Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Moderator: spacebound
- Dunjaa
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1125 times
- Status: Offline
Re: Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!
Šta je uopšte idealna osoba?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58320 times
- Been thanked: 10465 times
Osoba od koje nasljedis nesto a nisi je nikad vidioDunjaa wrote: 11 Dec 2020, 21:01 Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9384 times
- Been thanked: 6063 times
Dunjaa wrote: 11 Dec 2020, 21:01 Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!
The Dark Side Of The Forum...
Pročitah a mrsko mi bilo sinoć otipkati, kad smo kod tih "iskušavanja",ovo je bilo poodavno al haj.
Pričala mi djevojka s kojom sad tad bio u vezi da kao neka njena poznanica kad se djevojka koju poznaje zadesi s momkom ona ih zovne na kafu i kao ispod stola nogom dira momka.
I to je uradila već par puta ,momci se unezgode jel normalna reakcija a ona se kao poslije pohvali :
"Eto ,dobar ti je ovaj ja sam ga iskušala , neće te prevariti
.
Ona je to meni ispričala jer je naravno znala kako ću ja reagovati
.
I eventualno sreli mi tu tuku , sjeli i za nekih 10tak min ona fol mene ispod stola nogom a ja uzvratim joj i podignem ono obrvu još
i obliznem usne
kako se sjebala teško je opisati
Rekla poslije mojoj djevojci dok se ova pravila da ne zna šta će joj reći _:, čuvaj se ovog ovo je jeben igrač
Haj vam laku noć

Pričala mi djevojka s kojom sad tad bio u vezi da kao neka njena poznanica kad se djevojka koju poznaje zadesi s momkom ona ih zovne na kafu i kao ispod stola nogom dira momka.
I to je uradila već par puta ,momci se unezgode jel normalna reakcija a ona se kao poslije pohvali :
"Eto ,dobar ti je ovaj ja sam ga iskušala , neće te prevariti
Ona je to meni ispričala jer je naravno znala kako ću ja reagovati
I eventualno sreli mi tu tuku , sjeli i za nekih 10tak min ona fol mene ispod stola nogom a ja uzvratim joj i podignem ono obrvu još
kako se sjebala teško je opisati
Rekla poslije mojoj djevojci dok se ova pravila da ne zna šta će joj reći _:, čuvaj se ovog ovo je jeben igrač
Haj vam laku noć
Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29227 times
- Been thanked: 33488 times
bogodragi a ja isla film gleatbRoot wrote: 12 Dec 2020, 00:53 Pročitah a mrsko mi bilo sinoć otipkati, kad smo kod tih "iskušavanja",ovo je bilo poodavno al haj.
Pričala mi djevojka s kojom sad tad bio u vezi da kao neka njena poznanica kad se djevojka koju poznaje zadesi s momkom ona ih zovne na kafu i kao ispod stola nogom dira momka.![]()
"Eto ,dobar ti je ovaj ja sam ga iskušala , neće te prevariti.
Ona je to meni ispričala jer je naravno znala kako ću ja reagovati.
I eventualno sreli mi tu tuku , sjeli i za nekih 10tak min ona fol mene ispod stola nogom a ja uzvratim joj i podignem ono obrvu joši obliznem usne
kako se sjebala teško je opisati![]()
![]()
Rekla poslije mojoj djevojci dok se ova pravila da ne zna šta će joj reći _:, čuvaj se ovog ovo je jeben igrač![]()
![]()
Haj vam laku noć
![]()
Caveat emptor
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2977 times
- Been thanked: 24657 times
Joj meni je jedna sanela to uradila 88g u posti. Ona kafana kod bb-a. Masto sam o tome i desi mi se.
Odma sam ja nju upratio u wc. A onaj cucavac oooj, u goloj vodi bio. 
Odma sam ja nju upratio u wc. A onaj cucavac oooj, u goloj vodi bio. Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Desi se ta halucinacija ako si nadrogiran a imas traume iz vremena kad nisi bio sam.

- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Zvocanje skracuje zivot ... naucno dokazano.Dunjaa wrote: 11 Dec 2020, 21:01 Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!
... a ako i nije, sredicemo to ...
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29227 times
- Been thanked: 33488 times
de ba traume zar je tako gadno biloOdraz wrote: 12 Dec 2020, 02:25Desi se ta halucinacija ako si nadrogiran a imas traume iz vremena kad nisi bio sam.Zanki wrote: 11 Dec 2020, 15:58
tako je, a zamisli upadne ti zemska i grakne opet si razbacao prljave bicve sve ti j....
otrijeznis se do te mjere da odes dileru da ti vrati novac
#bozesacuvaj#![]()
Caveat emptor
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Bolje i singlovati nego vrijeme sa budalom provoditi.
I kad se nove mogucnosti otvore samacki zivot je nesto naj naj.
I kad se nove mogucnosti otvore samacki zivot je nesto naj naj.
Last edited by prog321 on 12 Dec 2020, 10:55, edited 1 time in total.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10003 times
- Been thanked: 10245 times
Joj mene, pa ima foe 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Eto skratio sam. Ne dizi odmah nos. 
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5498 times
- Been thanked: 6981 times
Najbolje je isprobati obje opcije a onda, vremenom, realno sagledati sta ti vise odgovara i biti iskren, prvo prema sebi, a onda i drugoj strani.
I prednosti i mane postoje u obje opcije, stvar je samo u odabiru one opcije gdje je vise prednosti.
I prednosti i mane postoje u obje opcije, stvar je samo u odabiru one opcije gdje je vise prednosti.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2860 times
- Been thanked: 9073 times
Bas me zanimaju maneVanilla wrote: 12 Dec 2020, 13:50 Najbolje je isprobati obje opcije a onda, vremenom, realno sagledati sta ti vise odgovara i biti iskren, prvo prema sebi, a onda i drugoj strani.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1698 times
- Been thanked: 1394 times
Nisam probao tu jednu opciju, a ni ne namjeravam. Cuo sam od drugih da ne valja.
11/11/22
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2973 times
- Been thanked: 2521 times
neka mene u dvoje,,volim ja nasu suradnju,
tko ce u kupovinu ,tko ce promjeniti posteljinu ,kada peremo podove ,a tko danas kuha ili gdje cemo na rucak ,
gdje su nam djeca jesmo ih pozelili ...jesu li pozelila djeca nas, imas li vremena za kafu eto me na cas kod tebe ,(radimo u istoj ulici)
jesi budna hoces li kafu da donesem u krevet,puno radno vrjeme radimo oboje razdvojeni svakodnevno dulje od 8 sati dnevno i opet pozelimo taj razdvojeni dan sto vise nadoknaditi navecer i u noci !
tko ce u kupovinu ,tko ce promjeniti posteljinu ,kada peremo podove ,a tko danas kuha ili gdje cemo na rucak ,
gdje su nam djeca jesmo ih pozelili ...jesu li pozelila djeca nas, imas li vremena za kafu eto me na cas kod tebe ,(radimo u istoj ulici)
jesi budna hoces li kafu da donesem u krevet,puno radno vrjeme radimo oboje razdvojeni svakodnevno dulje od 8 sati dnevno i opet pozelimo taj razdvojeni dan sto vise nadoknaditi navecer i u noci !
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ako je insan normala normalno da je bolje i lakse u dvoje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Zana
- Gospođetina

- Zana
- Gospođetina

Ali nije. To normala, nije to presudno. Dapače. Treba naći nekog sa istom šifrom koju mi imamo :toxic
ludo×ludo.Zana wrote: 12 Dec 2020, 20:57 Ali nije. To normala, nije to presudno. Dapače. Treba naći nekog sa istom šifrom koju mi imamo :toxic
kvadrat ludila u koji stane dvoje