MIG29 je stari model aviona ali se i dalje proizvodi tako da postoje i novi. MIG21 se ne proizvodi više.statebriga wrote:MiG 20 ne postoji,ali postoji greska tokom tipkanja,ali da se razumijemo,ne postoji ni NOVI MiG 29

Moderator: Krokodil Behko
MIG29 je stari model aviona ali se i dalje proizvodi tako da postoje i novi. MIG21 se ne proizvodi više.statebriga wrote:MiG 20 ne postoji,ali postoji greska tokom tipkanja,ali da se razumijemo,ne postoji ni NOVI MiG 29
..nema šansi..franjo je to riješio ..laka mu hrvatska zemljaSheval wrote:Jeste i Kosova,kaj ne kompa?dr laganini wrote:..prika ti nije reka da je pitanje krajine rešeno..Sheval wrote:Meni rekao prikin prika da se i vojska Sao Krajine grupise u selima oko Knina i Gracaca,kao i u Srbu.
Ali paravojne formacije ne miruju.
Goreo dabogda u paklu zajedno sa njegovim pajtosima Slobom i Alijom!!!!dr laganini wrote:..nema šansi..franjo je to riješio ..laka mu hrvatska zemljaSheval wrote:Jeste i Kosova,kaj ne kompa?dr laganini wrote:..prika ti nije reka da je pitanje krajine rešeno..Sheval wrote:Meni rekao prikin prika da se i vojska Sao Krajine grupise u selima oko Knina i Gracaca,kao i u Srbu.
Ali paravojne formacije ne miruju.
...sad moze da vozi avion....Hannibal Lecter wrote:nole deli besplatne casove o avijaciji
Pa Rusi i dan danas izvoze MIG29. A za MIG41 slučajno juče pročitah članak.Hannibal Lecter wrote:nole deli besplatne casove o avijaciji
Ma i raketLu ću voziti ako treba....nemam dozvolu ni za biciklo a uvek nešto karam (na bugarskom karati znači vozitiPasaga wrote:...sad moze da vozi avion....Hannibal Lecter wrote:nole deli besplatne casove o avijaciji
auto....jok.....
Jeste i Kosova,kaj ne kompa?dr laganini wrote:[..prika ti nije reka da je pitanje krajine rešeno..
Barišić je terorista!!!dr laganini wrote:..barišić je heroj koji je dao život za domovinu a onog ratnog zlocinca rolovića je ubio u poštenom duelu face to face..
..je zato mu je dignut spomenik...eto falli smo nismo srbe pitali za dopuštenje..Nole wrote:Barišić je terorista!!!dr laganini wrote:..barišić je heroj koji je dao život za domovinu a onog ratnog zlocinca rolovića je ubio u poštenom duelu face to face..
pročitaj člkanak iznad...A ko je ubio i zašta Barišića??? Aj mudonja napiši...
To govori o vama ne o nama...koliko ste niski i bedni...dr laganini wrote:..je zato mu je dignut spomenik...eto falli smo nismo srbe pitali za dopuštenje..Nole wrote:Barišić je terorista!!!dr laganini wrote:..barišić je heroj koji je dao život za domovinu a onog ratnog zlocinca rolovića je ubio u poštenom duelu face to face..
pročitaj člkanak iznad...A ko je ubio i zašta Barišića??? Aj mudonja napiši...
USTAŠA...uostaom u nedelju su vam se i ministri slikali pored crne zastave sa velikim U...dr laganini wrote:..jebemi se za dražu al miro je herj domovinskog rata i zakleti borac za hr državu
on je još u 1941. a ja u 1987. kad je Toni od 12 pokušaja zabio Amerima 11 trica...storm wrote:Alo... Kod mene je 2016![]()
'ta ima kod vas... Kako 'te
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests