Kme, kme.
Pa osvrni se na gluposti koje si pisala.
Od jadna djeca kojima je majka pjevaljka, preko ambasade i djece koja imaju australijske pasose, pa do "teskoce" putovanja jednog roditelja sa svojim djetetom.
Moderator: spacebound

Kme, kme.
Lavlje_srce wrote: 24 Aug 2020, 00:35Jok eto ti si jedinica za pamet.![]()
![]()
Kako ti pomazes djeci koja umiru od gladi? Koliko god ti das za njih, ja cu dati 5x vise.Zaboli me. Dnevno 50.000 djece umre od gladi, a ja treba da razmišljam o nekoj kuraveli i njenom čojku narkomanu koji su se popičkali pa sad sud treba da odredi kome će pripast djeca.
Samo sam se osvrnuo na dio tvog upisa u kojem dotičnu po vlastitom priznanju "njegovateljicu velikih jaja" pokušavaš da predstaviš kao sveticu![]()
Svetice ne postoje, izuzev u umovima isfrustriranih muskarcica koji traze 'svetice' da ih ne bi imale s kim porediti. Tanja je pristojna zena i tacka.
Na svu srecu takve su rijetke, vecina zena su razumne pa se time ne sluze.Pokaži mi groblja muškaraca koje ste vi skratile za glavu![]()

Sve je to vec ucinjeno.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:03ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitala
Ne može on tamo reći bacio sam papir, nije u republici šumskoj, niti je sirijski ilegalni imigrant u sred bosne koji može bez papira se vucati naokolo
djeca maloljetna se ne mogu izvesti, niti uvesti igdje bez suglasnosti oba roditelja

A sta da je zena nazvala policiju i rekla da si je odveo bez njenog pristanka?

Pa valjda trebaju ispitati slucaj.

E jbg sad sta da jeFuddo wrote: 24 Aug 2020, 00:41A sta da je zena nazvala policiju i rekla da si je odveo bez njenog pristanka?insomnia wrote: 24 Aug 2020, 00:18
Aha. Kako on zavrsi u Australiji? Kako stotine djece iz EU zavrsise u Siriji? Kako sam ja svoju vodio po citavoj Evropi nije me nikad niko ni za kakav papir pitao?
I ima li od zene potpis na njenom pasosu?
o čem ti baMunDzi wrote: 24 Aug 2020, 00:36Kme, kme.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:30
od tebe dovoljno
nastavi skakati sa svojim samodopadnim glupostima
i drži se fude
mene preskoči
Od jadna djeca kojima je majka pjevaljka, preko ambasade i djece koja imaju australijske pasose, pa do "teskoce" putovanja jednog roditelja sa svojim djetetom.

Eeeee

Ma predugo je šest sedmica, sve se to može ispitat u par dana, ako se hoće naravno.Lavlje_srce wrote: 24 Aug 2020, 00:41Pa valjda trebaju ispitati slucaj.
Je li ova Demonika uvijek ovakva?![]()
![]()
![]()
poslana*Lavlje_srce wrote: 24 Aug 2020, 00:38Sve je to vec ucinjeno.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:03ili ćeš jednostavno uzeti odvjetnika koji će nazvati ambasadu u Australiji i dati im do znanja da su djeca oteta i odvedena bez majčinog odobrenja, a vjerujem da bi to ambasada odmah ispitala
Ne može on tamo reći bacio sam papir, nije u republici šumskoj, niti je sirijski ilegalni imigrant u sred bosne koji može bez papira se vucati naokolo
djeca maloljetna se ne mogu izvesti, niti uvesti igdje bez suglasnosti oba roditelja![]()
Poslata je sluzbena nota vlastima Australije i ceka se odgovor za koji imaju 6 sedmica.

O necemu sto ti ne mozes razumjeti.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:42o čem ti baMunDzi wrote: 24 Aug 2020, 00:36
Kme, kme.
de se poveži
ne, ne mogu djeca biti ukradena i da nikome ništa
da, jadna sva djeca od osoba koje ih koriste za popularnost
da, sigurna sam da se djeca ne mogu odvoziti tamo amo bez obzira kakve pasoše imaju
i da
umjesto da pjevaljka piše po novinama, trebala je s advokatom pravac za djecom
to što se ti nalaziš u njenim snovima nije mojih 2 centa

da ok falaMunDzi wrote: 24 Aug 2020, 00:45O necemu sto ti ne mozes razumjeti.Demonika wrote: 24 Aug 2020, 00:42
o čem ti ba
de se poveži
ne, ne mogu djeca biti ukradena i da nikome ništa
da, jadna sva djeca od osoba koje ih koriste za popularnost
da, sigurna sam da se djeca ne mogu odvoziti tamo amo bez obzira kakve pasoše imaju
i da
umjesto da pjevaljka piše po novinama, trebala je s advokatom pravac za djecom
to što se ti nalaziš u njenim snovima nije mojih 2 centa
Jednostavno, takav ti kapacitet, mali.

Ne zovi je mindzi, raščerupaće te
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests