jesan

Moderator: VIP

jesan

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
samo se javi tite ti...trebas miuvijek_kontra wrote: 17 Sep 2020, 08:12 Imam prvo kolegij pa onda izgurat do tri i vec mirUsem vikend.![]()

Zakasnila sam, naravno.

Mores komotno navit jos otije filmova, ha ja

viewtopic.php?p=2608010#p2608010

Ja sam cuo nevalja nedjeljom a ni izmedju nedjelja. Ako ih tad rezes nesta ti se moze desiti ali se ne kaze dobro ili lose. Uglavnom treba se cuvati ...Sheval wrote: 04 Oct 2020, 16:15 A nigdje tih nekih vjerovanja kao kod nas.. te ne valja nokte sijeci nedjeljom, ne valja navece, sve sejtani oko nas u pm.
Samo atakaju na nas.

Pa koliko trebas biti u izolaciji?Hurija wrote: 05 Oct 2020, 10:01Moram biti u izolaciji bar dok ne saznam test od corone , opasno mi već nadostaju moji, dodir,osjet ona pripadnost, moji namanji najmiliji mi baš fale , čovjeku se život okrene preko noći, dovraga

Do rezultata testa mislim da bi trebali biio gotovi sutra navečer, iznenadili su me zovnuli su me bez najave da uzmu uzorak ,bila sam u sobotu u bolnici , jebiga Odraz valjda je instiktivno ne brinem uopšte za sebe

Pa brzo ce to proci. Ako je test negativan odlicno, ako je pozitivan ... e neznam o tome bas nista.Hurija wrote: 05 Oct 2020, 10:13Do rezultata testa mislim da bi trebali biio gotovi sutra navečer, iznenadili su me zovnuki su me bez najave da uzmu uzorak ,bila sam u sobotu u bolnici , jebiga Odraz valjda je instiktivno ne brinem uopšte za sebe![]()