Postoje razni nacini za sticanje iste. ja uglavnom setam i
zanimam se po avliji.
A vi?
Imate mogucnost glasanja za tri opcije
Moderator: Krokodil Behko

potpisujem post sa malom izmjenommadam Bovary wrote:idem na kanal redovno.....servis,odrzavanje,sve![]()

amanAnonimus 9 wrote:potpisujem post sa malom izmjenommadam Bovary wrote:idem na kanal redovno.....servis,odrzavanje,sve![]()
ja radim na kanalu pregledam i pravim))

superrmerylin wrote:E pa ja volim duuuuuge setnje,to je najbezbolniji nacin odrzavanja kondicije.
A umjesto kosarke i nogometa(sto je navedeno u anketi),vjezbam Zumbu dva puta sedmicno...drugarice,muzika,vjezba,ples...idealna dobitna kombinacija

pa uvijek isto ... 2-3 x sedmicno prije posla otrcim krug oko mahale... biciklom takoder umjesto autom kad trebam u grad .. uz kanal takoder nekad trcim, nekad biciklom/rolerima... zavisi koliko vremena imama... a subota klasicno pjeske do radnog mjest ...Krokodil Behko wrote:Valjda nam je kondicija, svima potrebna.
zanimam se po avliji.
A vi?

Čuj rolerima?Trepavica wrote:pa uvijek isto ... 2-3 x sedmicno prije posla otrcim krug oko mahale... biciklom takoder umjesto autom kad trebam u grad .. uz kanal takoder nekad trcim, nekad biciklom/rolerima... zavisi koliko vremena imama... a subota klasicno pjeske do radnog mjest ...Krokodil Behko wrote:Valjda nam je kondicija, svima potrebna.
zanimam se po avliji.
A vi?
P.S. ponekad se popnem i na 13 . bez lifta ....
Krokodil Behko wrote:Čuj rolerima?Trepavica wrote:pa uvijek isto ... 2-3 x sedmicno prije posla otrcim krug oko mahale... biciklom takoder umjesto autom kad trebam u grad .. uz kanal takoder nekad trcim, nekad biciklom/rolerima... zavisi koliko vremena imama... a subota klasicno pjeske do radnog mjest ...Krokodil Behko wrote:Valjda nam je kondicija, svima potrebna.
zanimam se po avliji.
A vi?
P.S. ponekad se popnem i na 13 . bez lifta ....
A šta reče, koliko ti je godinica bona?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests