puca li vas kriza

Moderator: Krokodil Behko
mandibulas wrote:ohhh Majo (sovinistu zenski), pa zar nemaju i zene tu "krizu"? (uvijek samo po jadnim muskarcima, smrc smrc)
šta mislite o mamama koje izgledaju ili pokušavaju uzgledati kao sestre svojim kćerkama
mandibulas wrote:nesto mi naumpade (u dokolici sam teskoj - opet oluja i pijesak, pa sam i sam onda ko da su me "ose izujedale")..
slucajno pricam s nekom rajom danas i ovaj "problem" naleti....... i smijali se tako, i jedna cura mi posalje ovaj tekst, pa ga "prenosim u cijelosti" - vrlo poucno (i nadasve smijesno naravno)...
prvo disklejmer:
"ovo je samo za zabavu, i proizvod je dokolicne maste i cijelodnevnog domuzanja, svaka slicnost sa stvarnim osobama je sasvim slucajana ali ne i netacna"![]()
dakle, odnosi se na osobu muskog pola preko 40 godina starosti pa nadalje - popularnog naziva "matora odrtina" (jos poznat i kao "sredovjecni yebac tipa Zeljka Samardzica")....mislim da postoji jos i naziv "ohrdina" (al samo u odredjenim krajevima)...
Matora odrtina, ...koja je u vecini slucajeva samo sebi interesantna a vecini odvratna i gnusna zbog svojih komentara na sopstvenu neobuzdanu zvijer u gacama i na sve zensko sto hoda na 2 noge.
Za sebe uvijek misli da je ultimativni yebac za kojim zene trce i vriste "oplodi mene, nemoj nju", a u svari bijeda koja je najintimnija sa svojim "XXX" folderom.
Omiljeni plijen su mladje djevojke koje voli da casti svojim "topuzom" (ili buzdovanom sestopercem, kako mu nekad tepa)..... da, "Drtine" vole da o svom penisu govore u 3. licu jednine i necesto mu tepaju ("buzdovan...." pomenuti)
upoznati su sa najdetaljnijom anatomijom zenskog tijela, posebno vagine i nikada ga nije blam da podijeli to znanje sa drugima
Najcesce je lenjivac koji jedva da sta radi, ali po svojoj prici moze da "kara" 17 puta bez vadjenja, i kad ga izvadi zene traze JOS
kako ga prepoznati???
po sledecim izjavama:
"a kako sam istaslachio jednu malu sinoc, kad posle nije mogla vise, pitala me da joj "osolim drugaricu"
"kako sam je izbambus'o sinoc, nije mogla da hoda, a i meni su noge pocele da klecaju (posle 114-og puta)"
"jednu y.bem, a druga mi pusi"
"posle mene vise nece morati na depilaciju"
(vec sam odlucio da se zenim imam jos fore, tek mi tries' i pet - djecu sam vec napravio, malo preko-reda, al ko sto bi reko "Djole" "budi moj ortak mache nije mi lako, da svu tu silnu lovu razbucam sam")
butterfly wrote: Npr moj bivsi svekar kad je uletio u TO, nabacio je mini val, onaj sitini afro![]()
i nasao drugu zenu. Mislim...
ih nasla ja sebi lijeka....podmladila seMORENA wrote:butter dosla gde joj je mesto
MORENA wrote:Iskreno, za mene se interesuju samo muskarci ispod 30 godina, sta kod mojih drugarica (koje su solo) nije drugacije...
to nije fenomen
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests