati ,ali nisu etnicki Hrvatidr laganini wrote:..mkgu svatit da ima ljudi koji su anacionalni al.da ne kuze sto je nacija i da u tome.vide samo.lose to mi ne ide u glavu..![]()
Ja imam pravo taj Dalmatinski pedigree bez snzane podtrebe da budem istovremeno Hrvatica![]()
Agresija na Bosnjacki identitet
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Agresija na Bosnjacki identitet
- dr laganini
- Inventar foruma

..mislis da se italijani hrvati srbi mexikanci izjasnjavaju nacionalno.ko.ameri...malo.morgen..Nole wrote:Pa i Amerikanci su nacija....nad onim autentičnim je izvršen genocid i skoro da ih nema više, a preboj koliko danas imaš Amerikanaca....
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Pa nisu nacionalno,ali imaju i danas svoj odvojen identet od HR nacijedr laganini wrote:..ne lupetaj kad su se dalmosi nacionalno.tako izjasnjavali..nikad...osim.ub tvojoj glavi...statebriga wrote:Dalamtinci su nekad bili odvojena grupa,ali postankom drzave HR,su danas Hrvati ,ali nisu etnicki Hrvatidr laganini wrote:..mkgu svatit da ima ljudi koji su anacionalni al.da ne kuze sto je nacija i da u tome.vide samo.lose to mi ne ide u glavu..![]()
Ja imam pravo taj Dalmatinski pedigree bez snzane podtrebe da budem istovremeno Hrvatica
nemoj meni pametovati o HRvatstvu
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
O Dalmatinkama imam drugo mišljenjestatebriga wrote:Nole wrote:Danas sam pričao sa drugarima o detinjstvu...slučajno se setim da sam u Dalmaciji kao klinac ubrao jedan nar, kad me nisu ubili....vi Dalmatinci ste poreklom Piroćanci. ( najškrtiji na svetu)statebriga wrote:
Dalamtinci su nekad bili odvojena grupa,ali postankom drzave HR,su danas Hrvati ,ali nisu etnicki Hrvati![]()
Ja imam pravo taj Dalmatinski pedigree bez snzane podtrebe da budem istovremeno Hrvatica![]()
![]()
![]()
P.S. tako sam prosle godine prvi put otkrila drvo nara dok sma pila kafu pored mora
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Svima je asocijacija na Hrvata Zagreb ili Slavonija. Vas svi zovemo Dalmatincima pa tek onda Hrvatima, jer ste speficični.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace

..mislim da bi se.slavonci zagorci licani naljutili na tu ko.stataciju..bez pametovanja.statebriga wrote:Pa nisu nacionalno,ali imaju i danas svoj odvojen identet od HR nacijedr laganini wrote:..ne lupetaj kad su se dalmosi nacionalno.tako izjasnjavali..nikad...osim.ub tvojoj glavi...statebriga wrote:Dalamtinci su nekad bili odvojena grupa,ali postankom drzave HR,su danas Hrvati ,ali nisu etnicki Hrvatidr laganini wrote:..mkgu svatit da ima ljudi koji su anacionalni al.da ne kuze sto je nacija i da u tome.vide samo.lose to mi ne ide u glavu..![]()
nemoj meni pametovati o HRvatstvu
Burazeru ako želiš US pasoš pdričeš se svog državljanstva...ja bi tamo bio Amerikanac srpskog porekla....nema kod njih zezanja, svi Ameri...dr laganini wrote:..mislis da se italijani hrvati srbi mexikanci izjasnjavaju nacionalno.ko.ameri...malo.morgen..Nole wrote:Pa i Amerikanci su nacija....nad onim autentičnim je izvršen genocid i skoro da ih nema više, a preboj koliko danas imaš Amerikanaca....
-
Venera
- Seksologinja

Kad se pocnete izjasnjavati na Balkanu kao Amerikanci,to ce biti dobar znak da ste poceli razmisljati zdravo o buducosti,a do tad idete unnazaddr laganini wrote:..mislis da se italijani hrvati srbi mexikanci izjasnjavaju nacionalno.ko.ameri...malo.morgen..Nole wrote:Pa i Amerikanci su nacija....nad onim autentičnim je izvršen genocid i skoro da ih nema više, a preboj koliko danas imaš Amerikanaca....
I am proud to be an American too
- dr laganini
- Inventar foruma

..nije u americi komunizam..gubis se...Nole wrote:Burazeru ako želiš US pasoš pdričeš se svog državljanstva...ja bi tamo bio Amerikanac srpskog porekla....nema kod njih zezanja, svi Ameri...dr laganini wrote:..mislis da se italijani hrvati srbi mexikanci izjasnjavaju nacionalno.ko.ameri...malo.morgen..Nole wrote:Pa i Amerikanci su nacija....nad onim autentičnim je izvršen genocid i skoro da ih nema više, a preboj koliko danas imaš Amerikanaca....
-
Venera
- Seksologinja

BRAVORockefeller wrote:Svima je asocijacija na Hrvata Zagreb ili Slavonija. Vas svi zovemo Dalmatincima pa tek onda Hrvatima, jer ste speficični.
- dr laganini
- Inventar foruma

..ko.ja tebe bosancem sto opet nema veze s nacijom..Rockefeller wrote:Svima je asocijacija na Hrvata Zagreb ili Slavonija. Vas svi zovemo Dalmatincima pa tek onda Hrvatima, jer ste speficični.
Zezam bre @štatebriga da su stipsare kao piroćanci....ništa drugo nisam napisao niti forsirao...ono je bio više vicdr laganini wrote:..mi smo.hrvati..a pirocani su carapini il oni iz krusevca..onada iz vojvodine lale...u tom smislu smo dalmosi....zasto forsirate da smo dalmatinci ...samo da nismo hrvati..Nole wrote:Danas sam pričao sa drugarima o detinjstvu...slučajno se setim da sam u Dalmaciji kao klinac ubrao jedan nar, kad me nisu ubili....vi Dalmatinci ste poreklom Piroćanci. ( najškrtiji na svetu)statebriga wrote:Dalamtinci su nekad bili odvojena grupa,ali postankom drzave HR,su danas Hrvati ,ali nisu etnicki Hrvatidr laganini wrote:..mkgu svatit da ima ljudi koji su anacionalni al.da ne kuze sto je nacija i da u tome.vide samo.lose to mi ne ide u glavu..![]()
- dr laganini
- Inventar foruma

Koji Amer ima dvojno državlanstvo???dr laganini wrote:..nije u americi komunizam..gubis se...Nole wrote:Burazeru ako želiš US pasoš pdričeš se svog državljanstva...ja bi tamo bio Amerikanac srpskog porekla....nema kod njih zezanja, svi Ameri...dr laganini wrote:..mislis da se italijani hrvati srbi mexikanci izjasnjavaju nacionalno.ko.ameri...malo.morgen..Nole wrote:Pa i Amerikanci su nacija....nad onim autentičnim je izvršen genocid i skoro da ih nema više, a preboj koliko danas imaš Amerikanaca....
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Pa ja i jesam Bosanac, čak ponekad mislim da mogu služit kao kalup.dr laganini wrote:..ko.ja tebe bosancem sto opet nema veze s nacijom..Rockefeller wrote:Svima je asocijacija na Hrvata Zagreb ili Slavonija. Vas svi zovemo Dalmatincima pa tek onda Hrvatima, jer ste speficični.
Pokušavam sebe zamislit kako nekom kažem da sam upoznao Hrvata namjesto da sam upoznao Dalmatinca i iskreno ne ide. Nikad tako ne bih rekao. Upoznao sam Dalmatinca, to da je Hrvat nekako ide uz to.

..mislis da se italijani hrvati srbi mexikanci izjasnjavaju nacionalno.ko.ameri...malo.morgen..[/quote]
Burazeru ako želiš US pasoš pdričeš se svog državljanstva...ja bi tamo bio Amerikanac srpskog porekla....nema kod njih zezanja, svi Ameri...[/quote]
..nije u americi komunizam..gubis se...[/quote]
Koji Amer ima dvojno državlanstvo???[/quote]
..je amerika je poznato.po.tome da ne.priznaje nacionalno.il.vjersko.opredjeljenje..
..ne mogu vise..
Burazeru ako želiš US pasoš pdričeš se svog državljanstva...ja bi tamo bio Amerikanac srpskog porekla....nema kod njih zezanja, svi Ameri...[/quote]
..nije u americi komunizam..gubis se...[/quote]
Koji Amer ima dvojno državlanstvo???[/quote]
..je amerika je poznato.po.tome da ne.priznaje nacionalno.il.vjersko.opredjeljenje..
- dr laganini
- Inventar foruma

..al.ne mora bit..ima srba dalmatinaca..pa.i bosnjaka ..dubrovnik npr.ima jaku tradiciju...ne sumnjam.da se izjasnjavaju kao.bosnjaci kolko ih ja poznam..Rockefeller wrote:Pa ja i jesam Bosanac, čak ponekad mislim da mogu služit kao kalup.dr laganini wrote:..ko.ja tebe bosancem sto opet nema veze s nacijom..Rockefeller wrote:Svima je asocijacija na Hrvata Zagreb ili Slavonija. Vas svi zovemo Dalmatincima pa tek onda Hrvatima, jer ste speficični.![]()
Pokušavam sebe zamislit kako nekom kažem da sam upoznao Hrvata namjesto da sam upoznao Dalmatinca i iskreno ne ide. Nikad tako ne bih rekao. Upoznao sam Dalmatinca, to da je Hrvat nekako ide uz to.
-
Venera
- Seksologinja

Dubrovacni su Primorcani,a ne Dalmatinci,zivjela sam u DBVdr laganini wrote: ..al.ne mora bit..ima srba dalmatinaca..pa.i bosnjaka ..dubrovnik npr.ima jaku tradiciju...ne sumnjam.da se izjasnjavaju kao.bosnjaci kolko ih ja poznam..
Srbin ,kao etnicka pripdanost , pravslavac,kao religijska pripadnost,moze biti HRvatski drzavljanin,a koji zivi u Dalamciji,pa moze biti regionlano Dalmatinac,jer je rodjen i jer zivi u Dalmaciji. Osoba znaci ima istovrmeeno vise identieteta. Kuzis
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Pa za Srbe iz Dalmacije rekao bih "Upoznao sam Srba" i dodao eventualno iz Dalmacije/Hrvatske. Ima i Srbija pandan u Sandžaku. U BiH je pandan Krajina.dr laganini wrote: ..al.ne mora bit..ima srba dalmatinaca..pa.i bosnjaka ..dubrovnik npr.ima jaku tradiciju...ne sumnjam.da se izjasnjavaju kao.bosnjaci kolko ih ja poznam..
Hoću samo da kažem da to nije nacionalno obojeno i da više veze ima sa specifičnostima tih ljudi.

vibracije, suti. sutra ces bit pametniji...
Danas sam tu, a sutra daleko..