Ti radis na razvijanju BiH?
Ojeboti pranenu svoju
Moderator: Krokodil Behko

Ti radis na razvijanju BiH?
Radimo, složno i sistematski, svatko po vlastitim mogućnostima.

Sistematski ti jeben zeljanu zovko u duburu.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I mene pali, moram priznat. Onako, drska je. Zajebana. Baš moj tip.
Znam za hercegbosna.org i krstarica forume, al poskok još nisam čitao.Naseef Mushroom wrote: 17 Nov 2025, 18:35 Ali kako se svi ovi mitomani sa poskok foruma napale.
Prosipaju mitomanije među 20 ostalih mitomana, i kada mu napišu “Joj jesi pametan, ti sve znaš, ti si hodajuća enciklopedija!” oni se napale i smatraju da su dovoljno spremni da šire znanje i činjenice van svojih foruma.
Kao neki seljačić iz neke diskoteke iz Širokog, koji je tu glavna faca i može svaku curu da pokupi, pa misli da je dovoljna face da dođe u jedan sarajevski elitni noćni klub, sa crveno-bijelim kockastim čarapama do koljena i sandalama, sa dresom Hrvatske, i da će tako obučen svaku curu tu pokupiti![]()
Vala baš Fuddo. Što si nervozan jer ti rasprava ne ide kako si zamislio? Naletio si na tvrd orah, na nekoga ko razvija Bosnu i Hercegovinu.

Mah, komujebematerNaseef Mushroom wrote: 17 Nov 2025, 18:40Vala baš Fuddo. Što si nervozan jer ti rasprava ne ide kako si zamislio? Naletio si na tvrd orah, na nekoga ko razvija Bosnu i Hercegovinu.
Razvijanje:
![]()
Tačno brate Bošnjačegusti1337 wrote: 17 Nov 2025, 18:39Znam za hercegbosna.org i krstarica forume, al poskok još nisam čitao.Naseef Mushroom wrote: 17 Nov 2025, 18:35 Ali kako se svi ovi mitomani sa poskok foruma napale.
Prosipaju mitomanije među 20 ostalih mitomana, i kada mu napišu “Joj jesi pametan, ti sve znaš, ti si hodajuća enciklopedija!” oni se napale i smatraju da su dovoljno spremni da šire znanje i činjenice van svojih foruma.
Kao neki seljačić iz neke diskoteke iz Širokog, koji je tu glavna faca i može svaku curu da pokupi, pa misli da je dovoljna face da dođe u jedan sarajevski elitni noćni klub, sa crveno-bijelim kockastim čarapama do koljena i sandalama, sa dresom Hrvatske, i da će tako obučen svaku curu tu pokupiti![]()
Ovo što pišeš je dobrim dijelom istina, nisi ni svjestan kako lako Bosanke padaju na kockice, naročito kada čuju dalmatinsku spiku.![]()

Ajde, ajde, znamo tko to piše.Naseef Mushroom wrote: 17 Nov 2025, 18:40Vala baš Fuddo. Što si nervozan jer ti rasprava ne ide kako si zamislio? Naletio si na tvrd orah, na nekoga ko razvija Bosnu i Hercegovinu.
Razvijanje:
![]()
Ma ne umišljam si ništa, proživio sam brale ne vlastitoj koži. I kožici.Naseef Mushroom wrote: 17 Nov 2025, 18:47 Tačno brate Bošnjače
Kada ove okice
ugledaju ovo
u kombinaciji sa ovim
odnah padaju u nesvijest.
Volim i ja i dalmantinsku muziku i akcenat, ali to nije razlog da ti nešto umišljaš, ti si samo Mišo Kovač sa Temu-a.

Masamune wrote: 17 Nov 2025, 15:29 Ono što meni neće nikad biti jasno jeste negiranje i svojatanje.
Negiranje drugom da ima svoju historiju, svojatanje drugog, njihove kulture, jezika itd.
I ono što je najizraženije u svemu jeste selektivni pristup. Uskufija neće niko ni da pogleda, ali zato je tamo neki Domagoj Bog i batina za tumačenje historije, kulture i jezika drugog ili Milivoje s druge strane... nemojte me zajebavati.
I koga na kraju boli kurac ko je najstariji na Balkanu? Mijenjaju se ljudi, miješaju se plemena između sebe, razvija se nacionalna svijest i sve ostalo što ide s tim... Srbi naravno prednjače u tome, jer oni su došli sa Marsa, a ostali su došli nakon njih. Čak i stari Sumeri/Sumerani kao prva prava civilizacija.

gusti1337 wrote: 17 Nov 2025, 19:02 Ma ne umišljam si ništa, proživio sam brale ne vlastitoj koži. I kožici.

Moj nevini brate Bošnjače, način kako pišeš o sexu, sumnjam da si ikada umočio u životu, ni kod konobarice Mare iz birtije u Širokom, a kamoli kod neke Bošnjakinje.gusti1337 wrote: 17 Nov 2025, 19:02 Ma ne umišljam si ništa, proživio sam brale ne vlastitoj koži. I kožici.
E baš si me razotkrio.Naseef Mushroom wrote: 18 Nov 2025, 06:42 Moj nevini brate Bošnjače, način kako pišeš o sexu, sumnjam da si ikada umočio u životu, ni kod konobarice Mare iz birtije u Širokom, a kamoli kod neke Bošnjakinje.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests