Otruj muza, naplati zivotno osiguranje, guzi se free of charge kasnije.kakaoliza321 wrote: 21 Nov 2025, 11:06Upravo se to meni događa.Rum wrote: 17 Nov 2025, 11:07 Ako se drugi lik stalno javlja i nabacuje tvojoj zeni, nije on problem. Ona je.
Cinjenica da se on osjeca kao da ima sansu pokazuje kako se ona ponasa iza tvojih ledja![]()
Imam muža i djecu a jedan lik mi se nabacuje iako se ne poznajemo. Čini se da se zaljubio jer mu kolege s posla javljaju kada ja dolazim. On se okreće za mnom kada prolazim dok vodim dijete do vrtića i to tako traje već mjesecima, (stoji na prozoru na svom radnom mjestu da ga vidim, izađe van i prođe kraj mene da ga primjetim) a ne smije mi priči direktno jer zna da imam dijete i muža. I sada je problem što sam se i ja zaljubila i patim užasno. Muža više ne želim blizu, mislim samo na ovog. Muž me ne privlači već duže vrijeme ali smo nekako uspjeli živjeti tako, on bi dobio što želi, ja ništa, i nekako je funkcioniralo dok nije ovaj novi upao u moje misli. I sada shvaćam kako muža ne želim više na taj intiman način, prije to nisam shvaćala. I treba mi savijet ne znam što da radim. Patim užasno kada pomislim da ovog novog trebam ignorirati, javlja mi se neopisiva bol kao da ću ga izgubiti a to ne želim. S druge strane ne poznajem ga nimalo, znam mu samo ime. A shvatila sam da s mužem više neću biti sretna, fali mi intima, dodiri a toga nema. Za sve drugo muž je idealan, financijski bolje stoji od ovog novog, imam sve s njim, kuću, obitelj sigurnost ali nema strasti više. U zadnje vrijeme je skužio da se udaljavam od njega pa pokušava biti intimniji a meni je sve odbojniji. Spomenuo je da sam nekako depresivna i da bi me možda treće dijete oraspoložilo, a ja si mislim nedaj božeee umrjet ću od tuge ako me zarobiš s još jednim djetetom
Ja sam preselila za njim u drugi grad, nemam nikoga ovdje nit rodbinu niti prijatelje, nisam ni zaposlena (on ne želi da radim a ni ja se nisam bunila puno), da imam gdje otići, otišla bi. Zbilja mi očajno treba savijet i pomoć kako donjeti ispravnu odluku.
Problem solved.