Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Ukrajina
Mikolajiv
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Azov se pravda. Optuzbe za nacizam su ruska propaganda
Iz aviona se vidi da lazu. A i ovi ih pitaju bezveze pitanja
Iz aviona se vidi da lazu. A i ovi ih pitaju bezveze pitanja
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25596 times
- Been thanked: 28640 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10455 times
- Been thanked: 12318 times
- Status: Online
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26655 times
- Been thanked: 7025 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ako si na ruskoj strani, onda možeš biti i nacist, nikakav problem. Recimo one karikature iz vagnera. Sve go nacist. Gazda, onaj ogavni ćelavac, ima ss tetovaže.
Svi mi se morete obratit
- Shadow
- Svemirka

- Taare
- greatest

Sve golobradi mladići. Al šta ćeš mu sad, došo je u tuđu državu, vidiš bjesomučno uništavanje gradova, vidiš mrtve civile, i opet kažeš bmk, idem dalje.
E, jarane, onda živi sa posljedicama svoje odluke.
i onda neko počne šupljirat o nekim konvencijama
Zamisli živiš u mariupolju, budeš na liniji, braniš grad. Onda dođeš kući i zatekneš raskomadne ženu i djecu. Pobila ih granata.
Kakva ba jbna konvencija i kakvi bakrači.
Da se ja pitam, ne bi bilo zarobljenih.
Svi mi se morete obratit
- Shadow
- Svemirka

Ali stvarno sve mlado. Ne zna ovo ni puske uzet, nema kuveta.
I kao da ono misli. Doslo tu po naredjenju. Ako usput umlati civila, sta njega briga. Pa pola njih djeluje ko pogubljeno. Bez glave.
I kao da ono misli. Doslo tu po naredjenju. Ako usput umlati civila, sta njega briga. Pa pola njih djeluje ko pogubljeno. Bez glave.
Acta non Verba
- Taare
- greatest

Ne razumijem ni čečene. Pretrpio belaj, imo razvaljene gradove, isplatio ko malo ko. I sad si uzeo da radiš isto ono što je rus radio tebi.
Još tekbiraju. Baš me zanima kojim ajetom il hadisom opravdaju rusku raketu koja derne u bolnicu, školu il neki drugi civilni objekat. Ja takav ajet našo nisam
Još tekbiraju. Baš me zanima kojim ajetom il hadisom opravdaju rusku raketu koja derne u bolnicu, školu il neki drugi civilni objekat. Ja takav ajet našo nisam
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14877 times
- Been thanked: 25484 times
To su najbolji vojnici.Shadow wrote: 31 Mar 2022, 00:47 Ali stvarno sve mlado. Ne zna ovo ni puske uzet, nema kuveta.
Mlado, ludo, naivno.
Dozvolite da se obratimo
- Shadow
- Svemirka

Pa njima je u krvi da se rokaju sa sve tekbiranjem. Neman je to ista.
ti dosao u 1 da o ratu pricamo
Sta ti je 
Zao mi, sto je sve nista. I sto su prepusteni sami sebi. Zao mi djece.
Zaspala sam. Sutra.
Zao mi, sto je sve nista. I sto su prepusteni sami sebi. Zao mi djece.
Zaspala sam. Sutra.
Acta non Verba
- Shadow
- Svemirka

Fuddo wrote: 31 Mar 2022, 00:51To su najbolji vojnici.Shadow wrote: 31 Mar 2022, 00:47 Ali stvarno sve mlado. Ne zna ovo ni puske uzet, nema kuveta.
Mlado, ludo, naivno.
Pa jest. Usijano.
Mos mislit kako se to nafura, ode se rokat.
Acta non Verba
- Shadow
- Svemirka

Kazu da se u narednim danima najvjerovatnije ocekuju teske borbe u predgradju Kijeva. Iako su se brojne jedinice povukle radi reorganizacije.
U Černihivu se i dalje vode borbe i teska granatiranja, uprkos ruskim izjavama na namjeravano smanjenje vojne aktivnosti.
U Mariupolju isto, tesko stanje, ali srediste grada jos uvijek drzi Ukrajina.
Acta non Verba
- Shadow
- Svemirka

- Shadow
- Svemirka

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10321 times
- Been thanked: 17620 times
Kakvi kreteni 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29518 times
- Been thanked: 33736 times
TURSKA priprema novi sastanak šefova diplomacije Rusije i Ukrajine za tjedan ili dva, poručio je danas turski ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu, a Moskva je odgovorila da je spremna ako su razgovori "sadržajni", prenose agencije. Pregovarači Ukrajine i Rusije održali su prvi fizički sastanak početkom ovoga tjedna u Istanbulu i upravo su ti pregovori donijeli neke pomake.
"Moguć je sastanak na najvišoj razini između dvojice ministara ukrajinskog Dmitra Kulebe i ruskog Sergeja Lavrova za tjedan ili dva", rekao je Cavusoglu za televiziju A Haber. Turska želi biti domaćin "kao iskreni posrednik", dodao je Cavusoglu koji je također pohvalio posredničku ulogu ruskog oligarha Romana Abramoviča, kojemu su europske zemlje nametnule sankcije zbog ruske invazije na Ukrajinu.
"Iskreno radi na okončanju rata, posrednik je između Kijeva i Moskve od početka ruske invazije 24. veljače", rekao je Cavusoglu Abramovič je iznenadio kada se pojavio na ukrajinsko-ruskim pregovorima u Istanbulu u utorak, podsjeća agencija Reuters.
Moskva neće odbiti sastanak, ali...
Moskva neće odbiti sastanak, no razgovori moraju biti "sadržajni", odgovorilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova, a prenijela agencija RIA. "Važno je da se dvije strane sastanu i dogovore trajan prekid vatre. Nemoguće je pregovarati pod pritiskom oružja", rekao je Cavusoglu, kako prenosi agencija AFP.
U vezi evakuacija civila iz Mariupolja, kojeg ruske snage tjednima drže u okruženju i teško su ga razorile, Cavusoglu je rekao da je Ankara predložila "dva humanitarna koridora, prema Rusiji i Ukrajini". "Nitko ne smije činiti pritisak na civile da odaberu jedan ili drugi koridor. Svatko mora dobiti pravo da ide onamo kao on želi", inzistirao je.
Cavusoglu je pozdravio rezultate ovotjednog sastanka u Istanbulu na kojem je Ukrajina predložila da će se obvezati na status neutralnosti koji bi jamčilo desetak zemalja te pet stalnih članica Vijeća sigurnosti kao i Turska te Izrael.
"Mjere su dogovorene radi smanjenja pritiska no baš ih i ne vidimo na bojištu"
Turska nije vidjela punu provedbu odluka donesenih na sastanku u Istanbulu što uključuje povlačenje ruskih snaga iz nekih područja, rekao je nadalje. "Mjere su dogovorene radi smanjenja pritiska no baš ih i ne vidimo na bojištu. Oprezni smo", rekao je.
Turska je 10. ožujka bila domaćin prvog sastanka između ministara vanjskih poslova Ukrajine i Rusije u Antaliji, no nikakav konkretan rezultat nije postignut.
"Moguć je sastanak na najvišoj razini između dvojice ministara ukrajinskog Dmitra Kulebe i ruskog Sergeja Lavrova za tjedan ili dva", rekao je Cavusoglu za televiziju A Haber. Turska želi biti domaćin "kao iskreni posrednik", dodao je Cavusoglu koji je također pohvalio posredničku ulogu ruskog oligarha Romana Abramoviča, kojemu su europske zemlje nametnule sankcije zbog ruske invazije na Ukrajinu.
"Iskreno radi na okončanju rata, posrednik je između Kijeva i Moskve od početka ruske invazije 24. veljače", rekao je Cavusoglu Abramovič je iznenadio kada se pojavio na ukrajinsko-ruskim pregovorima u Istanbulu u utorak, podsjeća agencija Reuters.
Moskva neće odbiti sastanak, ali...
Moskva neće odbiti sastanak, no razgovori moraju biti "sadržajni", odgovorilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova, a prenijela agencija RIA. "Važno je da se dvije strane sastanu i dogovore trajan prekid vatre. Nemoguće je pregovarati pod pritiskom oružja", rekao je Cavusoglu, kako prenosi agencija AFP.
U vezi evakuacija civila iz Mariupolja, kojeg ruske snage tjednima drže u okruženju i teško su ga razorile, Cavusoglu je rekao da je Ankara predložila "dva humanitarna koridora, prema Rusiji i Ukrajini". "Nitko ne smije činiti pritisak na civile da odaberu jedan ili drugi koridor. Svatko mora dobiti pravo da ide onamo kao on želi", inzistirao je.
Cavusoglu je pozdravio rezultate ovotjednog sastanka u Istanbulu na kojem je Ukrajina predložila da će se obvezati na status neutralnosti koji bi jamčilo desetak zemalja te pet stalnih članica Vijeća sigurnosti kao i Turska te Izrael.
"Mjere su dogovorene radi smanjenja pritiska no baš ih i ne vidimo na bojištu"
Turska nije vidjela punu provedbu odluka donesenih na sastanku u Istanbulu što uključuje povlačenje ruskih snaga iz nekih područja, rekao je nadalje. "Mjere su dogovorene radi smanjenja pritiska no baš ih i ne vidimo na bojištu. Oprezni smo", rekao je.
Turska je 10. ožujka bila domaćin prvog sastanka između ministara vanjskih poslova Ukrajine i Rusije u Antaliji, no nikakav konkretan rezultat nije postignut.
Caveat emptor