Georgina Rodriguez poslije 10 godina čekanja dobila prsten vrijedan 3 miliona dolara

Aktuelnosti

Moderators: Urednik foruma, VIP

Post Reply
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10005 times
Been thanked: 11893 times
Status: Offline

Georgina Rodriguez poslije 10 godina čekanja dobila prsten vrijedan 3 miliona dolara

Post by Krokodil Behko » 18 Dec 2025, 10:05

Image

Nakon deset godina veze, Cristiano Ronaldo zaprosio je Georginu Rodriguez zaručničkim prstenom vrijednim tri miliona dolara, a 31-godišnja manekenka sada je u intervjuu otkrila šta misli o skupocjenom dijamantu.

Argentinsko-španska manekenka uskoro će se udati za 40-godišnjeg portugalskog fudbalera, a u razgovoru za španski ELLE našalila se da je takav prsten bio najmanje što je mogao učiniti nakon tolikog čekanja.

“Prekrasan je. To je najmanje što mi je mogao ponuditi nakon deset godina čekanja. Iskreno, kada me zaprosio, prsten mi je bio posljednja stvar na pameti”, izjavila je Georgina i dodala:

“Trebalo mi je vremena da shvatim koliki je to dijamant koji mi je dao. Bila sam toliko šokirana da sam ga ostavila u sobi i nisam ga ni pogledala na suncu do sljedećeg dana".

Podsjetimo, slavni fudbaler zaprosio je Georginu u augustu, čime su okončane višemjesečne špekulacije o njihovim zarukama.

Vijest je odjeknula širom svijeta kada je pokazala impresivni dijamant od 30 karata.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 5977 times

Re: Georgina Rodriguez poslije 10 godina čekanja dobila prsten vrijedan 3 miliona dolara

Post by uvijek_kontra » 18 Dec 2025, 11:02

Neka im je sa srecom. :ples
3 milje ili 3 centa, dzaba ako ne uspiju.
Svako sebe laze kako mu odgovara.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2816 times
Been thanked: 5046 times

Re: Georgina Rodriguez poslije 10 godina čekanja dobila prsten vrijedan 3 miliona dolara

Post by Nora Ibsenova » 18 Dec 2025, 11:13

Nisam protiv skupog nakita al ovo je bas ono kic i neukus.

Bolje da je uzeo nesto iste vrijednosti a skladnijeg izgleda, neku rijetku boju dijamanta, kao pink npr
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4464 times
Been thanked: 3443 times

Post by Melek » 18 Dec 2025, 13:13

E ne bi mu ja prsten uzo, nema šanse. Ružan ko gušter.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5303 times
Been thanked: 6798 times

Post by Vanilla » 18 Dec 2025, 22:04

Nora Ibsenova wrote: 18 Dec 2025, 11:13 Nisam protiv skupog nakita al ovo je bas ono kic i neukus.

Bolje da je uzeo nesto iste vrijednosti a skladnijeg izgleda, neku rijetku boju dijamanta, kao pink npr

U skladu s njima 🫣 nekako su mi oboje kic i usiljeno ulickani. Luster na prstu :sram

Za zaruke, drago mi je zbog nje jer je toliko strpljivo cekala. Sretno im bilo.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...

Anestzijaaa
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 7066 times
Been thanked: 5055 times

Post by Anestzijaaa » 18 Dec 2025, 22:07

Ja konto pravili joj velik prst pa cekala toliko.
End after ol jo maj wondervol

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1671 times
Been thanked: 1504 times

Post by Tokmak » 19 Dec 2025, 19:11

Meni nešto ne sliči da ovdje ima baš puno ljubavi, ali et'... :cudi
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Post Reply

Return to “Vijesti”