Rasprave na forumima
Moderator: Krokodil Behko
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: Rasprave na forumima
eh da navikni se bit ce ti jos dosadnije ,,
cim sunce ugrije nema svada ,svi forumasi i forumasice se bolje osjecaju vise su vani u prirodi nego ovdje na tipkovnici:)
cim sunce ugrije nema svada ,svi forumasi i forumasice se bolje osjecaju vise su vani u prirodi nego ovdje na tipkovnici:)
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Od blata ćemo mi njih praviti, Calla.
Da, sad će forum sve više ličiti na pustinju tokom pro/ljetnih dana, svi će imati pametnijA posla.
Joj, kad ovo šef'ca pročita, ne piše mi se dobro.
Da, sad će forum sve više ličiti na pustinju tokom pro/ljetnih dana, svi će imati pametnijA posla.
Joj, kad ovo šef'ca pročita, ne piše mi se dobro.
Samo sabura
Vidim Storme da revno pratiš na kojoj temi se "zakuhalo"Nije zakuhalo ako jedna strana vrijedja i ponaša se mizerno i ljigavo.Koliko ja znam npr. Šuljici i Polic kad vode raspravu o npr. eutanaziji, pobačaju ili pojmu dobrote...onda jedan ima tvrdnju a zatim slijede odgovori..replike..teze obrazloženja...a eto ovdje netko zna samo napisati da je sugovornik lud.To je ono sto je jadno...ali eto i to nekome odgovarastorm wrote:Dobro, može se ne slaganje s neke teme, ostaviti na toj temi.... nije potrebno sad uvrijeđeno razvlačiti to po cijelom forumuBiba wrote:Ja ne raspravljam nego napisem misljenje svoje a ujedno i misljenje koje su imali neki pametni ljudi ili kojima je zvanje ili zanimanje ono o cemu se u temi govori i onda dodje netko nadobudan kao Ginger ili slican tvrditi da sam ja luda...i vrijedjati...i pokazati svoju pamet...Jadno i kukavno...Rasprava se zapravo vodi malo poduze i sudionici iznose argumente...ponekad izuzetno mudri ljudi imaju sasvim oprecno misljenje..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ma ljigave su one baje iz mora, a ulje je više nekako masno 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Slušaj me ti sad dobro... što ja pratim ili ne, je moja stvar ( a btw spada i u opis mojih zadataka tuBiba wrote:Vidim Storme da revno pratiš na kojoj temi se "zakuhalo"Nije zakuhalo ako jedna strana vrijedja i ponaša se mizerno i ljigavo.Koliko ja znam npr. Šuljici i Polic kad vode raspravu o npr. eutanaziji, pobačaju ili pojmu dobrote...onda jedan ima tvrdnju a zatim slijede odgovori..replike..teze obrazloženja...a eto ovdje netko zna samo napisati da je sugovornik lud.To je ono sto je jadno...ali eto i to nekome odgovarastorm wrote:Dobro, može se ne slaganje s neke teme, ostaviti na toj temi.... nije potrebno sad uvrijeđeno razvlačiti to po cijelom forumuBiba wrote:Ja ne raspravljam nego napisem misljenje svoje a ujedno i misljenje koje su imali neki pametni ljudi ili kojima je zvanje ili zanimanje ono o cemu se u temi govori i onda dodje netko nadobudan kao Ginger ili slican tvrditi da sam ja luda...i vrijedjati...i pokazati svoju pamet...Jadno i kukavno...Rasprava se zapravo vodi malo poduze i sudionici iznose argumente...ponekad izuzetno mudri ljudi imaju sasvim oprecno misljenje..
![]()
nije potrebno dolivati ulje jer i to rade samo ljigavci..a to je vrlo lako.Medjutim, raspravljati i ne zna svatko.Ja nisam zaista ni s kim rasspravljala.Ja sam sam pokusala reci da sam u pravu
je pa naravno da se zekim
...i koliko ja znam, nocu Sunce ne sja...raspravljati se moze iako je proljece..je a u mnei nemiiiiir..od srece bi zagrlio svemiiiir
...
ako je išta ljigavo onda je to tvoje ponašanje... ok?!
Habibti, ya nour el - ain... 
- greeneyes
- Hadžija

Ne , ne ... nemam se ja što svađati, pogotovo ne sa bilo kime, samo moja opaska.... 
- greeneyes
- Hadžija

Ma ajde de, nama je i najmanja naznaka rasprave melem za oči. To je već dugo nedostajalo ovom forumu. 
Samo sabura
zato se i uhvatiš sam na nagovještaj mog kiksa na kladionicigreeneyes wrote:Ma ajde de, nama je i najmanja naznaka rasprave melem za oči. To je već dugo nedostajalo ovom forumu.
odmah kavga
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19343 times
- greeneyes
- Hadžija

Šta da ti pričam, moram(o) barem nazor pokušat' izazvati kakvu raspravu. 'esmo zlobnici.storm wrote:zato se i uhvatiš sam na nagovještaj mog kiksa na kladionicigreeneyes wrote:Ma ajde de, nama je i najmanja naznaka rasprave melem za oči. To je već dugo nedostajalo ovom forumu.
odmah kavga
Samo sabura
De ti dok se mi raspravljamo, ubodi kladaru 
nemoj da fakat zagužvamo
zagi... to ti je neka refleksna uzrečica
nemoj da fakat zagužvamo
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
navika jebga.......storm wrote:De ti dok se mi raspravljamo, ubodi kladaru
nemoj da fakat zagužvamo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- greeneyes
- Hadžija

Mog'o i jesam, il' ću ostaviti za sutra ujutro. Ipak je jutro pametnije od (mrkle)noći.storm wrote:De ti dok se mi raspravljamo, ubodi kladaru
nemoj da fakat zagužvamo
Samo sabura
Mesčini tebi i meni ni polarni dan ne pomaže previšegreeneyes wrote:Mog'o i jesam, il' ću ostaviti za sutra ujutro. Ipak je jutro pametnije od (mrkle)noći.storm wrote:De ti dok se mi raspravljamo, ubodi kladaru
nemoj da fakat zagužvamo
ali dobro dok je Maja iza, meni ok
- greeneyes
- Hadžija

Ma nema nama pomoći. Al' ipak godi kad znaš da je šef'ca daleko iz nas, godi egu pra'o.

Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19343 times